Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzę śmierci kłusownikom i ich dzieciom

Polecane posty

Gość scava
To typ czlowieka, co rozdeptuje slimaki mowiac sobie przy tym, ze pomaga naturze wprowadzic rownowage w ekosystemie. a tak naprawde daje mu to satysfakcje. P***b zwykly. nie ma co z takim gadac. jak ktos nie ma serca, to do niego nie przemowisz powlujac sie na pewne wartosci, ktor dla innych maja znaczenie

Gość pat1
Czy ja pisze z debi..m?????od kiedy klusownik zabija koty, psy myszy i innej tresci zwierze??? Przyklad tego ze gimbusy maja za malo lekcji do odrobienia

Gość gość
16:30 - W 100% popierem. A taki Pat1 jak i inni jemu podobnie, jakby napotkali na swojej drodze jakieś umierające zwierzę to zapewne jeszcze by go dobili. W koncu takie prawo natury. Silniejszy zabija słabszego. Tak sobie tlumacza swoją podłość i bezduszność.

Gość pat1
To jest przyklad wychowania dzieciaczkow ze wsi: psy, koty i inne zwierza, za malo zajec, brak wychowania w szkole, internet i rodzice co pija codziennie i nie maja czasu dla swoich pociech. Rozumiem ze wam tylko zwierzatka zostaly co was rozumieja. PISALEM wczesnie co ma klusownictwo do zwierzat domowych?bo widze ze mylisz pojecia

Gość gość
pat - nie mam pojecia skad wyciagnales te brednie. gdzie zostalo wedlug ciebie cos takiego napisane? potwierdza sie moja teoria. ci ktorzy nie szanuja zwierzat i bez skrupolow by je zabijali to prymitywy i debile tacy jak ten wyzej piszący.

Gość gość
Akurat to głównie ludzie ze wsi nie mają oporów, żeby zabijać małe piesi i szczeniaczki i ogólnie pomiatać zwierzętami. Takie zachowania obserwują u swoich rodziców i dziadkow i mają to wpojone. Więc nie rozumiesz, czemu przypisujesz ludziom ze wsi wielką miłość do zwierząt? Chyba kompletnie nie znasz realiów świata, który cię otacza. Myślę, że w takim wypadku nie powienieneś się wcale wypowiadać

Gość gość
*małe kotki i szczeniaczki miało być

Gość Wytyka09987
Pat, wypowiadasz sie jakbys ledwo zawodówe skonczyl i do tego masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Któs c****sze jedno, a ty odpowiadasz drugie, jakbyś zupełnie nie rozumiał co zostało właśnie napisane.

Gość pat1
Czy twoi starzy wp*****laja mieso? Odp bo omijasz mojego pytania

Gość pat1
Wytyka... Czy znasz klusownika co poluje na koty i psy?

Gość Wytyka09987
Odpowiedź na to pytanie też już padła, co prawda zawoalowana i nie wprost, ale widac twój rozmówca przecenił twoje możliwości intelektualne. Zawsze wszystko ci trzeba pisać wielkimi literami i wprost jak krowie na rowie? :o

Gość gość
Pat prosze podaj cytat wypowiedzi, gdzie padło takie stwierdzenie czy sugestia, bo ja nijak nie moge sie tego typu komentarza doszukać?

Gość gość
Zwierz jest po to zeby zdychal a potem go jedli

Gość gość
Nie odpowiem na to pytanie bo pytanie - lubisz mordowac zwierzeta? a twoja rodzina je mieso ? jest dla mnie z założenia głupie, gdyż nie przedstawia myslenia przyczynowo-skutkowego. Tak samo jak zabijanie zwierząt dla : - futra ( bo przecież mamy XXI wiek i nie można kupić kurtki z materiałów syntetycznych?) - poroża ( I bezguścia ) - a nawet dla głów i całych figur zwierząt :O !!!! totalna żenada zabijanie słoi dla ich kłów jest w porządku?

Gość gość
raz poszłam na randkę z Arkiem Ł. uwaga Arek Ł z sympatii - uważajcie na niego , już z twarzy wygląda dziwacznie, tak ponuro, na spacerze rozdeptał pięknego żuka! siedzieliśmy na ławce, mówię mu "patrz jaki rzadki okaz! piękny" chciałam mu zrobić zdjęcie a ten gbur go rozdeptał butem, prostak. TO była druga i ostatnia randka. Nigdy nie bede sie spotykac z kim kto nie kocha i nie szanuje natury.

Gość gość
Przyczyna jest taka ze zwierze zyje po to zeby je zjesc i dlatego ginie. Skutek: ty je jesz

Gość gość
Bardzo słusznie Pani z 17:10. Ja i mój chłopak wszystkie żuczki, które znajdziemy na spacerach w lesie, zabieramy do domu i tam je wychowujemy, podstawiając mi nasze kupki, żeby miały co sobie toczyć i czym się bawić :)

Gość gość
7:10 ty jestes typowa debilka, zyjesz cale zycie myslac ze komary w twoim domu to zwierzeta domowe?:))

Gość gość
Co do komarów to bardziej skomplikowana sprawa. Oczywiście w żadnym wypadku ich nie zabijam. Ale w zeszłe wakacje próby dokarmiania ich własną krwią źle się skończyły. Wylądowałam w pobliskim szpitalu z anemią i niedokrwistością. Od tej pory komarki karmię tylko raz w miesiącu, kiedy mam TE dni. Nie chcę się wdawać w szczegóły co do sposobu, ale spokojnie możecie domyśleć się sami :)

Gość gość
Od kiedy to Autorko w ubojniach zwierzęta są zabijane w sposób humanitarny? Obejrzyj sobie jakikolwiek filmik na ten temat to zmienisz zdanie, np Skrywane łzy za żelazną ścianą Ja nie jem mięsa i rzeźnie jak i kłusownictwo to dla mnie coś okropnego, ale jeżeli zjadasz mięcho, to nie bądź hipokrytką Dopiero w rzeźniach odbywają się bezlitosne tortury i to na zwierzętach, które żyły w marnych warunkach i tak samo marnie je zamordowano Te z wolnośc**przynajmniej miały piękne życie Pozdrawiam Cię dwulicowa osobo

Gość pat1
OWera dziecko lekcje odrobione???? Autorze tematu, wywnioskowalem wczesniej ze bardzo kochasz zwierzatka i dlatego poszlem dalej z twoim roozumowaniem i jak widze dobrze myslalem. Humanitarne zabijanie??? Pamietam 15 lat temu otwieralem firme elektryczna i ubojnia poprosila mnie o pomoc: wysiadl im stycznik i prosili zebym sterowal podnoszeniem windy recznie( byla sobota sklepy zamkniete) Krowy zabijali recznie 15 kilowym mlotem w leb( krowa placze faktycznie jak zdycha) bo im siadly nozyce pradowe. Pozniej bardzo czesto tak ubijali rownierz swinie.. Dla mnie to normalne zeby kowalski miesko mial swierze

Gość pat1
Jeszcze kwestia jedna, kto jest bardziej p******* ja czy ty zyczac klusownikowi smierci oraz jevo dzieciaka

Gość alf9
Autorko wroc, ile mozna miesa wpierda.. C

Gość tataimama
Przepraszamy bardzo, dziecinka sie nam ujadla zakazonym miechemz( sarnina) i do jutra pisac niestety nie moze ale bardzo ja kochamy bo jak nie bylo co jesc to osobiscie przwjechanego bobra nam przyniosla( byla bardzo dumna). Nagroda byla wielka maz jej zapodal penisa do ust, niech ma na walentynki ale suci chciala wiecej, bylam zla ale bardzo kocham meza i wiem ze corka ojca tez to tematy prywatne sa ich prywatna sprawa, cora z bobrem powiedziala mi ze boi sie malych futrzakow o wygladzie ojca. Kocham dziecko wiem ze cierpi ale miecho wpieraaaaaaac lubi wiec maly ..... Na zdrowie( staremu 6,5 mc nie dawalam)

Gość tataimama
Ale bardzo tatus a moj maz kocha dzieciatko

Gość pan i wladcaa
Ale bardzo tatus a moj maz kocha dzieciatko

Gość gość
Krzysztof N albo M. z Mrągowa ! to on rozstawiaj pułapki - pętle z drutu! i były pokazane okropne zdjecia tych bobrów :( podobno taka smierc moze trwa nawet dzien lub dwa!! TE K****Y mogą strzleać ale nie zabijac w taki sposob? NIENAWIDZE ich zycze smierci w meczarniach w bolu zwijaniu sie z bolu niech kazda kropla krwi i minuta cierpienia ich ofiar - kochanych Zwierzątek... nie każda minuta będzie godziną ich bólu i skowytu

Gość pan i wladcaa
Miesko pojadlas? I co teraz? Psinke przytulisz dasz mu buzi kotke ogrzejesz itp masz myslenie i rozum trzylatka