Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaaaaaaaaaa

zwiazek z pilotem samolotu co sadzicie

Polecane posty

Gość autorkaaaaaaaaaa

No właśnie nasza znajomość się rozwija, zaczęliśmy już sypiać ze sobą a ja dalej nie wiem czy to sens... lata samolotem pasażerskim ma mieszkanie w moim mieście ale wiadomo trasa cały czas, hotele itd :/. Nie wiem co sądzić w sumie zakochałam się ale jeśli miałabym się wycofać to ostatni moment... moje 2 związki wcześniej rozbiły się przes odległość dlatego trochę się boję co będzie... co sądzicie dziewczyny....

Gość sdjsaojdhko
moim zdaniem powinnaś nie patrzeć na to kim jest a jaki jest :) przecież czasem ew końcu bęxszie w domu różne zawody ludzie wykonują

Gość przypadkiem
to zostan stuardesa(niewiem jak sie pisze) w tych liniach i bedziecie latac razem:)

Gość autorkaaaaaaaaaa
haha donre ;d

Gość autorkaaaaaaaaaa
ja boję się latać nie lubię...

Gość gość
bedzie oki ;) nie rezygnuj przez jego zawód

Gość gość
Może będzie OK, może nie. To zależy. Ja jestem żoną faceta, który jeszcze do niedawna większość tygodnia spędzał w delegacjach, dopóki spotykaliśmy się tylko i każde z nas mieszkało osobno, to jeszcze było ok. Ale potem taki tryb życia zrobił się nie do zniesienia, i to nie ja pierwsza zaczęła marudzić, ale własnie mąż (wtedy jeszcze narzeczony). Oczywiście są takie związki i ludzie sobie dobrze radzą, ale my z mężem jesteśmy ze sobą bardzo silnie związani i najchętniej nie rozstawalibyśmy się ani na chwilę :) tak czy inaczej powodzenia życzę

Gość gość
hmmmm ja bym nie chciała

Gość gość
Piloci to zdradzacze, kazda ktora byla z takim w zwiazku ci to powie. To tak jak marynarz, w kazdym porcie dziewczyna.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjx
zaraz wrzucacie wszystkich do 1 wora

Gość gość
życie z mężczyzną, który związany jest z branżą lotniczą jest bardzo trudne. Jednak to lotnictwo zawsze będzie na pierwszym miejscu. Jest to bardzo wymagająca i stresująca praca.

Gość fotel
przeleci cię kilka razy i poleci do innej.

Gość gość
I dobrze platna,i dumnie brzmi..moj facet jest pilotem.

Gość autorkaaaaaaaaaa
póki co nie okazuje mi tej hierarchii, nie rozmawia ze mną o praxcy owszem byłam ciekawa jak jest, jak zadaję pytania to odpowiada ale zazwyczaj rozmawiamy o nas, spędzamy czas razem to nigdy jakoś nie zauważyłam jakoby przekładał pracę w lotnictwie ponad nasz związek... ja się bardzo zakochałam hmmm bardzi on też przytula się dużo bardzo wrażliwy. On ma 30 lat ja mam 23 więc trochę jest różnica ale w końcu mam mężczyznę nie chłopczyka. Własnie bardzo tęsknię i czasem wyobrażam sobie co jeśli z kimś tam sobie jest aj :(./\

Gość autorkaaaaaaaaaa
fotel przeleci cię kilka razy i poleci do innej. Skąd wiesz nie znasz go.... gość I dobrze platna,i dumnie brzmi..moj facet jest pilotem. Opowiesz o Was? Jak jest??

Gość gość
mój brat jest pilotem - mega zabawny, wysportowany, wyluzowany i uwaga - piecze ciasta! wierny typ, dla którego latanie za innymi kobietami jest płytką stratą czasu :)

Gość gość
Jestem w związku z pilotem od 3 lat i nie narzekam. Podstawą związku jest zaufanie. Więc jeśli jesteś w stanie jemu zaufać tak na 100% to związek z pilotem naprawdę może być udany.