Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popłakałam się przez matkę

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam studniówkę a nie mam sukienki. Kupiłyśmy jedną parę dni temu. Rozmiar xs. Lezała w porządku. Moja mama twierdziła, że jest za mała ale jak taką chcę to moja decyzja. Kolejnego dnia, kupiła mi drugą w rozmiarze s. Przymierzyłam ale powiedziałam, że według mnie xs lepiej. Ona twierdziłą inaczej. DZISIAJ SIE K***A DOWIEDZIALAM, ZE ONA JA ODDALA DO SKLEPU I ZOSTALAM Z SUKIENKA ZA DUZA!!!!! Jestem tak wściekła, nie odzywam się do niej a ona jeszcze odwraca kota ogonem i twierdzi, że jestem dziecinna że płaczę z takiego powodu.

Gość Mokkitenezja
ale masz problem

Gość gość
K****, zrozumcie ona zrobila to złośliwie. Bez mojej wiedzy. Zostałam teraz z sukienka s a nie xs, w ktorej czulam sie lepiej. I jeszcze bezczelnie nie powiedziala mi o tym. Nie gadam z nia. Wscieklam sie jak nigdy. Do tej pory ryczę

Gość gość
No ma problem, taki wiek. Ale może mama ma racje? Ja też lubiłam się wciskać w dopasowane ubrania. Na studniówce masz tańczyć, więc w luźniejszym ubraniu będzie Ci lepiej i nie będziesz się denerwować, że pęknie Ci na pół d**y :D Będzie ok, udanej zabawy ;)

Gość gość
bo jestes dziecinna i pewnie sie pchasz na chama w za male ubrania byle tylko xs na metce a w szwach peka haha.

Gość gość
Ale ta sukienka nie jest obcisła. Wręcz przeciwnie jest zwiewna. Ale ma odkryte plecy i wedlug mnie w s za bardzo jest luzna z tylu. A ona swoje i bez moej wiedzy oddala te mniejsza.

to idź po nią jutro rano, a matce powiedz, że jest p*****lnięta :P

Gość gość
pojdziesz sobie do pracy zarobisz na sukieneczki i bedziesz sobie kupowala takie na jakie bedzie cie stac i jakie ci sie podobaja.

Gość gość
może mama ma racje i ta sukienka jest ok ;) wrzuć zdjęcie może co ? a jeśli naprawde jej nie chcesz to jutro rano weź ją i oddaj a kup tą poprzednią ;) w końcu studniówka jest popołudniu o ile nie wieczorem ;)

Gość gość
Ona to zrobila juz dwa dni temu. Dzwonilam do sklepu i juz nie ma xs. Zrobilam juz niezla awanture ale co to da:( Jeszcze mnie nawet nie przeprosila i wymysla takie glupoty, ze niby ona uwazala ze ja sie zdecydowalam na wieksza sukienke, bo powiesilam ja po przymiarce do szafy! Durniejszego tlumaczenia nie slyszalam

Gość gość
To idź w tym co masz. I nie rycz. Ja nie poszłam na studniówke bo nie miałam wtedy nawet na chleb nie mówiąc o ciuchach.

Gość gość
Najgorsze jest to, ze ona wie jak dlugo szukalam ladnej sukienki. Ta byla w mega okazyjnej cenie i zostaly ostatnie sztuki. KAren Millen przeceniona z 1200 na 600 ale nie ona musi po swojemu:(

Gość bajkasennocyletniej
ok twoja mama nie powinna tego robić i rozumiem że sie wkurzyłaś ale juz nie przesadzaj...histeryzujesz jak rozkapryszona małolata

Gość gość
zrób sobie frytki i cos jeszcze, dużo jedzenia a rano suknia będzie ok

Gość gość
Moze macie racje ale sie strasznie zezloscilam. Jeszcze raz przymierze te s:( W sumie nie jest taka zla. Moglam juz nie plakac ale sie wscieklam:(

Dziwisz się jej, wyobraź sobie, że twoja matka zabiera twoje ubrania i oddaje do sklepu.

Gość gość
Idz w habicie siostry zakonnej o moherowym berecie, twoja mama będzie wtedy wniebowzięta

miało być I moherowym berecie Ja się tam nie wpierdzielam w co się ubierały moje dzieciaki, swojej studniówki jeszcze nie miały ale były w tym i w tamtym roku jako osoby towarzyszące. Ich sprawa, nie moja a powiem, że ich wybór stroju również pozostawiał wiele do życzenia.

Gość gość
zrób sobie w niej zdjęcie i wklej tutaj

Gość Pan Wiesław
Za swoje kupiłaś ? Nie ? to w*********j mamusię przeprosić za fochy gówniaro 🖐️

Gość gość
Dostałaś sukienkę za 600 zł, i jeszcze ryczysz? Rozpieszczona gówniara. Zarób sobie, zapłac i kup sobie nawet XXXS Zazdroszczę Ci, że Twoja mama się Tobą INTERESUJE- martwi się rozmiarem Twojej sukienki, chodzi z Tobą po sklepach. A Ty ryczysz i ją obrażasz, zastanów się, dziewczyno! PS. Ja żeby zarobic na studniówkę (nie, nie na sukienkę, sukienkę chciałam pożyczyc od starszej koleżanki- na bal) przez 2 miesiące nosiłam ulotki. Odkładałam pieniądze, moja matka ukradła mi je. Jako jedyna z klasy na studniówkę nie poszłam.

uwielbiam takie myślenie. "Ciesz się, że masz" - i nieważne, że Tobie się nie podoba, że nie chciałaś...masz się cieszyć i już. Bo inni w ogóle nie mają. W d**ę z prezentami które ktoś wybiera wiedząc, że nie będą się podobały.

Jesteście niektórzy pop***********.Nie daje się cos a później zabiera. Jak matka nie chciała od początku zgodzić się na XS to wcale w takim razie mogla tej sukienki nie kupować , a nie dokonać zakupu, córa ucieszona a tu nagle takie zmiany decyzji Jestem ciekawa jakby wam mąż auto za waszymi plecami wymienił jednak na inny model , po dokonaniu zakupu ,a pod wasza nieobecność oddałby ten co wam podpasował, czy tez byłybyście takie szczęśliwe .

Gość gość
o ja p*****le , sukienka za 600 złotych ? proszę Cię pójdziesz do pracy za marne 1200 czy 1500 zł. to nawet na taka sukienke nie spojrzysz. rozpieszczona g***aira

nie powinna bez twojej zgody oddawać sukienki. To twój bal. No chyba że w XS wyglądałaś jak ladacznica.

jak w XS naprawdę wyglądała jak kompletna niedorajda to matka mogła w ogóle tej kreacji nie kupować, a nie takie później szopki za córki plecami wyczyniać