Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałWro33

Chcę zostać sex niewolnikiem dojrzałej pani

Polecane posty

Gość MichalWro33
Nadal szukam dominującej kobiety, której będę spełniał sex zachcianki. Niestety nie jestem mobilny, mieszkam we Wroclawiu. Pozdrawiam

Gość gość
Facet nie mobilny to nic specjalnego,szuka widać sponsorki co go będzie wozić,bo lepiej się nie ujawniać i na cudzym paliwie jechać,nie dla mnie taki interes.

Gość michałWro33
Nie szukam sponsorki. Mi wyłącznie chodzi o sex dla sexu. O spełnienie fantazji erotycznych. A brak auta jest minusem ale myślę, że nie takim wielkim

Gość michałWro33
Dzień dobry Paniom :-) Może dziś spotkam Tą, której fantazje erotyczne uzupełnią się z moimi? Buziaki i miłego dnia życzę :-*

Gość michałWro33
Witam :-)

Gość BETI50
michałWro33 aktualne?

Gość michałWro33
tak, podaj proszę @ a napiszę

Gość michałWro33
Witam Panie :)

Gość michałWro33
Witam. Od dłuższego czasu mam marzenie aby zostać sex niewolnikiem dojrzałej kobiety 45 - xx lat. Chętnie puszystej. Czy jest może taka, która by miała ochotę abym spełnił jej najbardziej wyuzdane sex zachcianki? Buziaki namiętne posyłam :-* Odświeżam post. Są chętne Panie? :-*

Gość seba 221
Witam jestem 32 latkem zostac pani niewolnikem

Gość michałWro33
Witam Panie :)

Gość gość
młody niewolnik całuje stópki

Gość kubauleglypiesek
Witajcie Dominujące Panie. Zacznę od tego że mam 25 lata 176 wzrostu jestem normalnym facetem o normalnej posturze który no właśnie szuka kobiety która właśnie stopniowo będzie mnie wprowadzała w świat uległości chce poznać taką kobiety dla której zrobię wszystko , pragnę się spełnić jako osoba uległa , chociaż tak naprawdę dużego doświadczenia to nie mam cały czas szukam tej jedynej Pani .Wiem jestem jeszcze młody ale obiecuje Pani że szybko się uczę jestem cierpliwy i sumienny.Aktualne pracuje i zaocznie studiuje ale na pewno dla Pani zawszę znalazł bym czas . Jeżeli poczuła Pani teraz że może mam jakieś szanse to mogę się bardziej zaprezentować Pani na skajpie , pokaże się cały bez zadnych krępacji i wtedy by Pani zadecydowała czy nadaje się , mogę Pani przysiąć że jestem czystym zdrowym i sympatycznym młodym facetem .Pozdrawiam Pani uległy facet kuba.i zapraszam na skejpa kuba123144 , mój e mail rekuda@onet.pl tel 571424989 w celu prezentacji mojej osoby mojego ciała , mam nadzieje że Pani mi odpisze . Będę czekał kuba

Gość gość
Lubię uległych facetów. Jeśli chodzi o seks to ja rządzę. Ja nie jestem zainteresowana, ale może będziesz miał szczęście i jakaś się znajdzie.:D

Gość kubauleglypiesek
szczęście bym miał jakbym w totka wygrał 12 mln :)

Gość michałWro33
Jak to robię co jakiś tak i dziś chciałbym odświeżyć post. Znajdzie się chętna Pani, lubiąca poirządzić facetem w sensie? Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)

Gość michałWro33
Jakaś Pani chętna? wrocek_32@o2.pl

Gość Wrocław37
Ja 37l z Wrocławia 880 681 520. Panie do 65l, które mają ochotę na lizanie, bzykanie jak tylko zechcą na pstryknięcie palcem. Buziaki namiętne w obie dziurki posyłam :-*

Gość maestro1955
Chciałbym być niewolnikiem stóp tłustej i leniwej krowy... Czy znajdzie sie taka pancia tutaj????

Gość maestro1955
Chciałbym być niewolnikiem stóp tłustej i leniwej krowy... Czy znajdzie sie taka pancia tutaj????

Gość maestro1955
Chciałbym być niewolnikiem stóp tłustej i leniwej krowy... Czy znajdzie się taka Pańcia tutaj???? Jesli tak to niech do mnie napisze pod adres: electro@gd.onet.pl

Gość Wrocław37
Ja 37l z Wrocławia 880 681 520. Panie do 65l, które mają ochotę na lizanie, bzykanie jak tylko zechcą na pstryknięcie palcem. Buziaki namiętne w obie dziurki posyłam :-*

Gość gość
mam 50 lat i chętnie zajmę się niewolnikeim

Gość Wrocław37
Witam. To napisz coś o sobie. Może na e-maila? Buziaki :-*