Gość jak zmienić Napisano Luty 6, 2014 oczywiście to przenośnia-w pewnym sensie. coś ze mną nie tak :/ nie potrafię (sama nie wiem jak to określić) dogadać się z facetami. mam prawie 19 lat i nie mam chłopaka, ale to z mojej winy. mam tj blokadę, która nie pozwala mi dopuścić ich do pewnego momentu znajomości. otóż problem jest taki, że kiedy (że tak powiem potocznie...) ja coś chcę i On coś chce, piszemy, rozmawiamy, flirtujemy, zalotne dowc**y, żarty itp, robi się fajnie, ja w końcu to psuję. Jemu zależy. widzę, że chłopak się w to wciąga, stara się, bo liczy na to, że w końcu się uda. a ja nie potrafię tego zakończyć. daję mu złudną nadzieję i jestem tego świadoma, choć tak naprawdę, robię to NIEŚWIADOMIE. proszę, doradźcie mi, co mam zrobić, żeby ta nieszczęsna blokada na każdego faceta ,,prysła" :( cokolwiek. darujcie sobie komentarze typu: gówniara, że jestem niemądra, niedorosła, nie wiem, czego chcę. bo to, to ja już akurat wiem. i nie potrafię sobie z tym poradzić. nie wiem jak to zmienić :( pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach