Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 LAT RAZEM A FACET ZAPOMNIAŁ O MOICH URODZINACH

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie 5 lat razem a mój facet zapomniał ze mam urodziny.... Zdazylo sie to wam? Czy może ja za dużo wymagam?

Gość ex_debill_znowu_po
coż facet leń, albo głupek to nie za dobrze wrózy - w tych czasach co za problem wbić przypomnienie do telefonu

Gość gość
bo oni nie maja glowy do dat, w sensie pamietania jakis rocznic czy urodzin, o swojej matki urodzinach tez pewnie nie pamieta, tak maja zbudowany mozg, co zrobisz

Gość gość
nie no kurde idź się wyrycz w kącie, a facetowi utnij jaja za tak karygodne wykroczenie... po co pamiętać o tak błahych sprawach jak urodziny, za rok będziesz mieć kolejne

Gość gość
Nie daj nic po sobie poznać,kup jutro sobie sama kwiaty a jak zapyta skąd masz to powiedz że od kolegi z pracy na urodziny dostałaś. Zobaczysz jak mu wstyd będzie!

Gość gość
Widze ze same idiotki tu siedzą skoro nie przeszkadza wam ze facet nawet głupich życzeń nie pamięta żeby złożyć!

Gość gość
mój to nawet nie pamieta o swoich urodzinach :D

Gość gość
pewnie jesteś stara i facet nie chce cię dołować bo ma trochę kultury

Gość gość
NIE NO KURWA rzuć go, bo zapomniał o głupich urodzinach, może nie chce mieć świadomości, że teraz będzie ruchał jakąś starą prukwę, a nie młodą laskę

Gość Ale to już było
Nie każdy ma głowę do dat.Często się słyszy że faceci zapominają o własnych urodzinach, a co dopiero o partnerce, czy małżonce:D

Gość Lukrecja Borgia córka papieża
Ja tam nawet o swoich zapominam :) robisz problem z doopy moim zdaniem. Na pewno docenia cię bez okazji. Ja z moim mężem nie obchodzimy ani urodzin ani imienin ani innych świat. Jak mamy ochotę sprawić drugiemu radość robimy to bez okazji.

Gość gość
wrzuć na luz,są gorsi,do mojego męża na imieniny przyszli goście nieco wcześniej niż on wrócił z pracy,wchodzi do domu goście siedzą on na mnie mruga zanim zajrzał do gości wchodzę za nim do łazienki,a on przeprasza,że zapomniał o moich imieninach ściska całuje ja w śmiech ,że to jego imieniny on chwilę trybił i mówi uradowany"aaaaa czyli,to znaczy,że nie będziesz na mnie zła". Odpuść swojemu,na pewno ci to wynagrodzi.