Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Dlaczego kibice to takie prymitywne bydło

Polecane posty

Kiedyś w wczesnym liceum, jak miałam jeszcze chłopaka, to sie do niego doczepili w autobusie bo wracali z jakiegos meczu, narąbane bydło, doczepili sie wulgarnie że ma długie włosy i go wyzywali i grozili wp*****lem i do mnie też jakieś wulgarne i zboczone odzywki :-o k***a bohaterzy w grupie zastraszyć dwoje nastolatków w autobusie, i grozić wp*****lem :-o rzygac mi sie chce jak ludzie mówią że kibice to 'prawdziwi patrioci" itd to banda debili którzy chcieliby tylko kogoś pobić i zdemolować, często sa to przestepcy. Moim zdaniem powinno sie zakazać meczów piłkarskich skoro prowokują taką przemoc i zbydlęcenie.

A kogo k***a obchodzi twoje zdanie? :o Wśród każdej "subkultury" zdarzają się jakieś chwasty, wśród czarnych brudasów chodzących w glanach latem i ze smalcem we włosach również. Tak więc wiesz już co masz robić w pół przysiadach?

Gość gość
Kiedyś w wczesnym liceum, jak miałam jeszcze chłopaka, " Kiedyś we wczesnym liceum, jak będę miała być może chłopaka metalówa, polski język, ciężki język, ale w Twoim przypadku Ci się pomyliły przyszłość z przeszłością, gimbusku;)

Mieszkam w Krakowie, tu c***atriotyczni kibice biegają bo osiedlach z maczetami, cóż za inteligentna forma spędzania czasu.

Większość społeczeństwa to akurat debile, więc... :D : Mieszkam w Krakowie, tu c***atriotyczni kibice biegają bo osiedlach z maczetami" Mieszkam w Warszawie i nic takiego tutaj nie ma miejsca. Nie moja wina, ze mieszkasz w dzikim mieście

Gość gość
j**** metalowcow. Kibicem trzeba byc bo to honor k****. A brudasow jak widze to mi sie noz w kiezeni k***a otwiera

Bydło jest wszędzie, nie tylko wśród kibiców. Wśród facetów z długimi włosami jest taka sama patologia. Nie narzekajcie tak na kibiców. Młodość musi się wyszumieć, mężczyzna musi być agresywny. Źle jedynie jeśli nie ma zasad i honoru.

Gość gość
facet z definicji jest bydlęciem, tylko bydlakiem można być utajonym lub jawnym, utajony odzywa sie tylko w ekstremalnych sytaucjach np. w****i sie i obije żonie twarz, a jawny bije kiedy ma ochote