Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się swojej twarzy

Polecane posty

Gość gość

Jak wychodzę na ulicę, to mam ochotę cała się zakryć..uwielbiam kiedy jest lato, bo mogę nosić okulary przeciwsłoneczne, i kiedy jest bardzo zimno, bo mogę narzucić kaptur od kurtki i owinąć się szalikiem. Nie jestem bardzo paskudna, ale mocno przeciętna i jak się np. nie wyśpię to wyglądam niestety strasznie. Nie chcę, żeby ludzie na mnie patrzyli i mnie oceniali.

Gość gość
oczywiscie ze twarz sie dla nas liczy, nie chcialbm miec laski o nieladnej mordzie

Gość dywan na ścianie
twarz jest ważna. niestety. bycie brzydkim to przykro mi to mówić ale troche przej****** szczególnie jak się jest kobietą.

Gość gość
Twarz jest ważna. Zrób sobie operację.

Gość gość
Ale ja nie jestem paskudna, nie mam takiej twarzy że o matko, ludzie się patrzą i mówią jaka brzydka. Ale mam zwykła twarz, bardzo, i kilka kompleksów z powodu oczu etc., a jak się nie wyśpię (co sę ciągle zdarza.. wstaję na studia na rano) to naprawdę okropnie wyglądam.

Gość gość
Co do oczu mam opadające powieki na całej długości, jak tutaj .http://leafmakeup.files.wordpress.com/2012/11/2.jpg tylko mi powieki ciut widać, nie aż tak jak u Chińczyka, ale wielkość oczu mam podobną i brązowe do tego większy nos, nie giga nochal ale na pewno nie wpisuje się w standardowy normalny nos u kobiety, jest długi, kiedyś kumpel mi powiedział że mam taki boczny profil że nadawałabym się do bycia postacią na monetach, to raczej nie był komplement usta nieciekawe, lekko "odstające" wargi i tyle, żadne tam pełne

Gość gość66
musisz zapisać się do Wadima Andriejewa to zrobi ciebie na bóstwo

Gość gość
nie ma nawet szans żebym wyszła z domu bez makijażu, z mniej pełnym wyłącznie do sklepu i to najbliższego, jak idę nawet trochę dalej to robię sobie pełny makijaż, podkład, róż, oko - eyeliner, kredka, tusz, trochę cieni, nie za mało nie za mocno (w mocnym wyglądam karykaturalnie)

Gość gość
Poczytaj na temat techniki robienia makijażu,modelowanie twarzy może zdziałać cuda

Gość gość66
to jego cuda https://www.google.pl/search?q=Wadim+Andriejew&client=firefox-a&hs=Y2i&rls=org.mozilla:pl:official&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cTXyUvaCPcbxhQeVvYDABQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=2144&bih=1072&dpr=0.9

Gość gość
Umiem robić sobie makijaż, od 16 roku ż. go noszę i przeszłam przez różne etapy, wiem w czym jest mi dobrze. A techniki modelowania twarzy - jakoś nie mam ochoty nakładać to ciemniejszego podkładu to jaśniejszego, bo potem zmyję i będzie jak wcześniej..

Gość gość
Widziałam to kiedyś, ale one po prostu mają nałożony makijaż dobry, nic ponad to. I nie wiem czy nie przerobione ciut zdjęcia. Iluzja...która pryska, kiedy zmyjesz makijaż.

Gość gość
Poza tym one mają wyraziste twarze przed makeupem, a ja mam bardzo niewyraźną. Jak byłam mała, to mówiłam do mamy że 'jakoś mało mam rzeczy na tej twarzy', i dzisiaj wiem, o co mi chodziło. twarz mam szeroką, elementy twarzy pośrodku niej a tak to wolne "połacie" po bokach

Gość gość
...

Gość gość
nie ma takiej tragedii pewnie

Gość gość
szkoda

Gość gość
nie zamykaj się przed ludźmi

Gość gość
ip

Gość gość
Poza tym bez makijażu mam BARDZO jasną oprawę oczu i nie posiadam rzęs, są opadnięte po prostu i jasne, wyłącznie podkręcenie ich zalotką (co tez jest wyczynem) i danie większej ilości tuszu sprawia że coś tam widać

Gość gość
..

Gość gość
ja tez się wstydzę swojej japy :/

Gość gość
Kredka ci nie pasuje.Powinnas wydluzyc rzesy tuszem i rozjasnic powieki.A jesli juz malujesz oczy kredka to ja troszke rozprowadz jak cienie.Bedzie naturalnie.

Gość gość
A po czym wnioskujesz że mi nie pasuje? Nie wrzucałam swojego zdjęcia. doskonale wiem, że nie mogę się malować mocno kredką. Tak to się pod koniec gimnazjum malowałam, a nie. Kredką maluję tylko od połowy oka i rozmazuję. Jasne cienie na powieki. Tuszu używam, a jakże. Najpierw zalotka do rzęs przez 5 minut, a potem tusz. Rzęsy i tak opadają za niedługo i wiele ich nie widać. Musiałabym sztuczne doklejac, żeby jako-tako wyglądać.

Gość gość
..

Gość gość
Nie jesteś na takiej złej pozycji. Jesteś w końcu kobieta, możesz oszukiwać, masz makijaż. Załóżmy że jestem twoim bratem i jesteśmy podobni. U facetów też jest ważna twarz, laski podświadomie rozkraczaja nogi przed przystojniakami, Ty jako kobieta, możesz się upiększyc, facet nie ma takiej dogodności

Gość gość
Ale trafiłeś! Bo ja akurat mam brata i w rodzinie tylko on jest wyglądem zbliżony do mnie. Ale on jest na serio przystojny, nieraz sobie myślę, że to on odebrał mi urodę.. też ma szeroka twarz, podobne oczy etc ale u niego inaczej i o wiele lepiej to wygląda. Całość daje świetne wrażenie

Gość gość
ale wstrętna morda powinnaś wychodzić w torbie albo po zmroku.

Gość gość
Przecież to nie ja, idioto.

Gość gość
w*********j mam nadzieję, że nie będe musiał oglądać twojej wstrętnej mordy