Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiya

Hirudoterapia czyli Leczenie Pijawkami efekty leczenia , wrażenia i wszystko

Polecane posty

Gość Tiya

Zakładam ten temat gdyż uważam , iż hirudoterapia to bardzo ciekawy temat. Interesują mnie takie metody leczenia i sama chciałabym spróbować , ale najpierw chciałam poznać zdanie innych ludzi na ten temat. Jeśli zatem ktoś był na takim zabiegu , bądz regularnie chodzi proszę niech podzieli sie wrażeniami i swoją opinią o tej terapii. Słyszałam i czytałam wiele dobrego na ten temat i chciałabym poddać się takiej terapii. Czekam na opinie. Tamara

Gość gość
znam osobiście osobę , która poddaje się takim zabiegom i bardzo sobie chwali ja osobiscie nie korzystałem z tych dobrodziejstw natury. w tvn widziałem wywiad z ewą kasprzyk która regularnie poddaje sie zabiegom z pijawkami dzieki temu ponoć tak dobrze wyglada. robi jeszcze maseczki z krwi czy jakoś tak . pijawki mają silnie odmładzać . hehh moze kiedys sprobuje :)

Gość szok szok szok
Ja polecam zabiegi hirudoterapeutyczne. Poddaję się im akurat. Leczę silne bóle migrenowe, jestem po dwóch zabiegach.Jak na razie okey.

Gość gość
Super przy zylakach gdzie istnieje ryzyko zakrzepicy. Mnie pomogły pijaweczki.

Gość gość
Leczenie pijawkami odbyłam w Gabinecie w Łowiczu u Pana Stanisława Pikulskiego i powiem szczerze, że nie spodziewałam się, ze będzie to tak skuteczne rozwiązanie na moją migrenę.

Gość kiki

ja bym się bała jednak 🙂