Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten wózek i ten kolor

Polecane posty

Gość gość
wozek fajny, ale fakt ten w skorze wyglada bardzo kiepsko, na taki tani skaj...jeszcze ten pierwszy z tych skorzanych jest ok...jesli koniecznie w brazach to 266, 302 czy 350....

Gość gość
w tym kolorze traci kompletnie swój urok, wieje tandetą.

Gość gość
dokładnie jak wyżej wózek fajny, dużo fajnych wzorów a TY wybrałaś najbrzydszy :)

Gość mama srama
A ja wybrałam wszystko to samo tylko stelaż srebrny, a budka z niebieskimśrodkiem i grafitowo-popielatym wierzchem. Na żywo jest piekny! Pooglądaj koniecznie swoją kolorystykę na żywo, jest zupełnie inne wrażenie. Materiały Jedo ma super. No a mamusie w większości lubią zielone, czerwone i turkusowe, ewentualnie beżowe :) to mój kolor: http://esloneczko.pl/images/big/924d51075d123ee1e4802a29d847dda3.jpg

Gość gość
mnie sie podoba 266 i kilka innych. te skoropodobne sa tragiczne.

Gość gość
Mnie się podoba ten w skórze 102 reszta z tekstylnych to takie typowe , wszechobecne choć ładne, nie powiem że nie . Z materiałów wybrałabym 280 ale to gdyby nie było 102.

Gość gość
Te pseudo skóry są tandetne - po 2 tygodniach zacznie materiał pękać i odchodzić.

to ja autorka dzieki za opinie:-) Właśnie doczytalam na aukcji, że do modeli w skórze trzeba dopłacić 250 zł!!!! Wezmę 266 albo dopłacę 50 zł do 302 Zdziercy hehe

Gość gość
Corby dlaczego sie ukrywasz?

Gość mama srama
Corby, nazwalas corke Wanessa? Ech...

Gość gość
Mnie sie podba 300 i 274

Gość mama srama
266 268 272 280 300 356, bralabym 266, jest cudowny!

Gość gość
Generalnie popieram wybór wózka (co prawda ja miałam fyn4ds), ale gondola była super (duża). Ze spacerówki nie byłam zadowolona, sprzedałam i kupiłam inną. Kolor miałam 102 (ale ja kupowałam dość dawno i nie było wtedy takiej różnorodności kolorów jak teraz). Pewnie wybrałabym coś z szarości czy granatu z czerwienią. Ten co wybrałaś - średnio ładny, jeśli nie ohydny. W 102 jest kawałek tej ekoskóry- ale w takim miejscu, że nie jestem w stanie powiedzieć, czy cały z tego amteriału byłby ok. Ale decyzja i tak należy do Ciebie. Ty będziesz go pchać i Tobie ma się podobać.

Gość gość
moim zdaniem wybralas najbrzydszy kolor

Pdoba mi się 250, 280, 348, 354, 356 i te w kropki też nie są najgorsze. A ten Twój podoba mi się prawie że najmniej z wszystkich, gorsze sa tylko te pstro zielone i czerwone :o ale to kwestia gustu

Gość gość
a mi się podoba czerwony

Gość gość
Skór a w tym modelu wygląda paskudnie.. w Ballerinie model z elementami skórzanymi jest ok.. a co do tego modelu.. Ok.. ale nie skórzany i nie z białymi kołami (okropieństwo)

Gość gość
spacerowka wygląda jak plecak...