Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę odbić pewnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Marzę o nim od 3 lat a on nadal w związku..i to na odległość. Są ze sobą 5 lat i mieszkają w innych krajach, choć sąsiednich. Gadają ze sobą na skype, widują się raz na 1-2 miesiące.

Gość gość
nie rob tego

Gość gość
Bedziesz zwykla suka jezeli to zrobisz musisz o nim zapomniec i znalezc kogos innego przede wszystkim WOLNEGO

Gość gość
ja tez mowie nie rob tego bo zlo wraca

Gość gość
Ale jeśli on ją kocha, to i tak jej nie rzuci. Mam zamiar po prostu bardziej się z nim zaprzyjaźnić, rozmawiać (my mamy dużo ze sobą wspólnego) jeśli coś ma z tego wyniknąć to wyniknie samo. Nie będę się mu pakowała do łóżka ani nic robiła na siłę

Gość gość
Ale bedziesz siebie tez w ten sposob ranic bo jezeli on ja tak bardzo kocha a wy bedziecie sie spotykali jako przyjaciele pewnie o niej bedzie duzo opowiadal jak ja kocha albo poprostu sama bedziesz widziala jaki jest z nia szczesliwy, tylko bedziesz siebie ranic, zapomnij o nim fakt pewnie to trudne ale tak bedzue najlepiej moim zdaniem

Gość gość
A ja c***owiem - spróbuj. Będzie chciał nic szczególnego nie będziesz musiała robić, sam się odbije ;)

Gość gość
Spróbuj.Albo się uda albo nie.Jak oni się kochają to i tak ic z tego,a jak nie to się Tobie może uda.