Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsi to ci co krzywdza a sa za tepi zeby to zrozumiec

Polecane posty

Gość gość

Psychopata ktory znaca sie specjalnie jest o wiele lepszym czlowiekiem od balwana ktory nigdy nie wie co robi , czemu krzywdzi, czemu jest tchorzem i idiota. Ktory jest tak tepy ze nawet uzasadnienia nie zna dla swoich czynow. Znacie jakies madre cytaty, ktore takiemu cymbalowi otworzyly ny oczy, mozg i serce?

Gość gość
Mowisz mu, ze jest bezrefleksyjnym s*********m a on nawet nie potrafi sie sekunde zastanowic , tylko dalej robi swoje

Gość litewska kolysanka
Mój kuzyn jest starszy ode mnie o dwa lata. Gdy był mały często nas odwiedzał. Pewnego razu miesięczna ja strasznie płakałam - mama wyszła na chwilę z pokoju. Po chwili płacz ucichł. Wraca, a z mojej buzi wystaje ciasto i obok szczęśliwy kuzyn: - Widzis, nie płaka!

Gość gość
Nie sadze żeby taki tępak był gorszy - wytłumaczysz i się ogarnie. Psychopata jest niebezpieczny i nie ma szans na to, żeby się zmienił

Gość zyra
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem...

Gość gość
Wlasnie, ze nic nie dociera do takiego. Nic, argumenty o braku uczuc, o tym ze sam moglby tak cierpiec, nic kompletnie