Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WCZESNIEJ pare lat temu BYLAM TAKA LADNA prawie kazdy facet OGLADAL SIE

Polecane posty

Gość gość

jeszcze jakieś 3 lata temu nie było faceta, który by się za mną nie obejrzał...174 cm wzrostu, 54 kg, piękne wlosy , , , ladna ładne piersi...2 lata temu urodziłam dziecko.Wyglądam okropnie. ważę 65 kilo, mam obwisłe piersi, fałdy skóry na brzuchu. włosy sie wyprostowały, połowa wypadła, zęby zżółkły, cera się zepsuła a na dodatek zachorowałam na bielactwo i mam białe plamy na całym ciele...białe rzęsy...bieleją mi brwi...próbowałam wszystkiego - dermatolog powiedział, że pozostało mi....polubić siebie...Gdybym kiedyś nie była taka ładna to może było by mi łatwiej zaakceptować swoją brzydotę. ..nie moge patrzeć w lustro, bo od razu ryczę...mój mąż jest bardzo przystojny, jest pół Włochem. Niby mnie akceptuje, mówi, że dla niego nic się nie zmieniło, ale ja mu nie wierzę...boje się, ze znajdzie sobie taka laskę, jaka ja byłam kiedyś. Tak sobie też czasem myslę, że to jaka jestem teraz szpetna to wina tego, ze kiedys bardzo wykorzystywałam swoją urodę, ba zarabiałam na niej jako modelka w wielu pismach odzieżowych, n egzaminie na prawko wystarczyło sie ładnie uśmiechnąć do egzaminatora, w autobusie do kanara jak jechałam bez biletu - wszystko uchodziło mi płazem. nie mówiż o tym, że bedąc najładniejsza dziewczyną w szkole czy na studiach miałam grono adoratorów, których wykorzystywałam jak mogłam. jeden chodził po zakupy, drugi pisał pracę....wstydzę się za to co robiłam. mam nauczkę....ale co mam zrobić żeby poczuć się lepiej....ja naprawdę wygladam teraz tragicznie...

Gość gość
Ja tez 5 lat temu bylam ladna ,a teraz juz nie wygladam tak jak wczesniej..:( :(

Gość gość
KAZDEGO to czeka KAZDY Zbrzydnie zestarzeje sie.. Nawet najwieksze gwiazdy pieknosci za 5 lat juz nigdy nie beda wygladaly tak jak wczesniej...

Gość gość
Wybaczcie ale 5 lat to nie jest az taka duza roznica. Bez przesady. Nie uwierze, ze kobieta 5 lat temu byla ladna, a nagle zbrzydla.

Gość gość
5 lat to nie dużo jak jesteś przed 30tka ale jak już ją przekroczysz to 5 lat znaczy tyle co przed 30tką 10lat:D Ciekawe czy po 40tce 5 lat znaczy tyle co przed 30tką 10lat? he he to nizłe tempo się z tego robi-ale tak to jest No bo jak wytłumaczyć że panie po 50 tak bardzo różnią się od tych po 20tce?

Gość gość
tak bywa,to malo widziales... Ja mam znajoma ktora byla bardzo ladna i nie widzialem jej moze 3,4 lata i bardzoo zbrzyda po tych paru latach!!-jak ja spotkalem po tych 3,4 latach..

Gość gość
A u mnie jest na odwrót. To fajne być zauważaną i podrywaną :)

Gość gość
to zrob sobie zabieg,operacje jakas ,jak poczujesz sie lepiej to czemu nie poprawic cos

Gość gość
MISS UNIVERSE -za 5 lat juz nie bedzie wygladala tak jak wczesniej sprzed 5 ciu lat !! nie oszukujmy sie

Gość gość
Będzie wyglądała dojrzalej. Zapuściłaś się, trudno, musisz się wziąć za siebie.

Gość gość
No w pewnym momencie przegrywamy ten wyścig z czasem Biegniesz i widzisz że wkładasz w to całą swoją energię ale kilometrów nie ubywa- całkiem jak byś jechał z nad morza krajową 218ką :D po prostu paliwo się kończy a domu nie widać tak samo z młodością czas mija a ona coraz dalej i dalej mimo że chcemy ją zatrzymać

Gość gość
KOBIETY po 27 roku zycia zaczynaja juz brzydnac

Gość gość
Każdy chyba zaczyna brzydnąć w innym czasie To zależy kiedy zaczął ładnieć. Jeśli nie zaczął to i nie zbrzydnie nigdy:D A jeśli późno zaczął to też późno skończy:D

Gość gość
SLOWIANKI- slowianskie kobiety nie starzeje sie tak szybko ,jak np :latino-wloszki,portugalki,hiszpanki itp,brazowi ludzie----> ONI bardzoo szybko starzeja sie staro wygladaja ,starzeja SIE BRZYDKO i szybkoo ,w porownaniu w typem urody SLowiankami

Gość gość
A ja ciagle uwazam, ze 5 lat to nie tak duzo. No chyba, ze po 40. Ale nawet wtedy to az tak diametralnie nikt sie nie zmienia. Moze troche zmarszczek i tyle, ale to nie ma az takiego wplywu na ogolny wyglad. Bo jak kobieta o siebie dba, ma klase i utrzymuje stala wage to az tak nikt nie brzydnie. Czasami zdarzaja sie przypadki losowe, jak u autorki postu, ktora dostala chorobe skore. Ale to juz inna para kaloszy. Nie uwierze tez, ze w przeciagu 3 lat z pieknej kobiety nagle zrobila sie pokraka, zzolkly zeby, wypadly wlosy itp.

Gość gość
06.02.14 gość :Dxd

Gość gość
Słowianki też szybko się starzeją. Jest dużo bardzo atrakcyjnych kobiet po 30, 40, ale skoro myślałaś, że całe życie będziesz ładna nic nie robiąc ;) kobieta z ładnymi rysami twarzy jest ładna bardzo długo, nawet jest ładną staruszką :)

Gość gość
Musisz pracować nad sobą, bo jak będziesz marudzić mężowi, że jesteś brzydka i ciągle będziesz nadąsana, to faktycznie może w końcu zacząć tak myśleć. Polecam Ci się wyspowiadać z tych przewinień z przeszłości, będzie Ci lżej na duszy.

Gość gość
No niestety KAZDEGO CZLOWIEKA To czeka Kazdy zbrzydnie,zestarzeje sie..

Gość drobne kobietki dlugo mlode sa
Przeciez rysy twarzy caly czas sie zmieniaja!!! Bardzoo dlugo wygladaja kobiety majace bardzoo dziewczeca urode-drobne kobietki

Gość gość
tak drobne kobietki majace bardzoo dziewczeca urode dluzej mlodziej wygladaja od innych kobietch w ich wieku.

Gość gość
Chyba autorka już poszła spać;)

Gość gość
Dlaczego drobne? Przecież może mieć dziewczęcą twarz i być tzw. grubszej kości, co ma twarz do uda?

Gość gość
o tak mieszkam juz ponad 10 lat za granica jest tu wszystko i faktycznie Latynosi bardzoo szybko staro wygladaja,bardzo szybko starzeja sie i bardzoo brzydko starzeja sie..geny..

Gość gość
wy to macie problemy, zobaczcie co mi sie przytrafilo, ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po jednej.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzyl wy to macie problemy

Gość gość
No ale ja sie tak na serio pytam. Jak to mozliwe, ze piekna dziewczyna w ciagu 3-5 lat nagle zbrzydla? Ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie. Rysy twarzy sie zmieniaja, to prawda. U jednych szybciej, u innych wolniej, wszystko zalezy od stylu zycia i genow. Ale prawda jest taka, ze w ciagu 5 lat mozna jedynie dostac troche zmarszczek, rysy staja sie bardziej powazne. I tyle, bo powtazam tu nie chodzi o 10 czy 20 lat. A jak kobieta ma klase i o siebie dba to tez tak szybko nie brzydnie.

Gość gość
drobne kobiety nie sa jakies grube-otyle..:(

Gość gość
Dodatkowo, bylam kiedys z rodziciami na dzialce u ich znajomych i nie bylo tam toalety. Wszyscy spali w takim baraku dla pracownikow, bo nie wybudowali jeszcze wtedy domu. W pewnym momencie wszyscy obwiescili, ze idą na spacer. Ja odmowilam, bo pomyslalam, ze w tym czasie jak oni pojda, ja zrobie kupkę. Zamknelam sie w tym baraku, wzielam reklamowke i chcialam zrobic do niej kupe. Nie trafilam!!!! W tym momencie oni wrocili ze spaceru. Kupa na ziemi, ja z majtkami w kostkach....Wzielam te kupę przez siatkę i wrzucilam do komory na posciel w lozku. Przez kilka godzin wszyscy zastanawiali sie dlaczego unosil sie tam taki obrzydliwy zapach.... Az znalezli!!!! Chcialam uciekac z tej dzialki na piechote ze wstydu.

Gość gość
Tzw. grubsza kość, to nie nadwaga, ale rozmiar powiedzmy 40, tzn. ja mam taki i prawidłowe BMI, a więc nie jestem drobna.