Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Gardze ludźmi słuchającymi modnej muzyki naprawde bardzo mocno gardze

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Jak można słuchac jakiegos modnego g***a? Ja tam słucham metalu, głównie takiego z lat 80 i sram na mode.

Gość gość
jak dla mnie metalu słuchają tylko podejrzane osoby. Złe na cały świat, interesujące się tym co brudne, mroczne, nie potrafiące nawiązać normalnych kontaktów z normalnymi ludźmi. Uważają się za mądrzejszych od innych, z racji tego, że słuchają specyficznej muzyki. Miłego słuchania :-) Zrób sobie kolejną dziarę na ramieniu.

Gość gość
Dokładnie. Też to zauważyłem, że metalu słuchają głównie ludzie zakompleksieni, uważający się za lepszych, bo "nie idą za modą" ( jakby metal nie był modą :D) i sfrustrowani na cały świat.

Gość gość
a ja gardze toba

Gość gość
A co to k***a mało jest metalowców na świecie? Każdy ubiera się identycznie, wyglądają prawie tak samo, słuchają tego samego, większość z nich ma takie same zainteresowania (słowianie, wikingowie itp.) i "wyznają" szatana albo są "poganami" :D Niewiele ma to wspólnego z kreowaniem się na outsidera

Gość gość
w gimbazie.

Gość gość
Ja nie słucham tego co modne, ale tego co mi się podoba. Disco polo akurat nie lubię (a na pewno nie na trzeźwo :P) ale za metalem też specjalnie nie przepadam chyba, że takie zespoły jak Nightwish, Within Temptation, ale słyszałam różne opinie na temat tego czy to metal :P Na pewno nie słucham żadnych takich gdzie z całej siły napierdzielają w jakieś gary i jakiś facet ryczy ave satan, w ogóle nie ciągną mnie te satanistyczne klimaty. Ja bardzo lubię wszelkie pieśni wojskowe i w podobnym klimacie, głównie z komunistycznych krajów, to nie jest modne, ale są z******te!

moda to dla mnie jakiś dominujący trend zaktórym każdy musi podążać bo jak nie to jest niemodną obciachową śmieszną osobą, w oczach "modnych i popularnych" ludzi :P

Gość Gimnazjalista jestem bogiem
ja słucham paktofoniki tylko

Gość gość
Jak trochę dorośniesz to zrozumiesz, że muzyka nie dzieli się na metal i g***o z radia. Jest tyle różnych gatunków i odmian, zamykanie się tylko w jednej szafeczce to dowód ogromnego ograniczenia. Istnieje przecież rock n'roll, blues, jazz, hardrock, reaggae, ska, elektronika, indie, folk, ambient, hardcore, disco, grunge, glam, hiphop, trip hop, gospel, rap, dancehall, techno, country, rockabilly, punk, house, trance, industrial i masa innych. A ty wszystko do jednego wora, bo metal cacy. meh :/

Gość gość
"Na pewno nie słucham żadnych takich gdzie z całej siły napierdzielają w jakieś gary i jakiś facet ryczy ave satan" :D:D dzięki za poprawienie humoru ;)

Gość Metal 39
metalówaa1994 nie mam żadnej dziary na ramieniu. Metal moda tak? ciekawe gdzie i kiedy / Nie wypowiadaj sie kobieto, bo czynisz sobie krzywde i stawiasz w zlym swietle ludzi ktorzy naprawde zjedli zeby na tej muzyce. Siedze w metalu ponad 26 lat i jak bedziesz miala taki starz jak ja bedziesz sie mogla cokolwiek wypowiedziec na temat tej muzyki. Gralem w dwoch kapelach jedna dosc znaczaca na polskim rynku i uwierz mi METAL jest modny a bywaly czasy ze byl bardzo modny i kazdy gowniarz wramach buntu stawal sie METALEM:).Chcesz byc indywidualna sluchaj jazzu, albo jakiejs muzyki alternatywnej, oczywiscie jest wiele nurtow metalu ktory jest gleboko w podziemiu, ale sadzac po twojej wypowiedzi to jestes zwykla pozerka.

Gość gość
czemu masz taki ból d**y jak ktoś słucha muzyki która ci się nie podoba? to jego sprawa, ważne żeby z taką osobą można było normalnie pogadać, a ty się do takich raczej nie zaliczasz, za bardzo plujesz jadem, za dużo w tobie goryczy :)

Gość Metal 39
Gosc wyzej ma sto procent racji, z wiekiem czlowiek otwiera sie na rozne gatunki muzyczne, a jezeli chce byc indywidualista, stara sie laczyc nawet te gatunki ze soba. W dzisiejszych czasach znalezienie nowego nurtu w jakims gatunku muzycznym, jest niezwykle trudna sztuka, tym bardziej w metalu.

Gość gość
Metal 39 pieknie zamknales usta tej gowniarze:)

Gość gość
Metal 39 szacun:) może smarkata użyje mózgu wreszcie

Gość gość
co, to jest modna muzyka? serio nigdy nie pojmowalem tego określenia. dla mnie może być dobra choć to niekoniecznie znaczy że mi się podoba z ciekawośc****słucham, może mi się podobać niekoniecznie cały czas i niekoniecznie dobra. metal też czasem słucham i ostrzejsze rzeczy w treści szczególnie rzecz też nastroju i potrzeby. Na początku moja dziewczyna miała prze.. taki zakres rodzaji nastroji i treści muzycznych :D Teraz sama często mówi "ty dobre!" przyzwyczaiła się i też lubi szukać ot choćby w treści brutalne prawo pierwszej nocy ruty sobie posłuchaj i obejrz na yt

Gość Metal 39
Dziewczyna ma dopiero 20 lat, ma jeszcze prawo, do tak prostolinijnego myslenia. Sam mam wiele tzw. "dziar", mam tez zone i dwojke dzieci, ktore zabieram na rozne festiwale i koncerty ( nie mylic, ze zmuszaniem ), ale czesto tez odwiedzam koncerty muzyki, ktora z metalem nie ma nic wspolnego. Kiedys odwiedzilem koncert madonny w NY innym razem Eminema. Czlowiek rozwija sie duchowo i intelektualnie przez cale zycie. Jezeli chce krytykowac inna muzyke, najpierw musi ja poznac, a nie rzucac hasla typu " to i to jest gowno " .

Gość gość
oj metalowa co zalozysz temat niedowartosciowane dziecko ;;jada ci az milo poczytac ;)

Gość Metal 39
Czarownica noxelia prosze nie wypowiadaj sie na moj temat, bo ja akurat na twoj moglbym wiele powiedziec, ostatnio o tobie glosno i wiele mozna sie dowiedziec., wiec daruj sobie takie wypowiedzi.

Gość profesor bardzo ciekawski
mów więcej - to ciekawy temat zbieram materiały do pracy naukowej

Ja nie jestem przedszkolakiem, żeby się bawić w tru mrok na podstawie tapety w telefonie. Muzyki od lat słucham jedynej słusznej. Gardzę od lat komerchą, to się liczy dzieciaku 🖐️

Metal 39 wyzej, nie podszywaj sie pode mnie, a z toba dziecino rozmowa jest bezowocnym k***idolkiem i niestety nigdy nie dorosniesz intelektualnie do pewnych spraw.

Oswiec mnie dziecinko i zapodaj mi tu jakas swoja unikalna muzyke:)

Gość gość
metal 39 mam pytanie. kojarzysz moze stary zespol metalowy z okolic bydgoszczy? kiedys o nim slyszalam i jestem ciekawa ich brzmienia ale ciezko mi odnalezc bez zadnych danych. grali podobno cos miedzy death a trash metalem. od czasu do czasu po prostu lubie posluchac mocniejszego brzmienia a ostatnio szukam starych zespolow by porownac obecny metal z tym nawet sprzed 10 lat.