Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Marika, mam 26 lat i razem z narzeczonym staramy się o dzidziusia. Przest ostatni miesiac kochaliśmy się w dniach płodnych jak i niepłodnych. W ubiegłym miesiącu miesiączkę miałam 02.01 (trwa mniej więcej ok 6 dni), kolejna o dziwo rozpoczęła się 31.01 (przeważnie mam cykle 32-34 dniowe). Przed spodziewaną @ strasznie bolały mnie jajniki i podbrzusze. Dostałam @, trwała 4-5 dni i nie była bardzo intensywna. I z chwilą, gdy się skończyła zaczęły mnie znów boleć jajniki, podbrzusze (zastanawiam się czy też nie macica), trwa to już od kilku dni i jest nie do zniesienia. Zastanawiam się czy to czasem nie ciąża? Czy zarodek mógł się zagnieździć jeszcze przed spodziewaną @, pomimo tego że ją dostałam? Bardzo chciałabym, żeby to była ciąża. proszę o jakiekolwiek info bardziej doświadczonych osób :) pozdrawiam

Myślę że to szatan wstąpił ci w macicę i robi psikusy. ... Zrób test ciążowy i nie p*****l, ok?

Gość gość
Test! Beta hcg!

Gość gość
dlaczego nie chcesz zrobić testu?

Gość gość
nie chcę robić testu ponieważ boję się jednej kreski :( ta @ wybiła mnie z tropu...