Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem. Jestem straszną panikarą i wariuje już :o Jakieś dwa tygodnie temu dostałam okres, jakieś 5 czy 6 dni po nim kochałam się ze swoim chłopakiem, aczkolwiek analnie, bo akurat tak chcieliśmy. Nie doszedł we mnie, tylko jak wyszedł ze mnie to wytrysnął mi na dłonie. Poszłam je umyć i po tym poszłam pod prysznic, chcąc nie chcąc podczas prysznica, kiedy się mylam dotykałam pochwy tymi rękami. Myślicie, że plemniki mogły mi zostać na rękach i dostać się do pochwy podczas mycia? Czy jest w ogóle możliwe zajście w ciążę jak kochałam się tak kilka dni po okresie? :o wiem że to brzmi dziecinnie ale panikuje, bo dochodzi do tego jeszcze to, że od kilku dni leje się ze mnie dziwny śluz. Jest go bardzo dużo i ciągle jestem tam "mokra". Do tego wczoraj i dzisiaj zauważyłam że jest lekko zabarwiony na brązowo/pomarańczowo :o nie wiem co się dzieje, pomocy!!!!

Gość gość
Nie. Mam dopiero 20 lat i nie mogę sobie teraz na to pozwolić :o

Gość gość
G***o a nie ciąża. Puknij się w łeb :-P

Gość gość
To było tylko "w dupke". Poza tym, jestem dziewicą.

Gość gość
ale debilka ja nie mogę haha weź iz do szkoły a nie za seks się bierzesz

Gość gość
Już w sumie wolałabym, żeby ten mój dziwny śluz był spowodowany jakąś infekcją. Chociaż nic mnie nie swędzi ani nie piecze. Tylko mam te dziwne upławy. A może to przez owulację? ale nigdy nie miewam jej tak szybko, bo cykle mam dosyć długie.

Gość gość
W sumie cieszę się, że macie mnie za debilkę, to znaczy, że może mało prawdopodobne i realne jest to o czym mówię :p