Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Nadia

Depilacja laserowa Wrocław

Polecane posty

Gość Zielona Nadia

Cześć! Chciałabym zacząć chodzić na depilacje laserową. Niestety zastanawiam się, który gabinet wybrać. Zależy mi na tym, aby miały w tym czasie proporcję, ponieważ chcę usunąć włosy na nogach, pod pachami i brazylijskie bikini. Dajcie mi przy okazji jakieś wskazówki, np. co do tego, co ubrać- chodzi mi o to czy mieć własne stringi czy dają jakieś jednorazówki, aby nie ucierpiała pod czas zabiegu twoja odzież. Do tego czy mogę iść w jeansach czy nogi będą na tyle podrażnione, że lepiej pomyśleć o czymś luźniejszym? Włosy najlepiej ogolić rano- zaraz przed zabiegiem czy lepiej dzień wcześniej? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź! :)

Gość gość
Ja wybrałam La Pelle przy ulicy Energetycznej 8/4. Do dziś jestem zadowolona. Nie miałam żadnych powikłań po zabiegach, poparzeń, czy podrażnień. Fachowo mnie obsłużyli. No i ceny były o wiele lepsze , niż w innych salonach.

Gość visienkaa
Sprawdź sobie http://klinikaestetica.pl/ byłam tam z kuzynka ona robila sobie depilacje bikini bala sie na poczatku ale okazalo sie, ze nie taki diabel straszny jak go maluja. Sami pracownicy z daleka widac, ze pelen profesjonalizm i bardzo fajne podejscie do klietna oby wiecej takich klinik jak Estetica :)