Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciin89

Czy wartościowy

Polecane posty

Gość Marciin89

prawiczek jest atrakcyjny? Mam 29lat.Zawsze byłem niezłym chucherkiem i obiektem drwin ze strony zaruwno kolegow jak i dziewczyn.Mam 171cm wzrostu i waże 52kg.W klasie byłem można powiedzieć takim chucherkiem,troche nierozgarniętym przez co ze mnie zawsze kpiono. Nie miałem przez to motywacji do dalszego poznawania ludzi i nauki przez co w połowie liceum przestałem chodzić i zawaliłem.Nigdy pracy nie miałem,ojciec załatwił mi raz prace na budowie w charakterze pomocnika ale koledzy delikatnie mówiąc pomiatali tam mną.Na siłowni byłem dwa razy ale nie miałem żadnych chęc*****ować i nabierać mięsni w tym wieku,gdyż co by mi to teraz dało,gdy wszyscy moi byli koledzy z klasy są takie byki a ja przy swoich 171 cm i 52kg wagi wymiękam.Także z siłownią dałem se spokój.Może coś o charakterze? Jestem wrażliwym człowiekiem niesmiałym z duszą wrażliwca.Interesuję się przyrodą,naukami ściślymi,i nowymi technologiami.Nie wiem po co tutaj to piszę,ale może jest tutaj ktoś w podobej sytuacji jak ja który może coś mi doradzi.

Gość Dojrzała Aldona
raczej nikt Cię nie zechce..

Gość gość
wszystko może być,, tylko strasznie doj****eś z tym "interesuję się przyrodą" :D

Gość Marciin89
Lubie przebywać na łonie natury.