Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to je ja

DO CZEGO POTRZEBNY MI FACET?

Polecane posty

Gość to je ja

ostatnio doszlam do wniosku ze tylko do sexu sama musze sie utrzymac sama sobie sprawiam prezenty sama sie o wszystko martwie i staram .......czy wy tez tak macie? jestem po 40,i wiecie co jeszcze pomyslalam jak mi sie juz bedzie tak bardzo chcialo tego sexu ....zrobie to z mlodszym i sprawniejszym,bynajmniej nede zadowolona,szkoda czasu na szybkich rownolatkow ;)

Gość gość
Niby masz racje

Gość gość
jasne,młody będzie walił starą babe:-D

a dlaczego nie? jest ich naprawde duzo,sa tacy ktorzy wola mlodsze ale i tacy co lubia starsze,nikt nikogo do niczego nie zmusza

Gość gość
a ja mam faceta po to by z nim żyć , dzielić się , kochać , pomagać , po prostu dwoje w jednym :) i tak już długie lata ciągniemy , życzę i wam kafeterianki tego co ja mam .

Gość gość
Dobrze myślisz. Sam jestem młodszym kochankiem starszej ode mnie kobiety i jest super.

jestem sama ,po rozwodzie 14 lat,mialam kilka nieudanych zwiazkow,panowie duzo obiecywali a niewiele tak naprawde mogli,ja nie wymagalam sami proponowali ze pomoga..bedzie fajnie..a jak przyszla codziennosc to okazywalo sie ze maja inne sprawy lub sie ulatniali,coz zycie przeroslo ich oczekiwania i dobre checi,dlatego skoro musze juz wszystko sama a nic fajnego niema w zasiego strzalu ;) ;) ;) bede siegac po to co mi sie bedzie podobalo i mi odpowiadalo,owszemgdybym miala neza.....ale mozemy tu gdybac,niestety jestem sama ;)

Gość gość
też jestem po 40 dawno i wcale mnie to nie martwi , jestem wolna ! zawsze robię to na co mam ochotę .

Gość singielka_
masz racje mnie nawet do seksu niepotrzebny:D

Gość gość
ktoś musi czyścić wasze kominy, bo zgłupiejecie

Gość gość
są inne metody :) moze i nawet lepsze :)

Gość gość
;) ;) ;)

Gość gość
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Gość gość
facet to tylko dodatkowe obowiązki, pranie, gotowanie...

Gość singielka_
może są tu kobiety co mężczyzny nie szukają?

Gość gość
Jestem mężatką od prawie 20 lat i gdybym mogła cofnąć czas byłabym singielką.

Gość Mietek _
Do czego mi potrzebna kobieta chyba do tego żeby tylko sobie p********* Gotować potrafię pranie też nie jest dla mnie czymś trudnym a posprzątać to nie trzeba się tego uczyć. Takie szmaty jak wy to tylko do *****ia się nadajecie do niczego więcej. Szacunek dla Kobiet które myślą realistycznie.

Gość gość
do Mietek,dlaczego zaraz wyzwiska czy ktoras z nas tutaj obraza facetow? chlopie brak ci kultury,a z takim facetem nie chcialabym pogadac nawet stojac na ulicy,a skoro ci nie potrzebna kobieta ok rozumiem ale dlaczego ci sloma z butow wychodzi

Gość gość
ktos wypowie sie jeszcze?

Gość gość
do mietek, sadzac po sposobie w jaki sie wyrazasz o kobietach,mysle ze jestes na przegranej pozycji bo zadna z nas nie chce z toba obcowac na dluzsza mete zycze powodzenia przyjemniaczku

Gość gość
no jak to do czego??? do seksu i rozrywki:D:D:D

Gość inka70
podzielam Wasze zdanie... od niedawna dopiero odkryłam, ze mężczyźni to tylko dodatkowe problemy, które będąc sama rozwiązałabym szybciej i lepiej. wiem co mówię- w związku byłam 22 lata, potem kilka przelotnych znajomości , romansów które najpierw były piekne, wiele obietnic ale jesli chodzi o zycie- wiem ze kazda sprawę sama załatwiam lepiej, a oglądając się na Niego....- końcyło sie że i tak sama musiałam wszystkiego dopilnować

Gość gość
nestety zycie ,pokazuje nam jak musimy same o wszystko sie starac

Gość inka70
no...jak sie głębiej zastanowić to może fajnie miec do kogo sie przytulić i kochać, ale do innych sfer zycia- faceci się nie sprawdzają

Gość gość
Po co pisałaś te 7 wersów? Nie wystarczyło napisać po prostu: jestm po 40-tce? facec***otrzebują lasek poniżej 40-tki, a najlepiej poniżej 30-tki

Gość gość
".zrobie to z mlodszym i sprawniejszym,bynajmniej nede zadowolona" bynajmniej: wzmacnia przeczenie: wcale, w najmniejszym stopniu, w żadnym razie Z polskiego na polski: ".zrobie to z mlodszym i sprawniejszym,(w żadnym razie nie) bede zadowolona" TO o co ci k***a chodzi?

Gość gość
ja mam 27 lat i narzeczonego i coraz bardziej myślę tak jak Wy. Zarabiam więcej od swojego faceta, spokojnie sama się utrzymam, a jemu ciągle muszę usługiwać. Pranie, sprzątanie, obiadki, kanapeczki do pracy... a on wiecznie zmęczony, tylko piwo i tv po pracy.W sumie to miły chłopak, nie kłócimy się wcale, ale w łóżku niedomaga. Tak właśnie się ostatnio zastanawiałam, czy go nie zostawić, wziąć sobie tylko jednego jakiegoś "przyjaciela" do seksu bez zobowiązań i już. Pozdrawiam Was ciepło.

moge pisac jak chce i jak lubie,jak sie komus nie podoba...czy ja tu kogos ciagne na sile?nie podoba sie ok mozesz wyrazic swoja opinie,a jak sie nadal nie podoba zegnam