Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxgff

Posłuchajcie bracia miła!

Polecane posty

Gość fxgff

Kilka miesięcy temu poznałam pewnego chłopaka przez internet. W niedziele, tj. 2.02.14r. się spotkaliśmy.. zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie dość że cholernie przystojny to jeszcze przyjechał z długą, czerwoną różą. Ugięły mi się nogi. Spotkanie trwało około 2h, odprowadził mnie do domu.. 20 minut się żegnaliśmy, patrzyliśmy na siebie, ale żadne z nas nie zrobiło tego kroku, choć oboje chcieliśmy się pocałować.. Wykazałam się więc inicjatywą i go pocalowałam (oczywiście odwzajemnił), wróciłam w domu cała w skowronkach. Czekałam aż napisze, długo to nie trwało.. odezwał się tego samego dnia wieczorem. W poniedziałek i wczoraj wymieniliśmy zaledwie kilka wiadomośc**przez sms. Zapytał mnie co sądzę o spotkaniu, na ile sprawdził się z moim wyobrażeniami. No i wczoraj o godz 15 dostałam sms, krótka wzmianka o tym i o tamtym, do wieczora cisza.. napisałam mu sms 'dobranoc', on na to 'śpij dobrze'. Postanowiłam, że dzisiaj przez cały dzień będę milczeć, ale ku mojemu zdziwieniu dostałam sms o 11:30, jakaś tam gadka. Nie chciałabym by zakończyło się to na jednym spotkaniu.. Chciałabym się jeszcze z nim spotkać.. Tylko on jakoś nieszczególnie kwapi się do kolejnej 'randki'. Bynajmniej tak mi się wydaje. a Wy co o tym myślicie?

Gość gość
jajco

Gość gość
przede wszystkim nie narzucaj mu się, nie pisz pierwsza, niech facet troche sie postara

Gość gość
skąd tyle pustych idiotek i idiotów co nie wiedzą kompletnie niczego i o wszystko musza się radzić

Gość fxgff
a jeśli pomyśli, że nie jestem nim zainteresowana? i byle nie zwlekał z tym spotkaniem do usrrranej śmierci.

Gość fxgff
nie byłeś nigdy na randce to przymknij duuupę.

Gość Felixtus
kilka miesięcy gadaniny na gadulcu aź doszło do spotkania ?

Gość fxgff
bodajże 3 miesiące.

Gość fxgff
więc co myślicie o tym delikwencie?

Gość gość
?

Gość gość
jak dla mnie, to on pisal pierwszy. ty tez wykaz troche inicjatywy. raz on napisze, raz ty i gadajcie ze soba. rozmowa zbliza, cisza rozdziela. piszcie ze soba i spotykajcie się. nawet ty mozesz zapytac o spotaknie. fecet tez sie cieszy jak kobieta wykazuje zainteresowanie. :)

Gość gość
Zaproponuj spotkanie. Mamy takie czasy, ze faceci boją się dziewczyn. Zrób pierwszy krok- najwyżej powie "nie".

Gość fxgff
jesteście pewni, że to ja powinnam zaproponować spotkanie? może powinnam dać mu czas?

Gość fxgff
boję się, że wyczuje że za bardzo mi na nim zależy i przestanie się o mnie starać, ale z drugiej strony powiedział mi, że daaawno się z nikim nie spotykał i jest to do dla niego obca sprawa..

Gość gość
..

Gość gość
:]