Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie przez internet

Polecane posty

Gość gość

Co kupujecie przez internet? Czy korzystacie jedynie z platformy allegro, czy dokonujecie zakupów także w innych sklepach internetowych? Czy rzeczywiście za pośrednictwem sieci można kupić taniej przedmioty?

Gość gość
Pewnie, że tak. Niestety nie mam dostępu do wielu produktów, ponieważ sama mieszkam w małej miejscowośc***Przez allegro kupuję rzadko- zraziłam się kilka razy przez nieuczciwych sprzedawców. Jeżeli chodzi o sklepy online to kupuję wino i inne alkohole na sklep-wina.pl . Ostatnio kupowałam alkohol w prezencie dla męża, na obronę magistra dla komisji oraz dla koleżanki z pracy na parapetówkę.

Gość gość
suchary. kupujem suchary

Można czasem kupić taniej, zwlaszcza jeśli kupuje sie większą ilość z jednego sklepu :) kupuję online książki, biżuterię, ubrania zabawki, kosmetyki, sprzęt agd maly i duży...w sumie wszystko oprocz żywności i lekarstw :) co do sklepo to zdecydowanie mniej kupuję na allegro niż w innych sklepach, a najwięcej na zalando i w empiku.

Gość gość
Ja kupuje prawie wszystko przez internet bo nie mam czasu na chodzenie po sklepach:) Polecam sklep z kosmetykami do włosów i ciała www.goldenlook.pl - to był pierwszy, który mnie miło zaskoczył i stał się moim ulubionym:)

Gość gość
bomby , miny i karabiny. wkrótce wojna!

Gość człowiek_ulicy
wibratory doo******cze

Gość gość
ja też kupuję zabawki erotyczne przez internet, bo w sex shopie jakoś się krępuje tam wejść...

wszystko właśnie skończyłam cotygodniowe zakupy - głównie spożywka - w tesco kupuję też kocie rzeczy w krakvecie i różne na allegro