Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann w rozterce

Za dużo wymagam

Polecane posty

Gość Ann w rozterce

Jakiś czas temu zakończyłam związek. Postanowiłam, że tym razem będę uważnie obserwować facetów, z myślą o związku na całe życie... Chciałam kogoś mądrzejszego ode mnie, odpowiedzialnego, rozmownego, pracowitego i..? Trafiam wciąż na jakichś infantylnych bawidamków... Straciłam wiarę...

Gość gość
A ile masz lat ann- men

Gość gość
kobieto - nie ma faceta bez wad , musisz go po prostu pokochac go i zaakceptowac, wtedy te wady nie beda c**przeszkadzaly , tak mysle .. powodzenia zatem :)

Gość Ann w rozterce
27... To są różne znajomości- opierające się na rozmowach. Oni chcą, ja już niekoniecznie. Jednemu nie chce się iść do pracy, drugi pracuje, ale pije, kolejny jest dobry i pracowity, ale na poziomie lo... I tak w kółko. Zawsze coś... Normalni nie są sami, mają partnerki, żony. Czasem odnoszę nawet wrażenie, że im starsi- tym gorsi.

Gość Ann w rozterce
Kurczę, wiele akceptuje, ale no nie pokocham 30latka, który jest dużym dzieckiem.. To jakiś chory wiek u facetów...

Gość gość
Powinnaś porzucić marzenia i zejść na ziemię. Znaleźć w tych czasach faceta na całe zycie? Czy ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? Teraz facet poroocha cie kilka lat, znudzi się i oleje. Poczytaj co się dzieje na forach. W tych czasach nie ma czegos takiego jak związek na całe zycie, nie łudź się. Więc licz się z tym, że kogoś tam możesz poznać, ale nie myśl sobie, że on z tobą będzie za 20 lat. Faceci teraz traktują kobiety jak szmaty, nudzą się nimi szybko, takie czasy, pogódź się z tym i mniej bujania w oblokach.

Gość gość
mój to też takie duże dziecko niby odpowiedzialny niby pracuje ale o związkach nie wie nic. Rozwodnik 12 lat starszy

Gość Ann w rozterce
A to ciekawe, bo ze mną nikt nie był dla: jak to pięknie ujęłaś-********** Nikt mnie też nie zdradził. :)

Gość gość
Haha ale osoba z 12:13 jest nieźle sfrustrowana. Życia uczy się z for internetowych to już masakra tworzy wizje jakby wszyscy na świecie byli nienormalni Toż to strach dzieci do szkoły wysłąć. Weź przestań :D

Gość gość
"Normalni nie są sami, mają partnerki, żony" x Normalne tez. A ty jesteś odpadem,

Gość Ann w rozterce
Rozmawiam czasem z 23-25 latkami (dla samej rozmowy) i mają znacznie zdrowsze podjeście do życia, zaradni, rozmowni, z pasjami, planami, mają coś więcej w głowie-niż tylko seks i obiad pod nos. Z 30latkami to ja nawet rozmawiać nie wiem jak. Echhh

Gość gość
"Normalni nie są sami, mają partnerki, żony" x Normalne tez. A ty jesteś odpadem, XX A wiezienia pekaja w szwach od zonkosiow a Mopsy od dziecorobow

Gość Ann w rozterce
Tak, odpadem o 3 miesięcy, który przez 9 lat miał całkiem normalne związki. :)

Gość gość
miał właśnie :D i raczej nie były one normalne skoro są już byłe i ile można mieć normalnych związków przez 9 lat? gdzie widzisz normalność? gdyby takie faktycznie były, to by trwały nadal:D

Gość Ann w rozterce
Nie trwały, bo chciałam się wyedukować, dopiero potem brać ślub i rodzić dzieci. Z tego względu rozminęłam się z dwoma. Natomiast trzeci dostał kontrakt, jako lekarz, poza granicami kraju. Nie doszliśmy do porozumienia w kwestii wyjazdu i tyle. To byli normalni, fajni mężczyźni, ale za bardzo im się spieszyło do zakładania rodziny, na którą ja nie mam szalonego parcia. :)

Gość gość
to po co tobie partnerzy?:D

Gość gość
Chciałam kogoś mądrzejszego ode mnie, odpowiedzialnego, rozmownego, pracowitego i..? Trafiam wciąż na jakichś infantylnych bawidamków..." ___-- jak ten twoj wpis ma sie do tego co teraz piszesz? :D

Gość Ann w rozterce
Teraz trafiam. Wcześniej nie...

Gość Ann w rozterce
Widzę jednak, że poziom niektórych kobiet zbliżony jest do tych nieciekawych facetów, których opisałam. Sam jad i ironia, wymieszane z głęboko ukrytą frustracją. Bo fakt- kobieta może być tylko od garów i pieluch, mieć męża nieroba, najlepiej w wieku 22 lat. Najlepiej żeby była przy tym głupia i bez własnego zdania. Litości...

Gość gość
23-25-latkowie zaradni???? Z pasjami, planami???? Chyba sobie jaja robisz. Większość to dzieciaki myślące tylko o sobie, nastawieni tylko na seks i zabawę, a poza tym to im w głowie kumple, piwo, gry komputerowe. Młode pokolenia są coraz głupsze, nie czytające, nie interesujące się prawie niczym innym niż imprezy, ciuchy, tablety, komórki, facebooki.

Gość gość
moj facet twierdzi ze bedzie mnie kochal do konca zycia , bo kocha sie prawdziwie tylko raz