Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kiedy jest problem jest on bagatelizowany i mężczyzna sie wycofuje

Polecane posty

Gość gość

Zauważyła, że Kiedy wystąpi jakiś problem chcę porozmawiać o tym z drugą stroną i znaleźć roziwązanie aby nie doszło do konfliktu. Zauważylam, ze często mężczyzni wycofują się wtedy i idą na tzw przeczekanie. Myślą, ze zapomnę o problemie albo udają ze w ogole go nie ma. Dlaczego? U was też tak jest?

Gość gość
Bo wy kobiety tworzycie te problemy. Macie kompleksy chooy wie o co.. Nie potraficie jasno i wyraźnie dać do zrozumienia o co wam chodzi, tylko strzelacie jeb***nego focha...

Gość gościówa8747
Ja myślę podobnie. Gdy facet widzi że nie ma o co walczyć wtedy się wycofuje bo po co robić z siebie błazna

Gość gość
ale ja mam na myśli prawdziwe problemy a nie strzelanie focha o byle co. czy facet który się wycofuje to już nie wróci?

Gość gościówa8747
Określ się ? Jakie problemy ? Jak go mocno zraniłaś to pewnie już się do Ciebie nie odezwie.

Gość gość
Ja go nie zraniłam to po pierwsze. Bardziej była to jego wina, chodziło o rozwiązanie jednego problemu, gdy coś obiecał. Kiedy zapoytałam w końcu czy sprawa nadal aktualna, on zaczął się wycofywać. Nie wiem czy chce zakończyć tę relację, czy tylko wie, że obietnicy nie spełni a ja z czasem zapomnę.

Gość gość
Nie, frajerzy tak robią.

Gość gość
jesteśmy nauczeni doświadczeniem, że niezależnie od tematu rozmowy wina zawsze ostatecznie spada na nas.

Gość gość
No więc czy on chce się wycofać całkowicie z relacji?

Gość gość
u nas nie ma czegoś takiego, jak jest problem to się o nim gada lub ja unikam rozmowy- ale to rzadko. I jak się kłócimy to ja już chcę odpuścić a on chce wyjaśniać i wyjaśniać, no kurde...myślę sobie..człowieku daj mi spokój, przegadaliśmy pokrótce, więc nie drąż tego...ale nie....nie daje mi spokoju.

Gość starsza Pani na szpileczkch
taka staraa taka głupia

Gość gość
to znaczy co?