Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy kiedy isc potwierdzic ciaze 6tydzien

Polecane posty

Gość gość

kiedy wy byłycie

Gość gość
5 tydz - było widac pęcherzyk 7 tydz - był już zarodek i bijące serduszko :) to skoro już jesteś w 6 tygodniu to proponuję pójść mniej więcej za tydzień :)

Gość gość
ja byłam w 7 tyg , wczesniej uznałam ze nie ma sensu biegać do gina a juz tymbardziej robic co chwile badania jak niektóre panie gratulacje dla ciebie

Gość gość
mozesz juz isc, dla pewności faktycznie można poczekać tydzień-dwa, tylko nie po 10tygodniu ciazy bo becikowego nie dadza potem;/

Gość gość
ja byłam w pierwszej ciązy w 6 tc i było widać . w drugiej w 11 tc ,a byłam pewna że to może jest 6 tc a tu niespodzianka .

Gość sayyouloveme
ja poszłam w 5 tygodniu, był tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta w 9 tygodniu- było widać serce, ginekolog założyła kartę ciąży :) A po zrobieniu testu ciążowego jeszcze zanim udaliśmy się do ginekologa, pojechaliśmy zrobić beta hcg.

Gość gość
już w 6 tyg widać serducho ja zaczełam własnie 6 tydzien i w przyszły czwartek idę do gina

Gość sayyouloveme
Mi na pierwszej wizycie ginekolog powiedziała, żeby nei przychodzić przed 10 tc na potwierdzenie ciąży, bo nie zawsze wcześniej widać serce a wtedy są niepotrzebne nerwy i zastanawianie się, czy na pewno wszystko w porządku. W 10 tc sytuacja jest już jasna.

Gość niezły gościu
mozesz juz iść :) pokaże na pewno !

Gość sayyouloveme
A co do becikowego to i tak od tego roku jest przyznawane tylko rodzinom z niskim dochodem :(

Gość gość
zarobek nie może przekroczyć 80tys rocznie, więc jeśli ktoś ma większy niech nie biadoli ze nei dostanie.... i niestety trzeba mieć karte ciąży założoną od 10tc najpóźniej nie wiem po co te zmiany w becikowym