Gość gość Napisano Listopad 11, 2016 A ZIęba poleca naturalny ocet. Wielu osobom pomógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2016 Świetny wybór. Przy dolegliwościach trawiennych na pewno pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2016 Słyszałam, że wiele osób odchudzających się wspomaga octem jabłkowym ale sam go nie stosowalam, polecam sprawdźcie na http://sanitera.pl tam wymieniają się doświadczeniami pewnie coś podpowiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2016 Ocet ojca Mateusza ma bardzo dobry smak. Całkiem inny niż reszta. Różnica kolosalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2016 Prawidłowo. Na pewno korzystnie działa na urodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2016 Ocet octowi nie jest równy... Prawdziwy ocet ma wspaniały smak. Mnie po occie jabłkowym ojca mateusza przeszły dolegliwości żołądkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2016 Świetne na odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alunka_88 0 Napisano Listopad 17, 2016 Też słyszałam dobre rzeczy o occie jabłkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Pomaga, ale wysokiej jakości ocet. Taki tylko po dobrym smaku da się poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Listopad 21, 2016 Ja octu jabłkowego nie piłam. To na oczyszczanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2016 Tak. Tylko uważaj, żebyś jakiegoś chemicznego śmierdziucha nie kupiła, bo to nic nie pomoże. Po smaku będziesz wiedzieć, czy się nadaje. Śmierdzących nie pij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2016 Świetny pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 Podobno żywność przefermentowana jest najbardziej wartościowa dla człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 A więc na zdrowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koly288 Napisano Listopad 30, 2016 Myślicie że od octu jabłkowego schudniecie ? Nie no proszę Was! Zacznijcie coś zmieniać, robić a nie myśleć,że od leżenia i picia octu się schudnie ! Ja również miałam nadwagę 10kg nie mogłam się jej pozbyć aż do czasu gdy zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, zapisałam się na aerobik plus przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie przyjmowałam mango bo schudnę od tak tylko po prostu lepiej było mi utrzymać się na diecie bo on hamował mój apetyt, a wiecie przyzwyczajenia podjadania i ciężko jest się utrzymać na diecie a African mi pomógł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2016 Dzięki octowi ojca mateusza schudłam 6 kilogramów bez żadnych efektów jojo. W dodatku poprawiła mi się praca żołądka. Same plusy, więc tak. Można po nim schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Co do octu jabłkowego, to piję i go polecam pić przed posiłkami. Wtedy w żoładku wzmaga się produkcja soków trawiennych, co przyspiesza i zwiększa jakość trawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Oto wróżba szczęścia na cały rok miłość,pieniądze,zdrowie pobierz wróżbę i miej szczęśliwy rok! jeśli nie czeka Cię straszny rok pełen pecha http://xurl.pl/wrozbaszczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pąkipąki 0 Napisano Grudzień 5, 2016 Polecam picie przed posiłkami, obniża i stabilizuje poziom glukozy we krwi. Najlepiej przed posiłkiem wypić łyżkę rozpuszczoną w połowie szklanki wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2016 Pomógł ci na cukier? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2016 Świetnie, ale ile go pić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna_ 0 Napisano Grudzień 12, 2016 Mi nie smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 Pewnie na etykiecie jest napisane jak spozywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 Piję się w niewielkich ilościach. Na pewno nie szklankami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2016 Polecam na problemy żoładkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2016 Jesli ktoś pił ocet o smaku ohydnym, to powinien wiedzieć, że nie pił naturalnego octu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odnatury 0 Napisano Grudzień 27, 2016 Niema remedium na nadwagę. Należy znaleść przyczynę takiego stanu rzeczy. Jesśli są to problemy z żołądkiem( problemy z trawieniem, wzdęcia, zaparcia) i nadmierny apetyt to ocet jabłkowy może jak najbardziej być naszym wsparcie w walce z nadwagą. Ważna jest jego jakość. Polecam Demeter Ocet jabłkowy bio, https://od-natury.pl/demeter-ocet-jablkowy-bio-750ml. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 A ja słyszałam, że ocet jabłkowy trochę łagodzi objawy migreny. Oczywiście, gdy ten nieznośny ból mnie dopada, to nie bawię się w ocet tylko sięgam po leki na receptę, które zaleca mi doktor. Tak czy siak, wiem, że niektórzy podczas pierwszych symptomów wypijają kawę z cytryną, że niby to ma pomóc. Z pewnością w occie chodzi o to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2017 Może za mało wody pijesz, stąd te migreny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2017 Oprócz picia odpowiednich ilości wody, trzeba też pić odpowiednio - czyli nie na raz. Mniej a czesto w ciągu dnia. W dodatku nie po poposiłkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach