Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 24

fantazje mojego faceta

Polecane posty

Gość anka 24

Jestesmy parą już od ponad 3 lat i ostatnio moj narzeczony bardzo mnie zaskoczyl. Mianowicie powiedzial,ze podnieca go fakt,ze się macam z jakims innym gosciem. Normalnie padłam. Nie wiem co mam o tym myslec, bo mnie sie wydaje,ze jakby mnie tak naprawde kochal to chyba by czegos takiego nie zaproponował. On twierdzi,ze to bez znaczenia i ze wlasnie mowi mi tak bo ufa i jest mnie pewny. I jak nie chce to bez znaczenia. Ale po tym co usłyszałam boje sie jego fantazji, nie wiem jak do tego podejsc. Jak teraz tak mowi to co powie za jakies 5 lat? Macie jakieś podobne doświadczenia? Potrzebuje rady w tej kwestii, nie wiem co robić...

Gość gość
Ja Się ze swoja kobieta uamawiałem na trójkąt i się zgodziła powiedziała mi że mnie kocha i zrobi dlamnie wszystko. ale ostatecznie sam odmówiłem tego i się ucieszyła. powiedziałem że nie chcę jej stawiać w takiej sytuacji żeby patrzyła jak jestem w innej i jeszcze w tym uczestniczyła. porozmawialiśmy temat został zamkniety raz na zawsze. myslę że chce właśnie trójkąt. faceci tak juz mają :) ciągle chcą czegoś wiecej. zapytajgo czy mu właśnie o to chodzi.

Gość gość
moim zdaniem to nie jest problem. kazdy ma jakies fantazje,ty napewno tez je masz. tylko kwestia czy one za bardzo sie nie roznia. a jaki w ogole jest wasz zwiazek? masz powody do niepokoju? skoro facet zwierza sie z fantazji to znaczy,ze kocha i ufa a to chyba najwazniejsze nie? takie jest moje zdanie.

Gość gość
moj by mi nie pozwolil nigdy na to, ale bym mogla sie zgodzic jesli to ja bym mogla wybrac tego faceta do obcamywania :)

Gość gość
jesli facet by cie kochal to napewno by tego nie zaproponowal ,jesli dziewczyna kocha swojego faceta to tez nie zgodzi sie na trojkat i nie bedzie patrzec jak jej partner posuwa inna

Gość gość
ja oddałem moją żonę najpierw siedziałem i się patrzałem koles mial ogromnego , moj tylko 18 ale jego do 23 i gruby wiec ...

Gość Anka 24
No i nie wiem co robić. Troche bez sensu,żeby związek się rozpadł przez taką głupotę, no żeby fantazje nas poróżniły. Ale nie wiem jak z nim rozmawiać bo jak ja mówie,że się nie zgadzam,że to nie dla mnie to on, że do niczego mnie nigdy nie zmusi i nie martw się tym, to w ogóle bez znaczenia...ale mnie to wkurza, bo boje sie,ze to bedzie wracac.

Gość jacek_81
wyliżę męskiemu kolesiowi jego genitlia :)

Gość jacek_81
wyliżę męskiemu kolesiowi jego genitalia :)

Gość pan i wladcaa
Ojcu wyliz, genow nie oszukacie

Gość kamillo29
Słuchaj anka 24, sama się zastanów czy te fantazje przeważają,żeby zakończyć związek? Jeśli tak to się nie wahaj. A jeśli jest dobrze i tylko jakaś głupia gadka Twojego faceta miałaby was poróżnić to odpuść sobie rozkminy :)

Gość gość
Kumpela ze szkoły wrzuca swoje nagie fotki na erofreak.com i dostaje za to hajs :)

Co to znaczy, że podnieca go fakt, że z kimś się macasz? Czyli macasz się z kimś, skoro to jest fakt? Czy po prostu język polski to dla ciebie język obcy. Bo skoro się z kimś macasz a masz faceta, to raczej powinnaś się cieszyć, że on to akceptuje, a ty piszesz, że to cię przeraża. Ale jeśli chodzi ci o to, że twój facet fantazjuje o tym, by ktoś cię macał, to mam dwie refleksje. Pierwsza jest taka, że tak naprawdę nie znaczysz wiele dla niego, druga, że jest pedałem, biseksem, zbokiem. Generalnie całkiem możliwe, że stworzycie ciekawą parę popaprańców.

Gość gość
ZBICZONY; zapewne niedlugo ci zaproponuje 3-kacik, zmein afceta

Gość gość
Ale robicie halo. Każdy ma jakieś fantazje, jesli obojgu Wam pasują to je realizujcie, jeśli nie to nie i tyle. Po co ten wątek w ogóle? Anka 24 bez spiny ;)