Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEZAPOMNIANE WAKACJE

Polecane posty

Gość gość

Hej! w tym roku postanowilam jechac z moim chłopakiem na wakacje nad morze. bardzo bym chciala jakos zaskoczyc i sprawic by zapamietal te nasze pierwsze wspolne wakacje i by jeszcze bardziej docenil to ze mnie ma :) jakieś pomysły ?:)

Gość gość
tak szybko planujesz wakacje?

Gość gość
niezapomniane wakacje nad morzem?! jakim morzem?

Gość gość
Bałtyckim, a plany szybko bo lubie miec wszystko zaplanowane :)

Gość gość
Umyj się, wydepiluj się na pewno będzie zaskoczony :)

Gość gość
To wybierz inne morze , bedzie ciekawiej i cieplej i taniej.

Gość gość
buahaha :D planować wyjazd nad bałtyk na początku lutego... zabawne :D no chyba, że macie po 16 lat :p

Gość gość
no,umyć byś się mogła,na pewno będzie chciał cię polizać tam,a tu niespodzianka,czysto i pachnąco

Gość prawictwo pospolite128
Może Ustka ? Daja tam pokazy sztucznych ogni .. http://www.youtube.com/watch?v=GsWS9-Zvruo W tym roku mają być w pierwszym weekendzie Lipca pod nazwą "LECH FIRE FESTIVAL". j!

Gość gość
nad bałtykiem i w polsce to możesz mieć niezapomniane wakacje,ale jako jedne z najgorszych

Gość gość
ja z brzuchalem wrócisz co często zdarza sie po błogiej labie wakacyjnej ,to masz zagwarantowane niezapomniane wakacje .

Gość gość
dobra słuchajcie :) po 16 lat nie mamy ale blisko.. po 18. jeszcze sie uczymy wiec na majorke nas nie stac. a co do tych co zalecaja mycie i depilacje informacja ze nie jest to dla mnie jakas nowosc tylko czynnosc codzienna :) licze na powazne odpowiedzi. a ze planuje to na poczatku lutego to po prostu wynika z tego ze o tym mysle i chce sobie zaplanowac by bylo idealnie. pytam o pomysly a nie o dyktowanie kiedy :) dziekuje za uwagę i prosze o powazne odpowiedzi.

Gość gość
chodzi jak zorganizowac wspolny czas. a co do niespodzianki w postaci dziecka to od pol roku biore tabletki antykoncepcyjne pesymisci :P

Gość gość
aha, no jak tacy młodzi, to rozumiem. chociaż jednocześnie nie rozumiem - ale jak ja miałam 18 lat to nie przyszłoby mi za ch ooo ja do głowy wchodzić na forum i pytać obcych ludzi, co mam robić na wakacjach :o róbcie co lubicie a będzie fajnie, trochę kreatywności :o co za pokolenie, które o wszystko musi pytać na forach, fejsach i nie wiem gdzie jeszcze :o

Gość gość
skoro bierzesz środki antykoncepcyjne to znaczy że się puszczasz,a jeżeli się puszczasz to po co bierzesz sobie drzewo do lasu,przecież nad morzem jest pełno dupcyngierów

Gość gość
nastepne pokolenie moze na ulice wyjdzie i bedzie pytac :P tu na forum o różne rzeczy pytaja wiec dla mnie to zaden szok. nie pytam co konkretnie robic, tylko co zrobic by moj chlopak nie zapomnial tych wspolnych chwil ze mna. sa tu na pewno jakies osoby doswiadczone w temacie :)

Gość gość
pewnie dlatego bo sie "puszaczam" tylko z jednym gdyż żadna blachara nie jestem :) gratuluje myslenia i glupiego pytania

Gość gość
chłopak i tak zapomni jak zobaczy stado innych pięknie opalonych zgrabnych tyłeczków,to będą jedyne wspomnienia jakie przywiezie

Gość gość
no ja jestem doświadczona w temacie, bo wszyscy moi faceci zayebiście wspominali wyjazdy ze mną :classic_cool: ale nie mam pojęcia, co Ci doradzić, bo ja po prostu jestem zayebista i zwykły spacer po parku ze mną jest fajny :classic_cool:

Gość gość
po za tym po co się tak starasz jak on za chwilę cię oleje albo ty jego,jedż normalnie bez szaleństw,przecież wiadomo że najistotniejszym elementem waszego pobytu będzie regularne grzmocenie

Gość gość
może pozwól mu wejść do pupy,zrób mu loda,zlej go pasem,wysikaj się na niego itp. zobaczysz jaki zadowolony wróci i być może tak szybko nie zdradzi

Gość gość
akurat ja tez sie zaliczam do zgrabnych opalonych odstajacych tyleczków i duzych opalonych piersi wiec to zaden klopot niech nacieszy oko :D nie chodzi mi o spacerki po parku i czytanie ksiazek, cos po prostu by urozmaicic, moj pierwszy wyjazd z chlopakiem i jestem zielona .. a wieczory przy zachodzie slonca sa tandetne

Gość goscccc
Boziu..autorko, musisz być jakimś totalnym pustakiem. Pytasz na forum, co masz robić na wakacjach, aby było fajnie.. NO BŁAGAM! Jak chcesz atrakcji, to się przejedź na woodstock, haha. Nad morzem z ukochaną osobą ma być intymnie, przyjemnie, zabawnie..Ale skoro o tym nie wiesz, to zapewne jesteś totalną nudziarą, której nic się nie chce ;/

Gość gość
kup sobie fajne stringi,wyeksponuj pupe na plaży,żeby widział jaka ma laskę na widok której ślinia się polskie c***y nad bałtykiem,wrócicie i będzie cię kochał mocniej niż przed wyjazdem

Gość gość
oczywiście że się zaliczasz,nie spotkałem dziewczyny na kafe która miałaby z tym problem:-) ale zawsze możesz podkręcić,wiesz chyba jak...

Gość gość
co jest tandetnego w zachodach słońca nad morzem? :o ja mam super wspomnienia ze spacerów z ukochanym w takiej scenerii - tylko my, pusta plaża, fale, wiatr, wspólne milczenie albo rozmowa - o wszystkim... coś pięknego.

Gość gość
Ja pojechałam z moim narzeczonym ( wtedy jeszcze chłopakiem) nad morze... W sumie to pojechaliśmy jako "znajomi" z portalu... tam zostaliśmy parą... do dzisiaj je pamiętamy... Spaliśmy w namiotach, na kanadyjkach... Jak chciałam w nocy do łazienki to go budziłam, potem szliśmy przez cały las, potem przez stołówkę aż do lazienki.. do sklepu, do miasta też był ładny kawałek a nie braliśmy samochodu, pojechaliśmy busami... Było super... Wtedy miałam 18 lat... teraz mam 22 i bez samochodu bym nie pojechała, i wybrałabym mniej ekstremalne warunki...

Gość gość
może zapodaj jak wygląda twoja rozmowa o wszystkim

Gość gość
"może zapodaj jak wygląda twoja rozmowa o wszystkim" autorko tematu, to pytanie od Ciebie? :D :D

Gość gość
nie,to pytanie ode mnie do autorki