Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meymey

juz nie chce mi się starać, przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość
Lepiej wydać na stylsitke niż kolejna źle dobrana kiecke. Ale nie musi być profesjonalna, poradz się jakiejś koleżanki ze świetnym gustem.

Gość meymey
akurat kiecek nie noszę :P moja koleżanka ze świetnym gustem mówi że dobrze wygladam ale akurat nie wierzę w to co mówi, pewnie chce wyeliminowac konkurencję. No i jej wyszło, bo na mnie nikt nie zwraca uwagi...

Gość Pan Wiesław
Nie martw się - może w alkoholowym zamroczeniu ktoś cie zerżnie. Głowa do góry

Gość gość
Za bardzo się doszukujesz problemów, ja tez jestem płaska i co z tego. Kiedyc się zadreczalam, a teraz jestem bardzo zadowolona ze swojej figury, wysportoeane ciało i wygladam super. I widze ze dobrze, ze nie mam wielkich balonów, wszystko wtedy zle lezy, a później zaczynają wisieć. Trzeba ze wszystkiego zrobić atut.

Gość gość
No to widocznie wygladasz świetnie. Jak takie masz podejście, to może depresja albo body dysmorphic disorder.

Gość sexy man
Następna która sobie wmówiła ze brak cycków to atut :o

Gość meymey
a kto mówi o wielkich balonach? ja jestem wysoka i płaska klata wygląda przy tym tragicznie nie wyglądam świetnie skoro jacyś licealiści się ze mnie na ulicy śmieją, że paszczur i krzywus :o

Gość paszczur i krzywus
:classic_cool:🖐️

Gość meymey
no naprawdę przekomiczne

Gość paszczur i krzywus
Wrzuć fotę to ocenimy

Gość meymey
hahaahhahaha już biegnę

Gość gość
Kochany, jak chcesz duże cycki to se k***a kup nadmuchana lalkę. I pogodzić się z tym, ze kobiety chcaa się sobie podobac, i nie są zainteresowane robieniem wszystkiego aby tylko jakiś koleś łaskawie zechciał je przelecieć. Do wibratora i tak nie masz startu, a z taką osobowością jesteś denny w łóżku.

Gość gość
Jak się przejmujesz tym co myśli jakąś gimbaza, to naprawdę masz problem.

Gość meymey
ale ładnych dziewczyn nikt nie wyzywa, więc przynajmniej mam potwierdzenie tego ze jestem brzydka, a nie jest to zaden moj wymysl :( zreszta, naprawde myslicie ze gdybym byla ladna to zaden facet by sie mna nigdy nie zainteresowal? to niemozliwe jest po prostu...

Gość Pan Wiesław
Owszem kobiety są zainteresowane robieniem wszystkiego ,żeby jakiś koleś chciał je przelecieć. A takie które nie mogą nic zrobić zostają wojującymi feministkami 🖐️

Gość gość
Problem polega na tym, ze wartoscijesz wszystko opinia innych. A poza tym w Polsce ludzie maja wąskie ideały urody, bo to jednolite i zacofane społeczeństwo. Wyjedz gdzieś, na pewno wielu się spodobasz ;-)

Gość meymey
heh, nawet w Egipcie nikt nie zwracał na mnie uwagi wiec to raczej nie o to chodzi :)

Gość Simon Mol zerka zza grobu
Ja lubić biała kobieta z Polski. Nawet taka paszczur i krzywus

Gość Czytałem z uwagą
Że jesteś paszczur to jest jasne. Ale wytłumacz czemu krzywus ?

Gość meymey
nie wiem, może mam krzywą twarz? może was to zdziwi ale nie pytałam o to tych którzy się ze mnie śmiali

Gość Pan Wiesław
No to gorzej być nie może. Ciapaci w Egipcie zerżną każdą białą :D

Gość gość
Panie Wieslawie, to chyba tylko takie którym życie się kończy na facecie i dziecku. Wtedy jest to rzeczywiście niezbędne. Jak tylko z takimi się spotkales, to wspolczuje, poszerz trochę horyzonty.

Gość gość
Widać chcesz być ofiara, bo odrzucasz wszystkie sugestie. Lece, pa.

Gość meymey
Wiecie ,że nawet tate nie chciał mnie molestować jak byłam mała ?

Gość meymey
ale śmieszne :o co niby odrzucilam?

Gość Wielmożny Pan Trynkiewicz
meymey umówisz się ze mną w Walentynki ?

Gość gość
Wywal lustro i olej kwestię wyglądu. Ja kiedyś miałam 100luser lustereczek i patrzenie w nie było przyjemne ale odkąd nie mam już przyjemnośc***atrzenia w nie to wypieroooliłam i jest spokój! Uwolniłam się od bycia niewolnikiem mody Czy jest mi z tym gorzej? lepiej? ani jedno ani drugie! Zawsze chcemy tam gdzie nas nie ma .

Gość Yarmagul
Nie wkrecaj sobie dziewczyno. Ja mam 30 lat, waze 122 kg i mam pelnoobjawowe PCOS czyli wiecznie mam pryszcze na twarzy, broda mi rosnie jak facetowi itd. Od 8 lat jestem w toksycznym zwiazku i mimo iz jestem psychologiem z wyksztalcenia to nie potrafie od niego odejsc a on traktuje mnie jak szmate do podlogi. Na dzien dzisiejszy jestem bez pracy mieszkania i grosza przy duszy ale nie mozna sie poddawac. Tak czy siak wszyscy kiedys umrzemy to trzeba brac byka za rogi zeby potem nie zalowac na starosc.. W kazdego zyciu jest czasem lepiej a czasem gorzej ale trzeba zacisnac doope i zeby i sie nie dac. Najpiekniejsi ludzie i najszczesliwsi to tacy ktorzy potrafia zaakceptowac siebie takimi jakimi sa co n ie znaczy nie nie mozna starac sie poprawiac siebie. Usmiechaj sie i badz pewna siebie. To sa rzeczy ktore nie przemijaja jak uroda :-) P.S jesli kogos razi, drazni lub przeszkadza ze pisze bez polskich znakow to przepraszam ale jest to technicznie niemozliwe:-)

Gość meymey
Jak byłam mała to byłam tak brzydka, ze rodzice zawieszali mi kiełbasę na szyi ,żeby choć psy się ze mną bawiły :(

Gość meymey
daruj sobie te nudne podszywy