Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką spacerówkę polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Nadszedł dzien kupna spacerówki a ja nie mam pojęcia jaką zakupić. Zależy mi na LEKKIEJ najlepiej składanej jedną ręką ale żeby dziecko siedziało przodem do mnie . Fajne są parasolki ale co z tego jak dziecko jest tyłem do mnie :(

Gość gość
jesli chcesz aby dziecko siedzialo twarza do cb to np quinny zapp xtra lub bebe confort loola.maja opcje przekladanego siedziska.tanie nie sa ale uzywana mozna kupic za 3-4 stowki.quinny zapp xtra to akurat typowa parasolka z tym ze ma siedzisko przekladane czego inny wozek tego typu raczej nie ma

Gość gość
Tylko po co dziecko w spacerówce ma być przodem ,to jest ważne aby jednak było tyłem ,bo poznaje świat .No chyba że względów zdrowotnych musisz dziecko obserwować . Ale jeżeli nie to jednak zastanów się nad spacerówką z siedziskiem do świata .

Gość gość
ważne też żeby na 4 kółka był a dziecko jest za małe na jazde tyłem do mnie, ma dopiero 6 m-cy o tym pomyśle jak będzie mieć rok czy półtora

Nasz starszy syn teraz jezdzi w fajnej spacerowce jest to Quinny Yezz, bardzo lekka bo tylko 5 kg super sie sklada i jest bardzo wygodna dla mnie i dla niego :)

Gość gość
a moja córka jezdzi w quinny buzz i moge miec ja przodem do siebie :)

Gość gość
Zapomnij o parasolce dla półrocznego dziecka!!! Kup porządną, dosyć dużą spacerówkę.. Najlepiej z porządną amortyzacją (czyli wahacze lub paski).

zapoznaj się z ofertą quinny, bo moim zdaniem mają najlepsze spacerówki z wysokiej jakośći materiałów, nie takie badziewia których mnóstwo jeździ po ulicach, w końcu w spacerówce jeździ się dosyć długo