Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamwstrętneimie

zmieniam imię

Polecane posty

Gość mamwstrętneimie

moje jest okropne :( Jeździcie po ludziach nazywających dzieci oryginalnie że niby będą wyśmiewane... Jakoś uczęszczam teraz do siedliska zła (gimnazjum) i mnóstwo dzieci z oryginalnymi imionami jest lubiane a ciapy nawet z najzwyklejszym imieniem są wyśmiewane... Ja nigdy nie lubiłam mojego imienia... Nie jest częścią mnie, jest jak imię dla kogoś innego :( Mam takie pospolite i brzydko brzmiące imię - Kasia (masakra!). Żeby chociaż ta Amelka oklepane się ostatnio zrobiło ale chociaż jakoś brzmi. Albo cokolwiek innego (byle nie Vanessa, Nikola itp.) Błagam was rodzicie nazywajcie dzieci oryginalnie! Jeśli już mają być szarą masą to niech chociaż imię pokaże że dla was są wyjątkowe! A tak? Kasiek jest chyba z 5 mln... I żeby chociaż ładne było ale nawet to nie :( Zmienię sobie na Arya Stark i ch*j :(

Gość gość
chyba trochę przesadzasz, imię w żadne sposób nie siwadczy o niczym. to jaką osoba jesteś zalezy od Ciebie.

Gość gość
imię kasia jest ok, chociaż jest to też slangowa nazwa dla c***ki, także nie zazdroszczę

Gość mamwstrętneimie
moja mam też tak mówi :( Wiem że nie świadczy, że to ja je "tworzę" bla bla bla... Ale ono mnie szpeci, nie pasuje do mnie :( Brzydko brzmi tak "z niemiecka" i jest oklepane... Mam koleżankę Grażynę komu by się nie przedstawiła każdy ją pamięta. A ja muszę się wysilić żeby wryć się w pamięć :D Zgoda może Grażyna brzmi okropnie ale chociaż jest jedyna w całej szkole... Moja siostra ma na imię Emilia, niby zwykłe a jednak klasa sama w sobie. Imię też świadczy o człowieku, a przynajmniej o jego rodzicach

Gość mamwstrętneimie
Gościu a kto by zazdrościł :( Porażka na starcie. Najlepsze jest to że gdybym była chłopcem nazwali by mnie JAŚ. Dla takiej "ulgi" warto znosić okres co miesiąc :D Chociaż nawet ten jaś nie jest taki zwyczajny... A już Janina byłaby całkiem ok.

Gość mamwstrętneimie
a nie wiem... takie z lekka za bardzo przerobione... Poza tym nikol i Wanes jest sporo, może nie w Polsce ale sporo... Vanessa (w takiej pisowni a nie Wanesa) ujdzie ale bez szału, Nikole kiedyś lubiłam, teraz mi się nie podoba. A nie chciałabym się tak nazywać bo kojarzy mi się z oryginalnością na siłę. Wolę coś naprawdę niepowtarzalnego :) Nikola niby taka wyjątkowa ale jednak za dużo tych Nikol...

Gość molaalah
Kasia to poprostu zwykłe imię. Ja na przykład nie lubię takich wymućkanych imion typu Jessica, Nikola Angelika Masz bardzo ładne tradycyjne a imię a te bachory z osiedla to c***je

Gość mamwstrętneimie
Ale ta Arya byłoby dobre :) Albo Abigail (stare, biblijne imię coś dla mnie :) ) albo Evangelina Też super :) Ewentualnie Nina, Lena, Milena, Malwina... No tyle ładnych imion a na mnie taka KLĄTWA spadła :(

Gość mamwstrętneimie
Ładne? Brzmi jak odpad po niemieckiej okupacji :( I do tego takie pospolite... Mogli mnie nazwać Budyń, przysięgam ze mniej bym zrzędziła :O No przyznać się kto chce się nazywać K-A-T-A-R-Z-Y-N-A?!

Gość mamwstrętneimie
No las rąk widzę :D Walczą pewnie o prawo do nazywania się KAAATARZYYYNA :D

Gość gość
To nazwij sie Katherine bedzie elegancko i swiatowo prawie jak Dżesika

Gość mamwstrętneimie
Katherine też jest sporo... Ja nie chcę hamerykańskiego ani światowego imienia tylko ORYGINALNE :( Katherinek jest od groma w USA

Gość gość
czesc! Jestem Kasia :D

Gość mamwstrętneimie
i lubisz swoje imie?

Gość mamwstrętneimie
Boże, jak to brzmi... Nigdy więcej nikomu się nie przedstawię :(

Gość gość
Jak byłam mała to strasznie nie lubiałam jak kolega do mnie wołał "Katarzyna". :D Ale Kasia mi sie podoba, Katarzyna, może być. Zresztą wiele osób juz mi powiedziało, że Kasia do mnie pasuje :P Także ;p

Gość gość
Jak chcesz miec orginalne to moze Aspiryna ?

Gość gość
lubiałam-:D

Gość Mamwstrętneimie
Tak wyobraź sobie że lepsze aspiryna :O mniejszy problem ze znalezieniem powodu zmiany...