Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet mówi o żonie moja stara to ją kocha

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej.

Gość gość
Yyyyyy prymityw.

czy ja wiem, lepiej sie szczerze zbijac i calowac niz kisic w tych slodkich i ckliwych oh i ah... :P:)

Gość gość
ja tam wolę och i ach. Nie chciałabym aby facet mówił o mnie moja stara.

Gość gość
Ja tez nie mowię o moim mój stary tylko mówię :"mój ukochany", "mój skarb", "moje kochanie".

Gość lalilijka
Nie spotkałam sie z czymś takim osobiscie, ale z kabaretów wynika, ze to dotyczy głównie par/małzeństw z długim stażem. Wątpię aby mężczyzna tak powiedział o swojej dziewczynie, albo żonie po np. 3-4 letnim stażu ;P. ja myślę, że często kocha, tylko w inny sposób, już nie tak hmm "romantycznie" :P

Gość gość
w burdelu zawsze do mnie mówią,aniołku,słoneczko... Takie słońce ze mnie.

Gość gość
Ja znam pary, gdzie właśnie po 2 latach małżeństwa już mąż mówi o swojej moja stara :)

ale wy wszystko na serio bierzecie. jak wam facet powie "chodz no do mnie wredoto" to tez sie zastanawiacie co i jak? :P przeciez to nie jest takie na serio. chyba ze w towarzystwie mowi ze moja stara to taka i taka... :P

Gość gość
nie, wredoto jeszcze jest ok. ale jak mówi np. do mnie chodź tu zboczku lub daj mi pierożka to nie podoba mi się to.

bez przesady, zboczku tez mowie... :) ale nikt nas nie widzi, nikt nie slyszy... :P a czasem specjalnie udaje taki brak zainteresowania i sie z niej zbijam ze zboczona jest a ja bym o teatrze porozmawial kiedy ona mysli tylko o jednym... :P no ludzie.... ;) :P

Gość gość
a jak mówi daj pierożka to co? też ok?

oj nie wiem, wiele razy na ucho dziewczynie mowilem cos w stylu "ale mam teraz ochote wylizac ci c**ke" i jeszcze zadna mi nie powiedziala ze to nie ok czy cos jej przeszkadza...

Gość gość
o Boże, to ze strasznymi szmatkami się musiałeś spotykać. Mnie kiedyś podczas seksu facet trzymał za włosy i powiem szczerze średnio mnie to kręciło. Ale może w dzisiejszych czasach to norma.

oj bez przesady...... nie mowisz czasem na ucho facetowi sprosnych slow? nie lubisz jak on ci mowi????

Gość gość
Nie , jakoś chyba staroświecka jestem. Choć przyznam szczerze, ze czasem zdarzało mi się pisywać na czacie jakieś świństewka i nawet byłam w tym całkiem niezła. Poztrafiłąm rozpalić faceta do wrzenia przed monitorem, ale to byli faceci żonaci więc chyba dlatego...

Gość gość
A ja lubię kilka razy pod rząd, tylko mało który wytrzymuje takie tempo.

Gość gość
Jestem, nie przeczę, ale nie lubię gdy ktoś to nazywa w taki sposób. P.S. w wannie też lubię i często praktykuję :)