Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speszona

flirtujacy za bardzo facet

Polecane posty

Gość speszona

mam tak w pracy, facet jest starszy ode mnie o 20 lat, zasypuje mnie milionem komplementów, wpatruje się we mnie, szuka kontaktu, dotyku,bez skrępowania podchodzi do mnie , przytula, całuje w policzek, łapię rękoma moją twarz tak bardzo delikatnie i muska ustami policzek, zbliża się do ust, ale ja odwracam głowę. staram się obracać wszystko w żart, ale strasznie mnie to krępuje i nei wiem co zrobić dalej... katyegorycznie powiedzieć spadaj czy jednak obracać wszystko w żart

Gość speszona
pogada ktoś

Gość gość
Podaj go do sądu o molestowanie. gościowi odechce się na wieki.

Gość gość
no normlanie powiedz "ejj no bez przesady" przecież to molstowanie. albo "prosze sie odsunąć, prosze mnie zostawić" dziewcyzno dajesz sie obmacywać jakiemuś dziadowi?

Gość gość
jesli ci to przeszkadza to mu powiedz bo inaczej facet bedzie myslal ze ci sie to podoba skoro nic nie mowisz

Gość speszona
no ale ja mu mówię, że chyba lubi flirotwać z kobietami, a on- tylko z tobą, chociaż ja do neigo mówię na pan, on do mnie też, ale czasem powie na ty... jest miły, nie narzuca się, nie widujemy sie często, przy innych umie sie zachować przyzwoicie, ale jak tylko jesteśmyr azem to sie zaczyna... nie chcę wyjśc na rozhisteryzowana idiotkę, wie, z egranicy nie moze przekroczyć, ale jakoś dziwnie się boje za każdymr azem co znowu wymysli

Gość speszona
to nie jest dziad w sensie fizycznym -wysoki, wysportowany, ale dziad w sensie emocjonalnym skoro tak sie zachowuje mając żonę

Gość gość
powiedz mu zeby dal ci spokuj albo oskarzysz go o molestowanie

Gość speszona
tego własnie chcę uniknąć, działania w desperacji jak ja mu tak powiem, to on mnie wysmieje i wmówi,z ę coś sobei ubzdurałam. boję się tego ośmieszenia, dlatgeo chyba nadal jeszcze toleruję tpo jego zachowanie i wszytsko obracam w żart boję się, że on jednak coś do mnie czuje, bo za długo to trwa, za długo taki jest nie dostając w zamian nic

zapytaj go, czy mozesz pogratulowac zonie , ze ma tak szarmanckiego meza, ze tak adoruje w pracy kobiety -miedzy innymi ciebie i czy nie nie bedzie miala za zle jak zaczniesz bawic sie w meza gre : buzi buzi . Popros go o numer telefonu zony , bo bardzo chcesz jej tego pogratulowac .Gwarantuje - bedzie to ostatni raz .

Jakieś dziwne jesteście. Jak czytam co piszecie, to naprawdę utwierdzam się w najgorszych o was przekonaniach. na litość boską, jeśli ci to przeszkadza, to k***a nie pozwalaj sobie na to. A jeśli facet ci się podoba to idź i daj mu d**y! No co za kretynka. Nie wie co robić, bo on ją maca, ale jest miły. Gdybyś była moją dziewczyną, od razu bym z tobą zerwał i nie miałby znaczenia żadne twoje wyjasnienia. Dlatego właśnie wasi mężowie, faceci, wyzywają was od szmat, bo byle ch**ek, podejdzie do was, mile zagada i już sobie dotknie, pomaca, napali się i koledze powie, że ta i ta to chyba zaraz mu da d**y, mimo że ma faceta. Ale wy i tak niczego nie zrozumiecie, bo dla was zdrada, to wtedy jak d**y komuś dacie. Bo skoro to was facet zaczepia, to jesteście niewinne. KRETYNKA.

Gość speszona
dobre, wykorzystam z tą szarmanckością jego żona pracuje z nami grrr to jest człowiek bardzo wykształcony, poważany w naszym mieście i dlatgeo w głowie mi się nie mieści że on taki moze być; czasem myślę, ze być może już nie sa małżeństwem i wtedy mogłabym go zrozumieć, ale tak to nie umiem, nie mieści mi sie to w głowie, bo uważam, ze człoiek jego pokroju powinien być inny, szkoda jeśli się mylę

I ty nie jesteś speszona tylko na łeb zesrana. Jakbyś się czuła, jakbyś zobaczyła jak jakaś laska obmacuje twojego faceta w pracy, siada mu na kolanach, daje mu całuski w policzek, a on by c**p*******ł, że był speszony i nie wiedział jak się zachować. Co za KRETYNKA...

Gość speszona
s********j kretynie akurat kolejny k***s jest ostatnim zgniłym jajem które moze mnie pouczać K***S

Gość speszona
K*****E ja nikogo nie zdradzam, wiec odp*****l się właśnie przes to,m zęjesteście takimi h**ami jak widać powyżej mam ogromna ochotę rozkochać go, bo wystarczy tylko że palcem kiwnę, a rzuci wszystko, a potem z premedytacją rzucić w cholerę i neich cierpi za cały wasz podły ród zgnilizny padalcu

Michal - czemu wyzywasz ? To jest takie niemile :-( Dobrze mowisz, dobrze radzisz , ale ta kretynka -jest absolutnie nie na miejscu .

spoko, dawaj się macać bo to przecież poważny facet z pozycją. Już się podjarała, że to nie byle kto, tylko z pozycją facet. Zwykłemu tam robolowi, listonoszowi, magazynierowi, to by nie pozwoliła na takie rzeczy, ale wiecie, to porządny facet z pozycją (czytaj kasą), więc nawet SPESZONA się zastanawia czy tego w żart nie obrócić. Sama jesteś k*****m.

Eleene, masz rację, ale zauważ, że kiedy zrobiłem się wulgarny, to ona też. Jest taka sama jak ja... Wyszło szydło z worka...

Gość speszona
i widzisz głąbie jakie masz płytkie myślenie, akurat facet ma tą samą pozycję co ja, a nawet ciut niżej, więc zluzuj majty i otwórz umysł troszkę na świat bo stęchliznę czuć i skamieniałości

autorko -nie dotykaj smierdzacego "jaja".W pracy wszelkie romanse sa nie wskazane, nawet gdyby miala byc to zemsta . Ale przypuszczam, ze zlosc masz w sobie na co niektorych Panow.

Gość speszona
no i co ty możesz byc wulgarny a ja na nie tak/ BO CO pytam/ bo k******** o m wolno więcej/ NIEDOCZEKANIE WASZE

Gość speszona
tylko na takich pokroju michała, co to siedzi wilki pan na babskim forum i wyzywa kobiety g***o wiedząc o zyciu i nei biorących po duwagę, ze nei wszyscy sa tacy jak on i myślą tak jak on. to że on jest zerem i ciagnie go bogactwo to nie znacyz, ze każdego to jara, ale jak widac tu jego kompleksy wyłażą i się wyżywa prawiczek jeden

Gość speszona
nie mam najmniejszej ochoty odpierać twoich zarzutów hahaha dziecko weź sie lepiej za lekcje i nie nadrabiaj luk w swoim ego tym, ze ktoś zada sobie trud udowadniania ci czegoś

prosze o rozejm miedzy wami - :-D. . Michal lubie cie czytac, madry chlopak jestes, ale na Boga nie badz jak inni , ktorzy wyzywaja .Po co ? Jak mozesz sobie milo pogadac z nami i swoja opinie przekazac . Mamy sobie fajnie pogadac , pomoc sobie byc moze i z checia spotkac sie w innych topach .

Gość speszona
poza tym sorry, niepotrzebnie kontynuowałam z tobą rozmowę bo przeważnie z poedałami na babskim forum nie gadam moja wina

Speszona, ale słowotok. Bezsensowne wypowiedzi. Nie potrafisz się wytłumaczyć, bo zwyczajnie nie masz racji więc gadasz byle co. Prawda jest banalna. Jeśli kobieta sobie tego nie życzy, facet nie będzie jej zaczepiał. Oczywiście są drastyczne przypadki molestowania, stalkingu itp. Ale z takimi doskonale można sobie poradzić. Wystarczy groźba zawiadomienia na policję lub zawiadomienie i po sprawie.

Gość gość Dawid
Zrobiłbym tak, - jedz czosnek.. to tak przeokrótnie smierdzi ze odpusci sobie gośc:D jeszcze z usmiechem powiedz dziendobry tak żeby poczuł! Gwarantuje Ci że zadziała:)

Twój język, o ile można by go wybaczyć mężczyźnie, u kobiety jest dnem. Po tym jak się wyrażasz mam wrażenie, że podpuszczałaś tego faceta. Sama piszesz, że mogłabyś go rozkochać. Widocznie wiesz, że łatwo go podpuścić. Pewnie problem stało się to, że facet za bardzo dał się podpuścić i zbyt natarczywe (i pewnie przy ludziach) zaczął ci czynić awanse. No i teraz masz problem, jak powstrzymać coś, co sama zaczęłaś.

Gość speszona
no Dawid hahah nie masz racji, akurat działamy w takiej branży że żadne flaki, krew czy bebechy na wierzchu nas nie ruszają, wiec taki czosneczek to nawet najmilsza woń czasami haha w zeszłym tyg. jadłam czosnek, nie podziałało