Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w milość od pierwszego wejrzenia a moze Wam się przydarzyła

Polecane posty

Gość gość

Bo ja wierzę i wciąż na nią czekam. A raczej na niego:)

Gość gość
tak zobaczyłam go pierwszy raz i wiedziałam że to ten, ta milość na całe życie.

Gość gość
mmm, to musi być piękne, mi się jeszcze nie przytrafiła :(

Gość gość
no mnie też nie a chciałabym:). Nie znamy dnia ani godziny

Gość gość
tak początek był piękny i było pięknie przez chwilę a teraz....tylko wspomnienia.

Gość gość
też bym chciał :( ale jak to niby miałoby wyglądać... idę sobie, idę ulicą i nagle trach, jestem zakochany? :D

Gość gość
my się spotkalismy w jednym miejscu...po prostu wszedł na salę i reszta była jak piszesz... trach i koniec na całe życie. (chyba na całe bo jeszcze trwa ;))

Gość gość
Ja też myślę, że tak to wygląda. Idziesz, tek ktoś idzie - oczy sie spotykaja i oboje wiecie.

Gość gość
oboje, albo każdy z osobna :D mijacie się, idziecie dalej... :(

Gość natka0606
od pierwszej sekundy wiedziałam że będzie moim mężem..cudowne uczucie które trwa i trwa i oby trwało wiecznie:)

Gość gość
yyy, no własnie to opcja dla niesmiałych:P, heheheh

Gość gość
... no właśnie i gdzie tu miłość? no chyba, że tak jak na filmie, ona woła taksówkę, rusza, a zarogiem pod koła taksówki wpada on :P ...i żyli długo i szczęśliwie :D

Gość gość
niestety isnieje cos takiego tj jak porazenie piorunem mnie juz trzyma kilka lat istnieje

Gość gość
dlaczego niestety

Gość gość
niestety bo ta jest zakazana

Gość gość
Ja wierze bo tez mnie spotkala. Nie kazdy taka spotyka...

Gość gość
wierzę :) spotkała mnie .. za dwa lata będzie moim mężem :)

Gość kobirtkapodrozniczka
Spadla jka grom :)

Gość gość
Milosci od pierwszego wejrzenia nie ma. Wierze w zauroczenie (ogromne, mocne) od pierwszego wejrzenia, ktore moze: a) przerodzic sie w milosc, b) nie przerodzic sie w milosc.

Gość gość
przydarzyła, kochałam (kocham?) go ponad 8 lat... staram się unikać jak ognia, bo on tego nie odwzajemniał, a stalkerką też nie chciałam być... problem jest tego typu, że to mi może nie przejść tak do końca nigdy, bo ja nawet jednego dnia nie patrzyłam na niego, nie czując nic do niego... wolę go unikać, żeby nie oszaleć... odkochać to się można, jak się zakochiwało stopniowo, a jak rąbnęło nagle od razu jak grom z nieba, to jak na tą osobę spojrzeć bez uczucia?

Gość Miłość od Pierwszego Wejrzenia
bardzo mnie pszykro rze nie wieżyta w Mnie :(

Gość gość
gość my się spotkalismy w jednym miejscu...po prostu wszedł na salę i reszta była jak piszesz... trach i koniec na całe życie. (chyba na całe bo jeszcze trwa a tymczasem ten ktoś zakochuje się w innej dziewczynie,a ty wychodzisz za mąż za człowieka,ktorego nie kochasz i postanawiasz kręcic sie,wpadac na tego zonatego,ktory cie rzucił narzucasz się,bajerujesz ,wlazisz buciorami w jego zycie, odciągasz od zony i gonitwa trwa do teraz to nie jest miłość od pierwszego wejrzenia

Gość gość
teoretycznie nei wierze. od pierwszego wejrzenia moze byc co najwyzej fascynacja, zauroczenie..nie milosc. na milosc sklada si emnostwo innych czynnikow i niestety przy pierwszym spotkaniu nie mozna komus wyznac ze sie go kocha. ja si etak zauroczylam, ma taki kaprys....czy si ezakochalam sama nie wiem..ale cos mnie pociaga w nim i to jest silniejsze ode mnie:) swietne uczucie..

Gość gość
Mi sie przytrafila, moze nie doslownie od pierwszego spojrzenia ale prawie ;) z pierwszej wspolnej imprezy go nie pamietalam, on mnie juz tak, nastepna wesele znajomych, ja bylam z kims i on tez, razem przy stoliku, na drugi dzien juz wiedzialam ze z tym facetem bede zyc.. Za miesia juz sie spotykalismy i dzis juz 14 lat razem ;)) U mnie to bylo moze nie jeszcze samo iczucie, wielka milosc itp poprostu cudowne przekonanie ze z nim bede tylko musze byc cierpliwa ;) nie robilam nic, on zdobyl do mnie nr tel i sie odezwal.. Ech wciaz budzi to we mnie cudowne uczucie ;)