Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz sie rozplacze

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana, zaraz sie rozplacze a nawet nie mam komu. Pocieszcie mnie prosze. Zawsze staralam sie pocieszac innych, podnosic ich na duchu w sytuacjach beznadziejnych. Czuje jak usycham, mimo tego, ze jeszcze nic nie wiadomo umieram ze strachu..

Gość Felixtus
prawie się nabrałem, że ten tekst napisała cierpiąca kobieta , hahahaha

Gość gość
wyobraz sobie ze tak. Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor. Do mnie przyszlo wezwanie ze szpitala na badania. Tak sie boje. Nie badania a wynikow.

Gość gość
Jakie to badania napisz.

Gość gość
Mam guz pod uchem. Wyczulam macajac sie poszyji na zajeciach, poszlam do lekarza powiedzial ze to wezel, wiec po tych czterech miesiacach do niego wrocilam. A ze doktor wie ze wszystkim sie przejmuje i mam czarne scenariusze w glowie, wyslal mnie na USG uca i szyji. Jak tak poczytalam o raku, strasznie sie boje. Ogolnie bardzo dobrze sie czuje, nie senna, pelna energii, nic mnie nie boli, moze tylko troszke szyja ale to podejrzewal ze od kompuutera, i czasami mnie tk w uchu zakluje, ale to mzoe byc od tego tez ze caly czas dotykam to. Tak czy inaczej. Pocieszcie mnie prosze. Mam tylko 23 lata.

Gość gość
Nie moge spac po nocach, pije by zasypiac. Co piatek kupuje butelke wodki i wypijam sama. By zasnac

Gość gość
Nie martw się na zapas na pewno nic złego ci nie będzie.

Gość gość
współczuje, ja równiez czekam na wyniki badan. mam polipa w macicy, we wtorek okaze sie czy to rak...o ile w ogole odwaze sie pojsc po wyniki:( mam 25 lat...

Gość gość
Lekarz mnie zna, dosc czesto chodze moze i z bzdurami. Kilka tygodni temu zmarla ciocia , walczyla 10 lat z nowotworem. Staram sie nie myslec o najgorszym, przeciez nie mam innych objawow. Ale jednak. To chyba juz pod chorobe psychiczna podchodzi.

Gość gość
Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze to nie bedzie to najgorsze. Jestem z Toba.

Gość gość
:-(