Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maiwenn

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość maiwenn

Jaka jest Waszym zdaniem kobieta "dobra w lozku"? Ciagle sie slyszy, ze dziewczyna ani ladna, ani madra, ale dobra w lozku, wiec facet wariuje i z nia jest. Ale co to wlasciwie znaczy, co ona robi, jak sie zachowuje? Powiedzcie nam, zebysmy my wszystkie mogly byc takie dobre. ;)

Gość gość
dobra w łóżku to znaczy że zrobi wszystko co bedzie chciał jakie fantazje itp

Gość gość
up

Gość gość
dobra w łóżku czyli taka która sama ze sobą dobrze się czuje, nie wstydzi się swojego ciała nago , nie ukrywa reakcji z przyjemnośc***odczas seksu, taka ktora potrafi zatracić się w seksie

Gość maiwenn
No tak, ale nie wystarczy tylko robic tego co jej sie mowi. Wydaje mi sie, ze jednak lepiej jesli kobieta sama przejmuje inicjatywe, sama robi to co mu sie podoba.

Gość seba28
Kreatywna, nieasertywna, inteligentna, prowokująca i w ogóle lubi się pieprzyć ma na to ochotę pomysły i chęć na więcej po pierwszym szczycie!!!!!!!!!.............

Gość maiwenn
W jaki sposon nieasertywna?

Gość maiwenn
*sposob

Gość maiwenn
Czyli wychodzi na to, ze ma nie wstydzic sie swojego ciala, byc pomyslowa i niczego nie odmawiac? To wszystko? :P

Gość gość
up

Gość gość
ogólnie chodzi o to żeby czerpac z tego frajdę i się nie wstydzić

Gość gość
Całuje się namiętnie, dotyka, masuje, a nawet szypie i gryzie. Wykonuje odpowiednie ruchy, stęka, jęczy i krzyczy

Gość pntlt w przelocie
Szczera w kwesti "czego chce a czego nie chce robic" . Taka ktora nie wstydzi sie swojej seksualnosci i swoich reakcji . I ktora tez "ruszy tylkiem" a nie udaje ulicznego mima podczas gdy facet ledwie dyszy .

Gość Lara C gościnnie
pntlt przeleciał jak błyskawica i wszystko wyjaśnił ! Pozdrawiam :-)

Gość pntlt w przelocie
Czesc Lara ;) widze ze masz wiadomosci z dobrego zrodla . Skad wiedzialas ze przelecialem jak blyskawica ....

Gość Lara C gościnnie
Zawsze i wszystko tak hmmmm....szybko przelatujesz pntlt ? :-P

Gość gość
A jak robic by nie przesadzic z ta kreatywnoscia i inicjatywami? Bo chyba mezczyzni nie lubia kobiet zbyt dominujacych?

Gość gość
1.polyka spe*rme. 2. glebokie gardlo, 3 .wyuzdanie mowi w sexe, 4.zero tabu, 5. czysta musi byc 6.chetna na wszystkie pozycje, 7: sama prowadzi partnera , 8.ma ponad 10 orgazmow, ma je na zawolanie. 9.nie wstydzi sie swojego ciala i jest tajemnicza kotka do zdobycia.. tego nie mozna sie nauczyc to trzeba posiadac w sobie.. 10 ,odby*t tez ma wygolony, 11.robiac loda patrzy mu w oczy i prosi wzrokiem o wiecej... 12.mowi facetowi bzykaj mnie tak jak byto byl twoj ostani sex w zyciu!!!! 13,a na koniec mowi mu ze twoj kolega byl lepszy w lozku:-P ZARTOWLAM.-p

Gość bakaj
dobra kobieta w łózku to taka ,co jest ,czysta,zna potrzeby faceta,,zna swoje potrzeby,wymagająca i dajaca z siebie wszystko co doprowadzi ją do ekstazy i jej faceta.

Namiętna. Lubiąca sex. To wszystko, a pod tym kryją się te rzeczy które są opisane wyżej. Ja bym dodał, że dla mnie rakieta w łóżku to taka, co po spuszczeniu się, sama bierze mi znów do ust, stawia mnie na nogi i cała akcja znów się zaczyna. Dziewczyna musi tego chcieć, lubić to, czuć pożądanie do partnera, wtedy jest nieziemsko. Bo jeśli to ja mam się gimnastykować, żeby księżniczka rozłożyła nogi i dostała orgazmu, to spoko, może tak być, ale rakietą to ona dla mnie nie jest. Takich rakiet, to średnio jest 1 na 10 a może nawet na 20. Wiem co mówię.

Ale to jest dokladnie to samo co dobry facet w łóżku. Dwa takie same temperamentu muszą sie spotkac. Inaczej nie gra.