Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to je ja

DO CZEGO POTRZEBNY MI FACET?

Polecane posty

Gość gość
A do tego,zebys mu masowala jego stopki,po ciezkim dniu pracy,takie zajezdzajace serem.W koncu cos mu sie nalezy :classic_cool:

Gość singielka_
no wlasnie skonczyly sie czasy kiedy kobieta mosiala siedziec cicho bo była na garnuszku meza:p gdy sie mozna samej utrzymac, rola faceta staje pod dużym znakiem zapytania

Gość gość
mam takie same przemyślenia-lat 19 :D

;) ;) ;) kobietki czy sa tu takie ktore ogladaly *seksmisje*?

Gość singielka_
hahaha mnie odpowiada daleko idaca niezaleznosc :D a wam ?

Gość gość
Ubolewam nad waszym losem idiotki, gdyby nie ten facet i kobieta to nie było by was na tym świeci a wy piszecie po co mi facet potrzebny. Jestem mężatką od 14 lat i w życiu bywało różnie ale nigdy takich idiotycznych myśli nie miałam jak wy lafiryndy. Gówniarze tak piszą a nie dorosłe osoby.

tak zgodze sie ,kiedys fecet byl potrzebny,prawdziwy mezczyzna.......ale co mamy teraz? zmeczeni,niedomyci,nie pracujacy,maminsynki,nieudacznicy,mnostwo mozna by tu wymieniac ,czy tacy faceci nam sa potrzebni? kobiety sa teraz praktycznie samowystarczalne,a facet najczesciej jest kula u nogi,zahowuje sie jak krol,chce byc traktowany jak panisko a co moze dac w zamian? przedwczesny wytrysk ;)

Gość gość
splodzenie dziecka to 3 min roboty +jego przyjemnosc tez mi wyczyn gorzej wychowac-spytaj tlumy samotnych matek

Gość gość
ja 10 lat byłam mezatka, teraz od paru lat jestem sama..... mam dziecko, ale i tak pracy mniej, w kółko sie musiałam z tym idiota o wszystko kłócic***prosic... kasy mi wystarcza, nie musze isc na kompromisy, i wysłuchiwac, ze np. "znowu ide na koniki"- mam takie hobby.. wreszcie moge robic co mam ochote.

Gość singielka_
widocznie ty lafiryndo z 20.28 musisz byc stukana:p my wolimy spokojne zycie

dlaczego zaraz lafiryndy? podejrzewam ze masz ubogi slownik,jestes zarozumiala,uwazasz sie za kogos lepszego,myslisz ze jestes alfa i omega czy znasz znaczenie slowa lafirynda? na przyszlosc nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz

Gość singielka_
to je ja dlaczego nas tak nazwala? bo nie zyjemy w zwiazku malzenskim jak pan bog przykazal

bo myslimy i potrafimy glosno powiedziec ze jestesmy zadowolone ,nie musimy sie uzerac z jakims smierdzacym flejem,ktoremu pewnie smierdza nogi,nie zgadzamy sie na posiadanie pana ;) a moglybysmy pewnie byc takie szczesliwe ;) ;) ;) ona pewnie wie co stracilysmy ;)

Gość singielka_
Zadna mezatka:P nie lubi WOLNYCH KOBIET, bo to podobno zagrozenie dla tego jej "cudownego" malzenstwa smieszne prawda?

musze sie z Toba zgodzic mysle tez ze jak ktos czuje sie niedowartosciowany wtedy szuka okazji by pojechac sobie po innych,to smutne ze tyle kobiet udaje szczesliwe przy parze byle jakich spodni,ale jak to mowia lepszy rydz niz nic,a na bezrybiu i rak ryba ')

Gość singielka_
niektórzy cale zycie poswiecaja na to, by utrzymac przy zyciu fikcje bo zdajesz sobie sprawe co by było, gdy nagle swiat sie dowiedzial ze zwyczajnie nie wyszlo...

och byloby smutno,przyznac sie tak otwarcie,,,malo kogo stac teraz na szczerosc

Gość mnogosc szczescia
do czego potrzebny mi facet? Jestem osobą niezależną od dawna, mam stałą pracę, jestem taką zosią samosią ale jednak jest mi potrzebny :) Po prostu uwielbiam spędzać czas z moim facetem, uwielbiam robić z nim nawet prozaiczne rzeczy jak gotowanie i sprzątanie, uwielbiam z nim popijać winko i grać w scrabble, uwielbiam grać z nim w karty, w gry komputerowe. Uwielbiam czytać książkę, patrząc na jego skupioną również czytaniem minę. Uwielbiam go całować, pieścić, kochać się z nim. Uwielbiam to wszystko. Uwielbiam jak obdarowuje mnie prezentami. Uwielbiam obdarowywać go prezentami, patrzeć na jego pełne radości oczy, które iskrzą szczęściem. Uwielbiam słuchać jego śmiechu i patrzeć na urocze dołeczki wokół ust. Uwielbiam czuć taką bliskość z drugą osobą. Relacja z rodziną, z przyjaciółką jest zupełnie inna i nie mogłabym sobie odebrać tego co teraz mam. I choć praktycznie nie byłby mi do niczego potrzebny to jednak nie wyobrażam sobie życia bez niego, bez jego obecności w nim. Te wszystkie chwile spędzane z nim sprawiają, że jestem szczęśliwa jeszcze bardziej niż byłam bez niego. Może i brzmi to trochę naiwnie ale mam dopiero 24 lata i 6 letni związek, więc inaczej nie potrafię myśleć :)

Gość singielka_
akurat rozumiem, gdy mialam 24 lata odczuwałam wiez z facetem podobnie, ale to juz bylo ;) i nie wroci więcej

Gość mnogosc szczescia
singielka a ile teraz masz lat?

Gość singielka_
więcej:D ale nie o latach temat, tylko o relacji kobieta-mezczyzna, i o tym czy mozna zyc bez faceta czy nie?

Gość gość
:D