Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Gardze ludźmi słuchającymi modnej muzyki naprawde bardzo mocno gardze

Polecane posty

Gość gość
nox mam twoje zdjęcia pociętych łap na dysku i wyciągnę je, gdy nadejdzie dobra okazja. Niedługo wielkanoc.

Gość profesor bardzo ciekawski
słyszałem z wiarygodnych źródeł, że metale to półmózgi czy to prawda?

Gość profesor bardzo ciekawski
co jest złego w nagrywaniu zawartości swojej torebki? jeśli ktoś lubi, of course

Gość gość
eee tam nox :D jej wypowiedziami przy tematach o metalu to nie ma się co przejmować :D w paranoiczny fanatyzm od razu wpada :D tak to spoko dziewczyna, choć zabawka hejterów co masochistycznie lubi. O metalu i muzyce nie pogada się z nią. Jak leki bierze to na inne bez problemu i fajna jest, ale nie muzyka i w szczególności metal :D Traktujcie jej posty jakby ich nie było, jazdy ma ostatnio ;) Wiem co mówię, znam tu dobrze, nawet z owieczkom dwa! razy normalnie porozmawialem :classic_cool:

Gość gość
Metal też jest modny szmato :o

10 lat temu byłem w stanach, więc mogę nie kojarzyć,z tego rejonu kojarze tylko Unborn Suffer/ Noxelia, prosze nie badz smieszna, muzyka niekomercyjna nie znajduje sie na YT i w necie, wiec nie osmieszaj sie juz bardziej.

Najpierw pojmij znaczenie slowa KOMERCJA, potem zabieraj glos.

Gość gość
w pokazywaniu torebki nic nie jest dziwnego ale jezeli ktos twierdzi ze pokazywanie torebki jest mroczne i nagrywa o tym filmik to musi miec cos z kopula nie tak

Gość gość
jak nie można z nią o metalu pogadać? kiedyś widziałam jej lasta i twierdzisz, ze to czego ona słucha to nie metal czy jak? kolejny "wszechznawca" muzyki z d**y

Gość hutnik
co wy k***a wiecie o metalu?

Gość gość
Dziekuje mimo wszystko za odpowiedz metal39 a mam jeszcze jedno pytanie skoro sa tutaj osoby sluchajace tego gatunku. moglby ktos polecic zespoly podobne do gorguts, krisiun itp? w dokladniejszym znaczeniu chodzi mi o starsze zespoly teraz mniej puszczane w radiach na stacjach przeznaczonych do mocniejszych kawalkow jakie wystepuja w internecie.

Gość gość
nie twierdzę tak, twierdzę że na ten temat nie da się z nią rozmawiać! na inne tak, na ten odradzam