Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzę śmierci kłusownikom i ich dzieciom

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
Ja też. 3 pokolenia wprzód jeszcze!

Gość gość
Jak można zastawiać wnyki na niewinne zwierzątka? To musi być straszny ból ,a teraz na polsacie mówią o jakichś linkach,że bobry się dusiły...masakra,że śmierć bolesna i długa,..

Gość gość
Bo ludzie to k***y bez serca. Szczegolnie ci ze wsi. Oni to w ogole juz zwierzat nie szanuja :o

Gość gość
dokładnie, raz pojechalam do dalekiej rodziny na wieś, a tam na podworku pies bez jednego oka, moj jakis tam daleki wuj wybił mu oko po pijaku !! tepy chooooooy oby jemu ktos wydrapal oczy i złamał fioota

Gość pat1
Zwierz jest po to zeby go jesc namiastki malej tresci

Gość gość
Jesz bobry? Gratuluje wysublimowanego smaku :o 🖐️

Gość gość
Ludziom z zapyziałych wiosek najbliżej do zwierząt właśnie. S*******e!

Gość pat1
Hmm... Twoja mata i stary oczywiscie miesa nie jedza, ciotki, wujkowie i te innej tresci dziwolagi?

Gość gość
Bog oceni po smierci stosunek do zwierząt, ludzie którzy nie szanują zwierząt to dla mnie najwieksze goowno świata, najwieksze, bo zwierzeta sa dobre, bezbronne i niewinne...

Gość pat1
Bobrze, a czy ty jesz swinie, krowe, i dzikie zwierze?

Gość gość
ty moze jedz mniej mieska jesli masz problemy z mysleniem? nie widzisz roznicy w zabijaniu w ubojni a zakladaniu pulapek na zwierzeta,ktore sie wykrwawiaja albo dusza, dlugo umieraja dla futra czy miesa jakiegos czlowieka pierwotnego ? bo jak inaczej nazwac kogos kto poluje zamiast isc do sklepu kupic mieso?

Gość pat1
Widze ze, autor tematu jest teraz gosciem. Odpowiedz prosze na moje pytanie

Gość rocznik osięmdziesiąty szósty
a w dużych miastach wciska się ludziom psy i koty i inne zwięrzęta rozjechane na ulicy, a myślą że jedzą "kebaby" :D

Gość pat1
Gosciu, mieszkam w miescie ale specjalnie dla pr zyjemnosci kupilem wiatrowke zeby u tesciow w ptaki strzelac

Gość pat1
Rocznik, dokladnie jak piszesz, szmat przez lata zarla miecho a teraz jej pewnie jakiegos nutria zal.smutne to i prawdziwe, stara sie zapewne o etat w animals

Gość pat1
Widze ze, autor tematu jest teraz gosciem. Odpowiedz prosze na moje pytanie

Gość gość
od początku tematu jestem gościem, więc o co chodzi?

Gość gość
pat1 - jestes załosnym ś****wem 🖐️ Zebys sie tak postrzelil ta wiatrowka i se fiuta odstrzelil. tego ci zycze :D

Gość gość
Idioci. Nie rozumiecie, ze chodzi o ludzi, ktorzy zabijaja zwierzeta z blizej nie znanych przyczyn? dla przyjemnosci? dla wygody? nie mowimy tu o zabijaniu na jedzenie, ktore jest przeprowadzane w sposob o wiele bardziej humannitarny :o

Gość pat1
Fiuta jestem pewien ze faceta nie widzialas poza wlasnym ojcem. Odp grzecznie czy twoja rodzina je wieprzowine, wolowine albo drob?

Gość gość
Ktos kto odczuwa przyjemnosc z zabijania zwierzat jest P***********M I ZLYM czlowiekiem

Gość gość
Nie widziesz debilu roznicy miedzy zabijaniem dla pozywienia, a mordowaniem dla wlasnej satysfakcji i przyjemnosci? Jak ci to jeszcze prosciej wytlumaczyc bezmozgu? Na obrazkach pokazac? Slowa pisanego nie rozumiesz?

Gość minispacee
Pat - powinni utylizowac takich jak ty

Gość pat1
moje problemy psychicznego wynikaja z tego, ze nigdy nie mialam okazji dotknac kobiety. dlatego teraz swoje frustracje wyladowywuje w taki p**********y sposob. prosze o odrobine zrozumienia dla podstarzałego prawiczka :(

Gość pat1
Chodzi wlasnie o zabijanie, po co nam np.slimaki na obwodnicy poznanskiej?wystepowanie 0,002 na skale krajowa Szczury? Gdzie w indjach jest tp przysmak grillowany. Zawsze bylo tak ze jesli czegos jest za duzo to trzeba sie tego pozbyc, reszte zrobi natura.

Gość pat1
A twoim downie rozumowaniem po co klusownik zabija? Prosze odp, bo jestem pewien ze nie dla jedzenia i skor:) podszyw o dymanku pogadaj z mama bo gdyby nie ja dzisiaj by szmat na kolacje nie zarobila( za anal dostala 30 pln) smacznego przyjacielu

Gość gość
Skoro cos nam jest niepotrzebne, to najlepiej od razu zabic. Pewnie! Czyli taki jest tok rozumowania "ludzi", ktorzy zabijaja nowe narodzone kocieta? Nareszcie sie dowiedzialam, co najwyrazniej nimi kieruje - prymitywizm i bezdusznosc.

Gość pat1
Czekam za odp, czy twoja rodzina wpierd..a mieso

Gość gość
Cóż niektórzy nie widzą różnicy, a ja nie widzę różnicy między ludźmi a zwierzętami, dla mnie to jest to samo,a nawet lepsze dzieło Boga, ma czucie, myśli , czuje , cierpi, je , pije , kocham zwierzęta, zwierze by nie zagryzło bezbronnego dziecka (zaraz podasz przykład amstafa - czyli ulubionego pieska patoli ) ale NORMALNY pies w normalnej rodzinie nie zagryzie niewinnej osoby, a człowiek może skrzywdzić małe niewinne zwierzątko i dlatego - dokarmiam głodne zwierzęta, a ludzie niech radzą sobie sami, daje % podatku na zwierzeta, i jakbym miała przygarnac do domu chore zwierze to nie ma problemu, a nad człowiekiem sie nie zatrzymam bo czlowiek to zło wcielone, zwierzeta są lepsze od ludzi.