Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biustonosz do sukienki

Polecane posty

Gość gość

witam. mam pytanie co do biustonosza do sukienki z głębokim dekoltem, aż do pępka. średnio wygląda zwykły stanik, ponieważ widać go troche z przodu i z tyłu na plecach, bo jest koronka. macie jakieś pomysły na biustonosz do takiej sukienki ??

Gość gość
Idź bez.

Gość gość
do takich sukienek nie ubiera się stanika

Gość ZepBurzik
też myślę że najlepiej bez lajbika

Gość gość
są takie z silikonowym łączeniem między miskami albo silikonowym tyłem, ale to i to to chyba nie. Bez stanika, ewentualnie silikonowe nakładki, koleżanka miała na ślubie i niby zdaje egzamin, ale pewnie tylko przy małym biuście

Gość gość
albo bez stanika albo same nakładki. Ja bym wybrała opcję pierwszą bo druga czasem zawodzi.

Gość gość
kwestia jaki autorka ma biust

Gość gość
otóż to jeśli ma cyce jak przysłowiowe donice to bez lajbika odpada, jeśli natomiast małe cycuszki ledwo odznaczające się miseczka A lub B to bez lajbika jak najbardziej.

Gość gość
miska C, takze mam problem :(

Gość gość
Po pierwsze C to nie rozmiar, sama litera nic nie znaczy (65c to biust mniejszy od 80A). A po drugie: ile masz cm pod biustem i w biuście (pod biustem zmierz na wydechu i ciasno. w biuście normalnie), bo chyba nigdy u brafitterki nie byłaś ;)

Gość gość
mamy XXI wiek a kobiety nadal określają swój biust jako a, b, c czy d :o do brafiterki biegiem.

Gość gość
Nie biegiem do brafitterki, nie ma co im kiesy napychać, po prostu w necie można o tym poczytać.

Gość gość
Na jedno wychodzi, można w necie, można do brafitterki (tylko prawdziwej!|). Nie każdemu potrzebna brafitterka i nie każdy bez brafiterki biust ogarnie, ludzie są różni, a biusty i staniki jeszcze rózniejsze :)

Gość gość
c 75, napisalam ze mam problem wiec mozna sie domyslic ze nie mam malego biustu :)

Gość gość
75C oznacza właśnie mały biust, taki: www.balkonetka.pl/katalog/size/75C/ Jak masz duży to oznacza, że masz bardzo źle dobrany rozmiar i niszczysz sobie piersi.

Gość gość
nie napisalam ze mam duzy biust, ale na pewno nie ma opcji zebym ubrala sukienke bez stanika

Gość gość
trzeba było myśleć, co ze stanikiem jak kupowałaś sukienkę. Do takiej kiecki broń Boże zakładać stanik. Masz nieduży biust więc silikonowe miski powinny się sprawdzić.