Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale się boją Trynkiewicza

Polecane posty

Gość gość

zaraz się zesrają ze strachu :)

Gość litewska kolysanka
Mój dialog z 12-letnim synem w supermarkecie: Syn: - Mamo, kup mi pizzę! Ja: - No dobrze, którą chcesz? Syn: - O tę, "Prostituto". Ja: - Jaką?! Spojrzałam na opakowanie. Pizza była z szynką. Po włosku "Prosciutto".

Gość Mariusz  T
Hurra niebawem wolność śpiewam w rytm piosenki " Niech żyje wolność i swoboda" to jest bardzo mile ze takie duże zainteresowanie towarzyszy mojej skromnej osoby no i ze tyle kasy ładujecie na mnie z waszych podatków dziękuje wam.

Gość gość
... Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda :)

Gość gość
Nie mam pieniędzy na burdeeel a chce poruuuuuchać nie mam czym zapłacić dzzziwwce Jestem z biednej rodziny czasem obbcciągnne druta ojcu, ale żadnego kieszonkowego za to nie dostaje. Trzeeeeepie konia w zaciszu domu od kilku już lat, czasem zaliczę siostrę lub matkę. W wolnych chwilach zakładam stare prezerwatywy znalezione w lesie, lubię ich zapach. Muszę do poniedziałku uzbierać 239 zł, więc podaje niezbędne dane do przelewu. - Rafał Symanski ul. Rutowa 104 81-589 Gdynia Nr konta. 56 2060 6007 0000 2345 1130 9020 - Telefon: 792 478 770 - Kto mi pomoże

Gość gość
poczekaj do 11 lutego

Gość gość
wkurza mnie że przez 25 lat nic nie robili a teraz próbują nagiąć prawo żeby za wszelką cenę zatrzymać go w izolacji czyli wychodzi jak zwykle w Polsce

Gość gość
bo on naprawdę był i może nawet jest niebezpieczny..bałabym sie mieszkać tam gzie on będzie mieszkał.. a rodzice czy rodzina tych zgwałconych albo zabitych chłopców ? nie wiem ale gdyby mojemu dziecku ktoś to zrobił to wykończyłabym go powolną ale skuteczną męczarnia..http://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Trynkiewicz

Gość gość
Trynkiewicz już wyszedł, wczoraj. Służby trzymają to w tajemnicy, ponieważ boją się reakcji opinii publicznej oraz medialnej histerii. Jak myślicie, co by było, gdyby podali: wychodzi dziś o tej i o tej, stąd i stąd? Już wyszedł, to sprawdzona informacja z pierwszej ręki. Daty podawane mediom to zasłona dymna.Osiedli się w niewielkim mieście na Pomorzu Zachodnim- skąd wiem- nie pytajcie. Dlatego uważajcie na nowego sąsiada, choć na sto procent nie będzie się afiszował. Jednak czy jego natura pedofila zwycięży nad zdrowym rozsądkiem? Będzie obserwowany, ale jeśli bedzie chciał coś zrobić- może wyprowadzić w pole wszystkich. Po krótce- wystarczy jeden błąd służb. Ale bez paniki.

Gość gość
nie zdziwiłabym sie gdyby wypowiedź wyżej byla prawdziwa że on już wyszedł.. a widzieliście jego zdjęcia ? ta twarz.. wygląda naprawdę jak pedofil i bałabym sie takiego człowieka..

Gość gość
e tam nie wyszedł jeszcze

Gość SDGSGDDSGSD
06.02.14 gość Teraz mnie przeraziłeś, bo ja mieszkam na Pomorzu Zachodnim właśnie, i to nie właśnie niedaleko takiej małej miejscowości. Mam nadzieję, że to gdzieś w dawnym koszalińskim, a nie tutaj w okolicach Szczecina, Stargardu i Goleniowa.

Gość dfgbfgdfvsdfddfdfssdf
info z pierwszej ręki Te, gościu, co ty jesteś przyjaciela Trynia z pierdla? BRAĆ GO!!!

Gość Meilensteine zur ersten Liebe
Paparazzi to cały dzień będą czatować pod bramą, więc jak nie wyjdzie to się zrobi afera.

Gość gość
o nie nie ja mieszkam w starym koszalinskim w malym miescie. mam corke. ktora wiosna i latem puszczam sama na podworko. teraz to sie bede bala.

Gość gość
19:05 - my też go tu nie chcemy (dawne szczecińskie)

Gość gość
Przecież miał się na Śląsku osiedlić. Ja też mieszkam w zachodniopomorskim, tyle, ze w dawnym koszalińskim właśnie. Przeraziliście mnie, z jednej strony ciężko mi uwierzyć, ze to informacje prawdziwe ale z drugiej po co ktoś miałby tak ściemniać? ;/. Są przecież znajomości w służbach mundurowych, więziennych, że zawsze coś może wyjść. Ja nie mam dzieci, ale sama świadomość, że ten pedofil może się tutaj zagnieździć i faktycznie zacząć tutaj... nawet nie chcę o tym myśleć.

Gość gość
z 19.07 a jakie miasto? ja brd.

Gość gość z dawnego szczecińskiego
Może to być prawda, a Śląsk był zmyłką. Wtedy nikomu do głowy nie przyjdzie szukać go tutaj. Mowa o paparazzi czy z obawy przed linczem. Możliwe też, że ktoś sobie jaja po prostu robi, chociaż trochę poważnie to napisane, ale to jak najbardziej możliwe.

Gość gość
19:08, Koszalin, ale mam dużą rodzinę w okolicznych miejscowościach i nie wyobrażam sobie tego zupełnie. Ile w tym prawdy to nie wiadomo, ale trzeba być przezornym. Ja wierzę, ze coś w tym może być, no popatrzcie, kto się spodziewał, ze się akurat tutaj przeniesie? raczej nikt, wszyscy mówili o południowej Polsce.

Gość gość
gosciu z 18:24 wiesz, ze podawanie czyichs danych osobowych jest karalne?

Gość gość
terz bede sie strasznie bala o corke. przyjdzie wieosna a bedie chciala wychodzic na podworko. chyba nie bede jej sama puszczac.

Prędzej czy później ktoś go wytropi. Nie ma bata, jego aktualne zdjęcie wisi w necie, a w małych miejscowościach ludzie od razu widzą jak ktoś nowy jest. Co prawda w takim Koszalinie czy Białogardzie może by się ukrył, ale nie wierzę, że nikt go nie zauważy. To kwestia czasu.

Gość gość
Chyba nie wierzycie, że pan Trynkiewicz wyjdzie tego i tego dnia, o tej i o tej godz, w tym i w tym miejscu i osiedli się na Śląsku, bo tak mówią w tv? Wierzycie czy nie, ale nic wiedzieć dokładnie nie będziecie. Jednak bez paniki, ponieważ można powiedzieć, ze sam jest teraz przerażony sytuacją, w jakiej się znalazł. A czy jego natura została uśpiona czy nie- on sam do końca nie wie. Boję sie jednak, że kiedy się dowie, będzie dla kogoś za późno. Jednak nie jest to tak, że wyjdzie, weźmie nóż i zabije pierwsze napotkane dziecko. Bez paranoi.

To co, ot tak darowali mu kilka dni kary?

Gość gość
Służby nie mogą zdradzać tak naprawdę takich danych, ale celowanie w zachodniopomorskie jest dobrym tropem. Jesteście tak naiwni, że myślicie, że powiedzą śląskie i tam się osiedli? A wy poczujecie ulgę?Myśleliście, że TVN pojedzie tam ze swoją ekipą i pod jego domem zrobią reportaż? Co za naiwność, widać, że nikt z was nie miał do czynienia ze służbami więziennymi. Jednak wątpię żeby był na tyle nieostrożny i popełnił nową zbrodnię w swojej okolicy ( chodzi mi o nowe miejsce zamieszkania), o ile w ogóle będzie miał odwagę, ochotę oraz sposobność.

Gość gość
Co do dnia byłbym sceptyczny, co do miejsca nie koniecznie. I rację miał ktoś kto napisał, że osiedlenie go w malutkiej mieścinie byłoby błędem, bo tam się wszyscy znają. Ale Szczecin,Koszalin to duże miasta. Z kolei np takie Darłowo czy Sławno jest niewielkie, ale można pozostać anonimowym, a jednocześnie służby miałyby większą możliwość na "pilnowanie" niż w dużych miastach. Są takie osiedla, gdzie poza sezonem jest pustawo...

Jest w tym jakiś sens, tylko nie chce mi się wierzyć, że gość po wszystkim po prostu wsiąknie i nikt go nigdy nie znajdzie. Tabuny paparazzich już się szykują do ataku i będą pewnie obserwować więzienie już w nocy przed i śledzić każdy samochód, który stamtąd wyjedzie (przecież to byłaby supersensacja zrobić zdjęcie pedofila, mordercy, który wychodzi z więzienia). Nie wierzę, że to tak przejdzie bez echa i ktoś tam z SW lakonicznie powie: "no wyszedł, a że państwo nie widzieli, to wasz problem" i już. No ale podsumowując, jeżeli to prawda, to mam tylko nadzieję, że nie osiedli/ł się w mojej okolicy.

Gość gość
Nie musisz się denerwować, owszem nie mam do czynienia ze służbami, ale to nie znaczy, że jestem jakaś ułomna! nie, nie wierzyłam, ze dokładnie "na śląsku" ale gdzieś w południowej Polsce. Poza tym na Śląsku jest duże zaludnienie, dużo miasteczek, wielkie miasta a zachodniopomorskie to wbrew pozorom dosc opustoszały teren, trochę wiosek gdzie każdy zna każdego, nie licząc oczywiście paru większych miast. Teraz jak sie tak zastanawiam to przyznaję rację, ale raczej każdy odpycha od siebie myśl, ze to akurat w jego regionie zamieszka zwyrodnialec, nie?