Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 40 lat i rok czasu siedze sama w domu

Polecane posty

Gość fajna z ciebie dziewcuha
autorko i mowie ci jako kobieta. wez nie trac zycia i resztki mlodosci i nie gnij w chacie

Gość Martelia40
ok , własnie będę myśleć gdzie tu wyjść

Gość gość
nasuwa się pytanie czy tak Ci dobrze czy jednak wolałabyś to zmienić

Gość gość
Martelio a z jakiego regionu kraju jesteś?

Gość gość
zaraz się jakiś kafeteryjny nieudacznik znajdzie, by się z tobą umówić skuszony twoimi oszczędnościami i mieszkaniem.

Gość Martelia40
nie będe pisać z jakiego regionu jestem , chciałabym zmienić ta samotność ale czy w tym wieku można założyć sobie nowe towarzystwo od nowa

Gość gość
można a nawet trzeba masz tylko 40 lat przecież to nie koniec życia

Gość Martelia40
to muszę zacząc pracować nad zbudowaniem nowych więzów

Gość gość
Można, ale musisz znależć się wśród ludzi, poszukać pracy, zacząć uprawiać ogródek, zapisać się do koła miłośników ptaków, kwiatów, podróżników, może wyjechać w inny rejon Polski albo za granicę.

Gość gość
dasz radę najtrudniej jest zacząć,a później jakoś lec***owodzenia

Gość Anielica136
Myśle że w tym wieku trudno o prawdziwą przyjazń,ale znajomych zawsze można poszukać jeśli masz taką potrzebe.Autorko ja nie tęsknie za dawnymi pseudo przyjaciółkami.Miałam dwie,jedna wyjechała na stałe za granice za pracą,druga okazała się fałszywa,okazało się po latach chociaż znałam ją praktycznie od dziecka.Nie potrafie po tym co zgotowała mi ta fałszywa koleżanka,otworzyć się przed kimkolwiek.Ludzie to w większości szuje,dlatego nie szukam koleżanek.Tak mi jest dobrze ,narazie mam na skromne życie z wynajmu,i to mi starcza.Emerytury i tak się nie doczekam w tym kraju,właśnie mi przysłali że mamy pracować do 67 lat.Pewnie nieliczni odbiorą cokolwiek.Zyje sobie spokojnie z dala od ludzi,i tak mi jest dobrze,jedyne moje wyjścia to aerobik,zakupy,lekarz.Dodam że mam przepracowane 14 lat,różych ludzi poznałam w zyciu ,w większosć to fałszywe mendy.Pozdrawiam

Gość Martelia40
Anielica podzielam twoje zdanie :( bardzo sie zawiodłam na ludziach i żyje sobie troche sama i tak mi dobrze ale utrzymuję że chce poznać znajomych jestem za wrażliwa i jestem bardzo uczciwa i dlatego źle mi sie zyje z szujami podobnie miałam przyjaciółkę którą znałam od dziecka a okazała się podła do granic możliwości :(

Gość Martelia40
ja pierniczę znowu siedzę cały tydzień w domu , w niedziele byłam na 2 godzinnym spacerze , spotkałam nawet tego faceta który mi sie podoba eh

Gość gość
to fajne zycie

Gość gość
mam 39 lat i od 10 lat siedzę w domu, nie pracuję, ale przynajmniej mam męża, chodzę na basen też nie mam zbyt dużo kontaktów towarzyskich, jestem introwertyczką, domatorką, lubię spokój, nie lubię zmian

Gość gość
martelia skąd jesteś?

Gość Stefania 43
Autorko skad jesteś, bo jeśli Dolny Śląsk to mogę Cie odwiedzić :-)

Gość Stefania 43
Możemy zostać wirtualnymi koleżankami :-) Będę tu zaglądać. Pozdrawiam.

Gość gość
autorka ściemnia,raczej chce się wykreować na samotna elegancką kobiete z powodzeniem u facetów i zestawem eleganckich ubrań,pewnie po to żeby zleciało się stado frustratów kafeteryjnych i prześcigało się w komplementach i pomysłach jak wyrwać paszteta,bo to moze być szansa na lepsze jutro:-D

Gość gość
woli siedziec w domu niz pracowac,chociażby na umowę zlecenie i robić to samo co robiła:-D yhmmm niezły kit,ale pani chyba chciała pokazac że ma honor,że byle g***o ją nie interesuje,k***a jaki tu syf jest na tym forum to się w pale nie mieści,sami frustrac***sychole i desperaci dla których jedynym celem jest wyrwanie kogokolwiek byle by mieć i to za wszelką cenę

Gość Martelia40
nie mam powodzenia u facetów i nigdy tak nie pisałam :) ale ludzie niektórzy sobie zinterpretują to mnie śmiech bierze :D poza tym nie napisałam że mam super ciuchy , tylko że ubieram sie na czarno, mam żakiety i lubię czarne skórzane dobre buty hahaha, uśmiałam się tak, zgadza się, zrezygnowałam z pracy w firmie gdy zaproponowano mi zmiane umowy o prace na umowę zlecenie nie widzę w tym niczego niebywałego tak zrobiłam

Gość Martelia40
mieszkam w centralnej Polsce

Gość gość
dobra,już się usprawiedliwiłaś a teraz poszukaj sobie zajęcia i nie licz na nic w tym wieku

Gość Martelia40
już ulżyło , lepiej sie poczułaś ? to fajnie

Gość gość
:-D durna babo kity ciśniesz że aż ci się z nosa kopc****sprzątaj lepiej,umyj się,idż na spacer,może świeże powietrze przywróci zdolnośc własciwego myślenia

Gość Martelia40
własnie zrobiłam sobie makijaż, posprzatane mam więc siedzę, za 20 minut wyjde sobie

Gość gość
Też wychodzę za 20 minut. Będę się rozglądał za 40 wyglądającą na mniej (?).

Gość gość
Ja mam 50 i tez jestem sam od 15 lat mieszkasz blisko to od czasu do czasu mogla bys wpasc na jakies bzykansko, kaska ci zardzewieje jak jej niebedziesz uzywac:-)

Gość Martelia40
również jestem introwertyczką, spokój w zaciszu domowym jest dla mnie świetnym relaksem, jestem spokojna, nie jestem duszą towarzystwa, nie jestem przebojowa tak że więc świata nie zawojuję :(

Gość gość
Martelia40 również jestem introwertyczką, spokój w zaciszu domowym jest dla mnie świetnym relaksem ___________________ Ale jednak marudzisz, że Ci źle, a właśnie powinno być Ci dobrze. Czego Ty właściwie chcesz?