Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekka

Mam 34 lata i czuje sie taka stara

Polecane posty

Gość Rebekka

Szczegolnie jak widze na ulicy samych mlodych ludzi, ktorzy maja dopiero zycie przed soba. Ja swoje zmarnowalam, a teraz to juz bedzie tylko z gorki. Z roku na rok pewnie wiecej zmarszczek. Niedlugo 40 na karku i menopauza. Koniec zycia. Cieszcie sie ludzie mlodoscia, bo nawet nie zauwazycie, kiedy pewnego dnia obudzicie sie z 30 na kartka.

Gość gość
Już stara dupa z ciebie.

Gość gość
szykuj trumne

Gość gość
ja mam 28 i jeszcze noszę dziecko w sobie :) czuje się jak nastka ale niektórzy uważają mnie za dziecko :)

Gość Rebekka
28 i 34 to jednak duza roznica

Gość gość
ja mam 37 i w ogóle nie czuje sie stara, ani staro nie wygladam , duzo zalezy od twojego podejscia

Gość gość
w wieku 40lat zycie się podobno zaczyna:p kij ze zmarszczkami, korzystaj bo za 20 lat to będzie dopiero udreka

Gość Rebekka
Nigdzie nie napisalam, ze wygladam staro. Ale to juz pewnie ostatnie chwile, bo juz niedlugo zaczne sie sypac. Taka prawda.

Gość gość
czy takie bezsensowne użalanie się nad sobą ma być formą terapii? Ja w tym roku kończę 40 i uważam, że jeszcze wiele przede mną. Wcale nie czuję się staro - trzeba o siebie dbać - i fizycznie i psychicznie - a nie użalać na forum.

Gość Felixtus
kolejna wymyśliła sobie starość ! mam zadanie partyjne dla Ciebie , teraz w czasie weekendu pojedziesz na zakupy do dobrych sklepów z damską odzieżą i kupisz trzy ładne sukienki takie przed kolano płaszcz na wiosnę trzy pary butów , kozaczki na szpilce, botki na szpilce i czółenka , dwa pasy do pończoch Redo 55 lub 59 trzy pary pończoch cielistych i gdy się wystroisz to pokaż się facetom 'babciu' !

Gość Rebekka
Skoro inni pisza na kafe same bzdury i nikt ich nie krytykuje, to dlaczego ja nie moge? A tak sie wlasnie czuje i od jakiegos miesiaca zaczelam miec obsesje na punkcie wieku. Nie mam jeszcze zmarszczek, ciagle wygladam mlodo. Ale zdaje sobie sprawe, ze to pewnie dlugo juz nie potrwa. I bardzo mi smutno z tego powodu.

Gość Felixtus
nie zapomnij o czerwonej szmince i nowej torebce

Gość Rebekka
Felix to ze zalozylam taki topik, nie znaczy ze chodze na codzien w worku i berecie.

Gość Felixtus
nie obrażaj się ale z tekstu tak wynika, że już sobie samotnie ułożyłaś życie i wszystkich olałaś , więc podpowiadam w jaki sposób kobieta powinna się odmłodzić i poprawić sobie humor na wiosnę a gdy się fajnie ubierzesz to faceci zwariują

Gość gość
ja tez mam 37 i tez nie czuje sie staro, ani nie wygladam na tyle lat. kazdy mi to mowi. a tu prawie czterdziestka puka do drzwi:) no ale mam świadomość upływu czasu, dorastający syn, ma już dziewczynę, tylko patrzeć jak za kilka lat założy rodzinę a mnie zrobi babcią😭

Gość gość
Ja mam 46 i mlodszego kochanka i czuję się młodo.

ja mam 25, czuję się jak 19, i niestety niektórzy zaczynają zauważać, że jestem już kobietą:O dojrzałą:O dobrze, że chociaż wyglądam dość młodo.

Gość Rebekka
Jak ja mialam 25 lat to czulam sie jak dziecko. 9 lat to jest wielka roznica.

Gość gość
Rbekka, masz jakież zainteresowania? Męża, dzieci?

Gość gość
a ja w tym roku kończe 31 lat i czuje sie z***biście młodo, zero zmarszczek, zero siwych włosów :P ciało zadbane, codziennie ćwicze, mam maultkie dziecko, męża. Najbliższe 9 lat to względna młodość, po 40 się zacznie starzenie :P