Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny chłopak ale jezdzi beznadziejnym samochodem

Polecane posty

Gość gość

Nie robcie ze mnie blachary. Ostatnio poznałam na studiach fajnego chłopaka, pracuje i studiuje na tej samej uczelni co ja. Martwi mnie tylko jego samochod. COs w tym stylu. http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/42/dxdy.jpg Nie chodzi o wartosc samochodu, tylko osoglnie o styl bycia itp.Boje sie, ze taki chłopak ma wszystko gdzies, ze potraktuje mnie niepowaznie. Nie wiem, czy moje obawy mają podstawe czy nie. Możecie cos doradzic

Gość gość
A już myślałam, że to kolejny temat żart i chciałam Cie z****** Faktycznie tylko wolnoduchy jezdza takimi samochodami. Jak wytrzymasz z kims takim, to ok

Ok, czyli wnioskujesz na temat jego stylu bycia po oryginalnym samochodzie, a jaki jest jego styl bycia sam w sobie? Moze po tym powinnas najpierw oceniac? Moim zdaniem daleko od blachary nie stoisz, mimo wszystko oceniasz czlowieka po tym, czym jezdzi.

Gość gość
blachara jednak

Gość gość
Nie no to zwykłe auto

Gość gość
Jak zwykle wszystko splaszczacie. Samochod duzo o nas mowi - np w Polsce BMW jezdza kmioty, fiatami emeryci, a takimi samochodami osoby bez ograniczen,

No i stereotypy z ciebie wychodza. No ale prawda, lepiej wtedy zebys faceta skreslila za samochod, bo on najprawdopodobniej nie mysli w taki stereotypowy sposob, wiec nie bedziecie do siebie pasowac.