Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale się boją Trynkiewicza

Polecane posty

Gość gość
każdy tego nie chce, kto by chciał takiego sąsiada. Z tym, że ludzie wyobrażają sobie Trynkiewicza jako gościa, który już ostrzy noże i wali konia myśląc o nowych zbrodniach na dzieciach. To wcale nie tak. Jeśli popełniłby zbrodnie to nie zaraz, na hura. Musiałby mieć świadomość, że przestał być obserwowany, że sprawa ucichła, kiedy popełniał tamte zbrodnie nie miał takiego dozoru jak dziś i bardzo dbał o to żeby jednak nie wpaść. Nie wydaje mi się, że wychodząc już myśli o kolejnych, realnych ofiarach.

Gość gość
Nie wierzę , ale mam świadomość, ze ktoś pokazał jak głupi jest tok myslenia niektórych ludzi, którzy wierzą mediom i myślą: napewno osiedli się z dala od nas,c i z północy- na południu, ci z południa- na północy... Przecież gdyby wszyscy wiedzieli gdzie on mieszka doszłoby do samosądu- napwno znaleźli by się tacy, którzy nawet gdyby go nie zabili, to poważnie by go skrzywdzili. Nikt nic nie bedzie wiedział.Zobaczycie.

Gość gość z dawnego szczecińskiego
- ja Trynkiewicza akurat nie wyobrażam sobie jako człowieka, który już czai się za rogiem, gotów do ataku, kiedy 100 m dalej stoi nieoznakowany radiowóz. W gruncie rzeczy tacy ludzie jak Trynkiewicz są inteligentni i przebiegli i zaczną działać (jeżeli w ogóle), kiedy będą mieli pewność, że się uda zrobić to, co zamierzali. To oczywiste.

Gość gość
O ile nie jest zupełnie nieobliczalny. Po co w takim razie sugerował czy tam mówił "nie wypuszczajcie mnie, bo będe mordował"? Moze tak być, że jemu nie zależy na wolności, bo wiadomo jak to jest w Polsce, te sprawy sądowe tyle trwają, zanim kogoś wsadzą do więzienia itp. a w tym czasie może zrobić wiele złego. nawet jak zabije jedno dziecko to co, nic się nie stało? ;/.

Zauważ, że on to mówił 25 lat temu. Ja go nie bronię wcale, ale takie czepianie się jest bez sensu. Zgodnie z prawem wyrok kończy odsiadywać i nie można mu niestety nic więcej zrobić, a te pomysły typu ''zamknąć go w klinice'' to ewidentne łamanie praw człowieka.

Gość gość
Czy pedofile, seryjni mordercy, g****iciele zmieniają się po latach? Przejdźmy do seryjnych morderców- czy odczuwają wyrzuty sumienia? Czy nie działają, bo są tak zaprogramowani? Seryjny morderca sam doznał jakiegoś "g****u" na swojej osobowości, ciele- przeważnie jako dziecko. Seryjny morderca nie byłby seryjny gdyby nie popełniał swoich zbrodni w pełnej świadomości. Seryjny morderca nie zabija w afekcie. Dodatkowo zabija, bo czerpie z tego seksualna satysfakcję. Dlatego seryjni mordercy kończą np. w USA tam, gdzie powinni- pominąwszy oczywiście błędy w postępowaniu, które mogą skazać niewinną osobę. Jeśli ktoś ma psychopatyczną osobowość- tego nie da się leczyć i wyleczyć. Wystarczy poczytać...

Gość gość
gość z dawnego szczecińskiego - jakie łamanie praw człowieka? o czym ty piszesz?! przecież on nie zasługuje na miano człowieka, powinni go powiesić na suchej gałęzi, albo pracować w kamieniołomach bez dostępu do jedzenia i picia zeby zdechł z wycieńczenia! tacy ludzie ie zasługuja na żadne prawa tylko surową karę. Pomyśl sobie o rodzicach tych dzieci, które zabił ;/.

Gość gość
Pan Trynkiewicz nie zmienił się przez te lata.Pan Trynkiewicz mógł uśpić swoje pragnienia, ale już zawsze będzie podniecał się czymś innym niż wy. Pan Trynkiewicz nie ślini się na Playboya, bo jest chory, poważnie chory i od 25 lat powinien być martwy jak dzieci, którym to zrobił. Ponieważ idioci zmienili mu karę na 25 lat, zamiast dożywocia- teraz martwią się o sondaże- co zrobimy jeśli on kogoś zamorduje. Dodatkowo media sztucznie nadmuchują temat. Czy on znów popełni zbrodnie. Najprawdopodobniej sam tego nie wie- oby wystarczyły mu fantazje oraz internet ;) Ale jeśli ktoś powinien być martwy według prawomocnego wyroku- jest osobą zagrażającą społeczeństwu i nie powinien zostać nawet po wyjściu pozostawiony samemu sobie.

To, co proponujesz, to metody rodem z Auschwitz i z sowieckich kolonii karnych. W żadnym państwie demokratycznym nie stosuje się takich metod. Tylko dwa kraje demokratyczne utrzymują ciągle karę śmierci - są to Stany Zjednoczone Ameryki i Japonia. A już na pewno nie stosują takich metod, jakie ty byś chciał/a. Nie mówię tu o Guantanamo, bo to trochę inna para kaloszy. W każdym razie takie rozwiązanie jest złe.

Gość gość
Naprawdę, nie wierzę, że tak można napisac. naturalnie, że wiem iż kary śmierci nie ma, ale to jest chore jak tu na to patrzą. mam wrażenie, że wiekszosc ma w tyłku to co on zrobił, odpowiada tak jakby ukradł auto, a on ZABIŁ LUDZI. Moze być coś gorszego? chyba nie. To jest nienormalne, ze go wypuszczają i tyle. Uważasz, ze takie rozwiazanie jest złe, a co uważasz za lepsze? apartament z jacuzzi od państwa i czekanie co będzie dalej bo "moze mu się odwidziało"?

Gość gość
Zlapiom dziada i prywatnie zalatwiom, sprawcy nieznajdom i po sprawie , stare ubeckie metody.

Gość gość
ten gość może kolo mnie zamieszkać ale jak go spotkam to zrobię z niego mielone i chyba pójdę siedzieć

Gość gość
dlatego on się ukryje od razu nie będzie zabijał

Gość cry_baby_boyfriend
Mam nadzieję, że będzie wyrok ulicy. Z tego co wiem, dużo jest chętnych. :)

Gość Tadamtadam
Moim zdaniem, nikt z nas nie będzie wiedział, kiedy i gdzie wyszedł. Nie zdziwię się, jak dostanie mieszkanie na strzeżonym osiedlu i ochroniarzy. Normalnie gwiazdę z niego robią, a to zwykły zwyrodnialec. A do tego inteligentny... co sprawia, że jest podwójnie groźny. A wiecie jak będą teraz ludzie reagować na jakąkolwiek zbrodnię, zwłaszcza osoby nieletniej? Trynkiewicz!

Gość ten facet oficjalnie
popelni samobojstwo:) Nie mowie, ze od razu po wyjsciu, ale po jakims czasie. Wiecie ile jest osob ktorzy z przyjemnoscia go zabija i ktorzy zajmuja sie tym i tak? Mnostwo. On ma juz wyrok na sobie. To tylko kwestia czasu jak go znajda powieszonego badz z kulka w glowie. I nie zajmie sie tym zwykly kowalski a odpowiedni ludzie. Bo nie ukrywajmy, ale wszyscy nienawidza pedofili, mafia nie mafia, ludzie z rzadu. kazdy normalny czlowiek ma ochote mu ukrecic leb i nie chce by on zyl wsrod nas. Takze to jest jedynie kwestia czasu.

Gość gość
To ja w tym roku nad morze nie jadę,powaznie.

Gość gość
słuchajcie. nie ma sie co smiac - zwlaszcza mieszkancom piotrkowa oraz okolic (tak jak ja) nie jest do smiechu, bo mozliwe ze to tu sie osiedli. I jak tu czuc sie bezpiecznie? no i jeszcze psycholog ktora prawdzila z nim terapie stwierdzila ze sie nie zresocjalizowal a mimo to go wypuszczaja. no to po co w ogole ten psycholog skoro jej opinia, jako fachowca dodajmy, nie ma zadnego znaczenia?! chore to wszystko. mnie tylko ciekawi gdzie zamieszka i mam nadzieje ze nie w łódzkim. aha i moim zdaniem powinni ujawnic to jak teraz wyglada, Jak ktos bedzie chcial go zaatakowac to i tak to zrobi.

Gość Madera 123
Ja bym na jego miejscu sie osiedliła w jak najwiekszym miescie, zeby było najłatwiej byc anonimowym. Te bzdury z ruda slaska to chyba tylk odebile w to moga uwirzyc. w malym miescie to by mu jedzeni anikt w sklepie nie sprzedal, i szybko by go zabili. Jak go wytropia, to czeka go lincz

Gość Tadamtadam
Może faktycznie społeczeństwo myśli, że on wyjdzie itd. a odpowiedni ludzie się nim zajmą i go odstrzelą. Bo wyobrażacie sobie, co by się działo, gdyby on znów zabił jakieś dziecko? Ludzie chyba na ulice by wyszli. A zdjęcia jego są w necie. Stary, gruby.. ale wzrok nadal ten sam, po prostu zły. W moich stronach raczej nie zamieszka, bo co roku jest tu jeden z największych festiwali muzycznych, więc za duże zagrożenie. Chociaż, kto wie.. Nawet nie chcę o tym myśleć, mam małego synka, brata- nastolatka. Brr..

Gość gość
mamusia Trynkiewicza strzęsie się ze strachu ze syn stanie przed drzwiami jej mieszkania

Gość gość
śliczny :)

Gość gość
ten facet oficjalnie 21:31 --> zgadzam sie z Toba, mysle ze moze tak sie stac

Gość gość
To jest 100 pro on?. Wygląda jak typowy psychopata, takiego to by od razu poznał. Skad to się bierze. Z tego co piszą i mówią jego matka to normalna osoba, nie jakaś patologia, może i ojca nie ma, ale ileż ludzi się wychowuje w rodzinach rozbitych? to straszne jakbym miała takiego syna to bym chyba sobie sama w łeb strzeliła i rozpaczy. Mam nadzieję, że naprawdę jakaś mafia go dopadnie i będzie spokój.

Gość Tadamtadam
Z tego co pamiętam, to z jego ojcem też coś tam było. Nie to, że pedofil ale bardzo wybuchowy czy nawet agresywny. A Trynkiewicz wychowywał się w pełnej rodzinie, jego ojciec zmarł jak on był dorosły. Oby go odstrzelili, bo jak wyjdzie to wystarczy, że jeden go rozpozna.. wystarczy ma iskra i BUM! Zlinczują go, on jest jak chodząca bomba bez zawleczki..

Gość gość
odrażający typ :o

Gość Tadamtadam
tzn granat bez zawleczki, rozpędziłam się.