Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam włosy do łopatek ale ścinam bo jestem PASZTETEM i po co mi takie włosy

Polecane posty

Gość gość

skoro - ładne włosy mogą szpecic albo zdobic, ale przecietną osobe, np. przecietna dziewczyna ze ślicznymi włosami moze byc atrakcyjna, a ladna z brzydkimi uznawana za brzydka, zaniedbaną, a ja jestem brzydka, więc mogę mieć równie dobrze włosy jak dzika feministka

Gość gość
szczerze mówiąc, jak dla mnie op*****l się nawet na łyso, ch*j mnie to obchodzi 🖐️

Gość litewska kolysanka
Mój bratanek Olaf, który ma 2,5 lat strasznie szybko łapie słówka od dorosłych. Jak wiecie panuje jakiś wirus, który mały szybko złapał. Mój brat wziął go do samochodu i w nocy z nim pojechał na pogotowie. Wiadomo jak to małe dziecko, niewyspane i marudne. W końcu przyjeżdżają o 4 rano, mały na wpół śpi ale kontaktuje, więc ja do niego: - I co Olo, jak było w szpitalu? Na co on mnie zbył jednym krótkim: - spiejdajaj ... NIE MAM POJĘCIA SKĄD ZNA TE SŁOWO, ALE MUSIAŁAM MOCNO ZACISNĄĆ ZĘBY, ŻEBY NIE WYBUCHNĄĆ ŚMIECHEM.

Gość gość
Ja mialam do pasa i co? Uj****am se na boba... Mam kanciaty ryj teraz:/ POZDRO DLA PASZTETOW"

Gość Ckrasma
Nie ścinaj

Gość gość
litewska kołysanka Olaf mała patologia :/

Gość gość
a moja koleżanka paszteciara z brzydkimi cienkimi włosami sciela na boba i nawet ladnie wygladala