Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia_k

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość amelia_k

Witajcie, toz mam pewne pytanie, od pewnego czasu wpolzyje ze swoim chlopakiem, zabezpieczamy sie tylko prezerwatywa, ewentualnie prezerwatywa+globulka. rozmwialam na temat tabletek anty z mama, jak i z ciotka, i kolezankami. kolezanki moje uzywaja tabletek i sa z nich zadowolone, zas rodzina mi je odradzila, mama powiedziala ze dzialanie hormonow moze powodowac to, ze pozniej nie bede mogla zajsc w ciaze, i bede miala spore problemy z tym, no i że podobno dziec****odkreslam moga, ale nie muszą urodzić sie z jakas wada. czy ktoras z was moglaby mi powiedziec, oczywiscie te ktore uzywaja tabletek, jak to z nimi tak na prawde jest? czy sa tu panie ktore odstawily tabletki, a potem nie mialy problemow z zajsciem w ciaze? czy moze mialy jakies z tym problemy? i czy z dzieciaczkami wszystko w porzadku po braniu hormonow. prosze o odpowiedz i pozdrawiam :)

Gość gość
Oczywiscie ze sa problemy.Od razu przytyjesz bo to działanie uboczne hormonow. A poco od razu taka inwazja w organizm a miałas badania hormonalne. Ile maszl lat . Ja bym nie zalecała.

Gość amelia_k
niedlugo koncze 19, dlatego tez zaczelam sie zastanawiac, duzo tez o nich czytalam, wiele kobiet sobie tabletki chwali, inne wrecz przeciwnie, a tez nie chce zbyt pochopnie zaczac brac.. nie wiem sama

Gość gość
Mama,ciotka wprowadzają cię w błąd.Pewnie same ich nie używają lub ci zazdroszczą,ze stale będziesz mogła współżyć.Nie zastanawiaj się tylko idź do gina po tabsy.Ile twoja mama i ciotka mają lat?

Gość gość
no tak. jakby tak bardzo zazdrościły to by same poszły i brały. jaki problem. prawda jest taka że musisz poszukać sama informacji. Dobrze jest poczytać opinie zarówno z jednej strony i z drugiej strony i wyrobić sobie opinie.

Gość gość
Oczywiscie ze sa problemy.Od razu przytyjesz bo to działanie uboczne hormonow. A poco od razu taka inwazja w organizm a miałas badania hormonalne. Ile maszl lat . Ja bym nie zalecała. ----- bzdura, tak się dzieje tylko jak są źle dobrane. ja na tabletkach schudłam. znajdź dobrego gina który zbada C***oziom hormonów i dobierze odpowiednie tabletki.

Gość gość
mama brala tabletki po ciazy ze mna, od dawna juz, o ile sie nie mylę to kilka lat nie bierze, teraz od roku stara sie o dzidzie, i niestety nie wychodzi :( mama ma 38 lat. A ciotka ma spirale, wiec czego tu zazdrosic? bardzo cholernie nieladnie to napisalas. ale dam sobie jeszcze czas i wszystko sobie przemyslę.

Gość gość
gość Mama,ciotka wprowadzają cię w błąd.Pewnie same ich nie używają lub ci zazdroszczą,ze stale będziesz mogła współżyć.Nie zastanawiaj się tylko idź do gina po tabsy.Ile twoja mama i ciotka mają lat? We ty może ludziom nie radź bo ja nie wiem czy mi się chce bardziej śmiać czy płakać.

Gość gość
Tycie po tabletkach?:D Jak się obżerają i nie ruszają d**y to zwalają na tabsy. Biore tabletki, duża wygoda. Kiedyś miałam nieregularny mega bolesny okres, teraz zawsze wiem co i jak. I już tak nie boli. Jest małe krwawienie a ja dawniej(bez tabletek) nawet traciłam przytomność!

Gość gość
No wiedze to ty masz chyba z brawo. Pani od omdleń.