Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaona23

prosze o pomoc wyniki badania

Polecane posty

Gość zalamanaona23

Witajcie kochane, zwracam się tu o pomoc, bo jestem totalnie pogubiona, otóż, ostatni okres mialam 3.01 - do 09.01... , cykle 29 dni, dni płodne- raczej zaliczone, iii , okres sobie już nie przyszedł, .. mamy dziś 6.02, pierwszy test, w dniu oczekiwanej miesiaczki, negagtywny , ale chyba zle go wykonalam bo za duzo nanioslam moczu na próbkę, nie wiem, niby linia jakas sie pojawiała przy ,,t" pozniej zanikła, ten test juz dosc dlugo u mnie w półeczce leżał, zamiast okresu mam ciągle śluz, jak plodny , później jakiś mleczny , i tak w kółko, strasznie bolą mnie piersi, nie potrafie się dotknąć, są pełniejsze, ... partner stwierdził ze , i "we mnie" jest inaczej, - jak to stwierdził 'ciasniej'' Chcieli byśmy by to była ciąża,ale dzisiejszy pobyt u pana ginekologa mnie załamał, dotknął w podbrzusze i tekst,,nie ciązy nie ma zapraszam na usg. " chwila.. " nie ciązy napewno nie ma " ...,, a moze za wczesnie , bo to byłby drugi tydzień , ... hm ale wydaje mi sie ze napewno nie ciąza , prosze przyjsc za dwa tygodnie bedziemy wywoływac okres, i zrobić badanie hcg, bo może to ciąza pozamaciczna " ,.. cześć pa, tyle uslyszalam - na kartce - ,, macica polozona typowo , przodozgieta o prawidlowych obrysach, wymiary 39 mm 30mm endometrium linijne szerokosc 7mm , normoechogeniczne pc nie uwidoczniono, Myometrium homogenne, jajniki prawidlowej wielkosci i strukturze , obecnosc innych struktur patologicznych oraz wolnego plynu otrzewnego w miednicy malej nie stwierdzono, .. " Czesc pa, . wiem wszystko , ;( ech miala któraś z was taki przypadek , ? :( proszę o pomoc ,.. :(

Gość gość
skoro mówi, ze ciązy nie ma, to ciązy nie ma i tyle w temacie

Gość gość
będziesz wierzyła lekarzowi czy obcym osobom z forum????????????

Gość zalamanaona23
ewnetualnie sam nie wie jak jest dlatego kazal za dwa tygodnie wrocic

Gość gość
jesteś w ciąży...urojonej :P

Gość zalamanaona23
pytam poprostu czy któraś miala taki przypadek, proste, bo przepisujac leki, nie kazal by wracac spowrotem i robic hcg;/

dlaczego nie zrobiłaś beta hcg??? ja powinnam dostać @ 3.02 - nie dostałam wczoraj byłam na Beta hcg i wyszło... ponad 1000, jak Ci wyjdzie wysoka beta to ciąża wczesna ;)

Gość gość
moja koleżanka tak miała podobnie- miała przyjść na wywołanie miesiączki za 2 tygodnie i jak przyszła to wymusiła na lekarzu badanie usg i okazało się że jest w ciąży, tylko za pierwszym razem nie badał jej usg, a jedynie 'palpacyjnie'

Gość gość
nie jestes w ciazy endometruim za cienkie,