Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałWro33

Chcę zostać sex niewolnikiem dojrzałej pani

Polecane posty

Gość michałWro33
Odświeżam post. Jest chętna dojrzała Pani na zabawę niewolnikiem? Pozdrawiam :-)

Gość gość
Mnie podnieca uległość. Tzn emocje z tym związane, chłosta po tyłku, bycie np toaletą Pani, np ja pod krzesełkiem takim do WC, i sikanie uległemu na twarz. Fetysz stóp, wąchanie i lizanie dupci Pani, siadanie na uległego, plucie, wyzywanie, fetysz bielizny, szpilek. gniecenie penisa szpilkami, robienie Pani dobrze, gdy ona ma potrzebę, bycie papierem toaletowym,*******ie w tyłek straponem, ssanie strapona, wosk, klamerki na sutki, obroża, prowadzenie na smyczy, kontrola orgazmu. Oczywiście takie pragnienia leżą gdzieś w mojej naturze, duszy. Mam coś chyba z masochisty, skoro takie rzeczy wzbudzają u mnie silne podniecenie. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja lubię tylko deptanie jaj kiedy leżę na brzuchu z szeroko rozłożony nogami. Pani wyciąga mi jaja do tylu, leżą na podłodze, a ona zgniata je tuż przed wyjściem po koleżankę. Potem przychodzą we dwie i robią mi z nich jajecznicę. Jedna z nich była pijana i wepchała mi rozgniecione jaja w dupę i dopchała szczotką od kibla. Ja tak leżałem, one piły wódkę i deptały mi fiuta.

Gość gość
podnieca na filmie, w rzeczywistości czasami nie do przejścia

Gość gość
ja też bym chciał.... macie jakieś doświadczenia z szukaniem na seks anonsach? warto? czy czeka mnie rozczarowanie?

Gość gość
Zdecydowanie rozczarowanie :O

Gość gość
A ja moze bym sie nawet zainteresowała takim układem, gdyby pan był z Trójmiasta. Niestety nie jestem ani taka stara ani taka puszysta

Gość michałWro33
Odświeżam post: Ja 37l z Wrocławia 880 681 520. Panie do 65l, które mają ochotę na lizanie, bzykanie jak tylko zechcą na pstryknięcie palcem. Buziaki namiętne w obie dziurki posyłam :-*

Gość kuba uległy dla Pani
Witajcie Dominujące Panie. Zacznę od tego że mam 25 lata 176 wzrostu jestem normalnym facetem o normalnej posturze który no właśnie szuka kobiety która właśnie stopniowo będzie mnie wprowadzała w świat uległości chce poznać taką kobiety dla której zrobię wszystko , pragnę się spełnić jako osoba uległa , chociaż tak naprawdę dużego doświadczenia to nie mam cały czas szukam tej jedynej Pani .Wiem jestem jeszcze młody ale obiecuje Pani że szybko się uczę jestem cierpliwy i sumienny.Aktualne pracuje i zaocznie studiuje ale na pewno dla Pani zawszę znalazł bym czas . Jeżeli poczuła Pani teraz że może mam jakieś szanse to mogę się bardziej zaprezentować Pani na skajpie , pokaże się cały bez zadnych krępacji i wtedy by Pani zadecydowała czy nadaje się , mogę Pani przysiąć że jestem czystym zdrowym i sympatycznym młodym facetem .Pozdrawiam Pani uległy facet kuba.i zapraszam na skejpa kuba123144 , mój e mail rekuda@onet.pl tel 571424989 w celu prezentacji mojej osoby mojego ciała , mam nadzieje że Pani mi odpisze . Będę czekał kuba

Gość michałWro33
Witam. Od dłuższego czasu mam marzenie aby zostać sex niewolnikiem dojrzałej kobiety 45 - xx lat. Chętnie puszystej. Czy jest może taka, która by miała ochotę abym spełnił jej najbardziej wyuzdane sex zachcianki? Buziaki namiętne posyłam :-*

Gość michałWro33
sa chętne

Gość gość
w y p i e r d a l a c na strone bdsm . pl j e b a n e psy

Gość michałWro33
Witam :) Są chętne Panie? Pozdrawiam GG 6911125

Gość gość
To są tylko fantazje, ja też mam takie że chciałbym żeby zdominowała mnie kobieta, porozkazywała lub żeby zababawiła się mną przy użyciu strapona. Ale tutaj to na fantazjach się zaczyna i kończy. Nie znajdzie się tu kobiety zainteresowanej takim typem seksu. Już tu szukałem takiej kobiety z Katowic i okolic i moge spokojnie powiedzieć że na fantazjach się skończyło.