Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem gruba, zaniedbana swinia!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

:-( Niestety :-( 5 miesiecy po porodzie, karmie nadal piersia, wiec rygorystyczne diety odpadaja. Na dodatek mam niedoczynnosc tarczycy i niedobory zelaza, wiec szybko sie mecze. Kondycja do d....y, brak czasu... I mam dzisiaj mega dola :-( Nic to, trzeba dupsko spiac i wziasc sie w garsc. Sorry za ten post ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sk艂ooot
przynajmniej masz 艣wiadomo艣膰,偶e jeste艣 grub膮 艣wini膮 i 偶e jest to problemem dla cb :) a to ju偶 sukces. powodzenia!!! wyznacz sobie cel i d膮偶 do niego bo dla kogo warto jak nie dla siebie ?!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
We藕 si臋 za siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skok na g艂贸wk臋 ci臋 uratuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do tego powyzej! Skok raczej przydalby sie Tobie :-D

Udost臋pnij ten post

Skoro karmisz zr贸b sobie diet臋 ("dieta" w sensie "odzywianie") zdrow膮, kt贸ra zapewni Tobie i Twemu dziecku odpowiedni膮 ilo艣膰 偶elaza i innych sk艂adnik贸w a jednocze艣nie wyszczupli Ci臋 i uj臋drni bez g艂odowania. Jedz codziennie owsiank臋 (na wodzie!) z suszonymi i surowymi owocami, do tego obiady z na bazie kasz(jaglana, gryczna, j臋czmienna), czerwonej soczewicy itp oraz warzyw. jak najwi臋cej sur贸wek i sa艂atek. Ryby r贸b na parze lub w piekarniku (owiniete w folie aluminiow膮), pij 艣wie偶y sokm z cytryny i innych owoc贸w, jedz chude mi臋so, jaja. Pij wod臋 mineraln膮-nie 藕r贸dlan膮. Nie trzeba si臋 g艂odzi膰 aby dobrze wygl膮da膰. Co wi臋cej du偶a ilo艣膰 witamin i minera艂贸w w codziennym jad艂ospisie wp艂ywa na nastr贸j. Z艂a dieta, bez tych sk艂adnik贸w obni偶a nastr贸j, os艂abia itp Je艣li masz ochot臋 dodaj lekkie 膰wiczenia, takie kt贸re sprawi膮 C**przyjemno艣膰. NIc na si艂臋:)

Udost臋pnij ten post