Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki nie zabieraja swoich ciapakowi i murzynow do Polski

Polecane posty

Gość gość

Takie dumne tu na kafeterii, bronia ich jak lwice a do Polski myk myk samiutenkie, gdzie ta odwaga cywilna, gdzie duma z ciapaka ? Gaciami trzesiecie ze ojciec pogna was z kolorowym przez cala wies na posmiewisko z powrotem do pksu ?? :D :D

Gość gość
"Ojciec pogna was" - zacne, wiejskie slownictwo. Lepiej idz krowy wydoic wiesniaro, a nie juz z samego rana sie produkujesz na kafeterii. Oj, samotnosc ci nie sluzy dziunio, oj nie ;)

Gość gość
rozumiem ze ty swojego ciapaka juz wydoilas lalunia ? :D :D

Gość gość
Tereniu, niestety, pochodze ze Szczecina. U nas krow sie nie doi. Moze ty, rasowa dojarka ze wsi mnie nauczysz? ;)

Gość gość
nie jestem Terenia a ze szczecina tez pochodze wiec z czym do ludzi lalunia , gdzie te krowy w szczecinie ?? a na pytanie nie odpowiedzialas, wydoilas juz z rana ciapaka ? :D

Gość roza tips ju kej lofe
moze u was sie juz nie doi,ale zostalo ci cos po tym,ciagniesz ciapackie obrzezane fiuty szkaradna gemba zamiast doic reka krowy :D

Gość gość kobieta Szkocja
Jakież to żałosne. Jacy zakompleksieni muszą być ludzie którzy są rasistami???? I nie, nie mam partnera o ciemnej skórze, po prostu bronię tych ludzi bo są tacy sami jak wszyscy. jestem w związku małżeńskim z Polakiem, (nie z tego typu Polakiem który zamiast przecinka używa słowa na k, który ledwo duka po angielsku i ciągle łazi po ulicy z puszką polskiego piwa).

Gość gość
Tak tak Tereniu, pochodzisz ze Szczecina. Niech ci bedzie ;) Nudzisz mnie. Lepiej idz wklejac te swoje linki do fotek, bo cos ci dzisiaj slabo idzie... :D